Sen en çok birilerini anlayabilmek mi istersin, anlaşılmak mı istersin?
Ben anlamak isterim. Çünkü insanları anlamazsak anlaşılmayız
Sen en çok birilerini anlayabilmek mi istersin, anlaşılmak mı istersin?
Ben anlamak isterim. Çünkü insanları anlamazsak anlaşılmayız
Ben zaten anlıyorum ama anlaşılmak daha önemlidir benim için. çünkü insan anlaşıldığı zaman kendini daha kolay ifade eder ve karşımızda ki insan ile daha sağlıklı bir iletişim kurulmuş olur. bu yüzden genelde insanların beni anlaması daha önemlidir. ama beni anlamayan bir insana ise ikinci kez kendimi anlatmazdım. çünkü bazı insanlar ne kadar anlatsanız da anlamak istemiyorlar gibi görünüyor maalesef.
Ama asıl meselede bu değil mi? Herkesin ortak derdi anlaşılmak, kimse anlamak istemezse nasıl ortak bir yol bulunacak?
Herkes demeyebiliriz çünkü bazı insanlar hayatta anlamadığı kişileri anlamak isterler.
Yani bu tercih meselesidir.
Pardon istisnalar da var, unutmuşum
Sorun değil tabi ki.
Karakterli insanlari anlamak isterim yoksa digerleri umrumda degil
Bir karakteri yoksa anlaşılacak bir yanı da yoktur zaten
En basta onemli olan o temel. Yalan soylemicek kibirli olmucak kadina cocuga hayvana el kaldirmicak. Bu twmein ustune diger konular inşaa edilebilir yavas yavas:)
Anlamak
Cevap
7Cevap
Anlaşılayım artık yoruldum anlamaktan
Aga be
anlayanım çok yok o yüzden daha çok insanları anlarım
Vay be anlamayı tercih eden nadir insanlardansın
bende anlaşılmak isterim ama denedim olmadı.
Anlamaya çalışıyorum çünkü görüyorum ki benim kafayı anlamaları zor
jhbjvjhbj aynı dertten muzdaribiz
Anlama konusunda hiç sıkıntı yaşamadım da anlaşılmak konusunda sıkıntı yaşıyorum 😅 öyle de değişik bir kişiliğim
Anlarım ben ziyadesiyle herkesi, Anlasılır olmam műhim...
Genelde insanlar anlamayı da severim ama anlaşılmak benim için daha önemlidir
İkisi de bir arada olsa olmaz mı? Sağlıklı ilişki için bu şart bence.
İlişkiden bağımsız bir soru ama bu. İnsanlarla olan sohbet için geçerli diyelim. İkisi de olabilir tabi
Arkadaşlık ilişkileri için de geçerli söylediklerim. Herkes empati yapmadan kendi kafasına göre hareket eder ve konuşursa güçlü arkadaşlıklar oluşamaz. Oluştuğu sanılsa da ömrü uzun olmaz. Uzun olmuş gözükse de o arkadaşlığı bir arada tutan ortak menfaatler bitince arkadaşlık da biter.
Katılıyorum şu an pek çok ilişki çıkara bağlı.
Ne olursa olsun anlayamayacağımı fark ettiğim için artık anlaşılmak..
Hepimizin sonunda varacağı sonuç bu alsında
Anlaşılmak..
Anlaşılmak
Anlaşılmak
Keşke anlaşılsam
Elbet bir gün..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?