Bu beyaz yakalı kesimin, "Sabah kahvemi içmeden kendime gelemiyorum ayol." gibi söylemleri çok itici. Sanki kahveyle büyüdüler. Çay deseniz böyle itici olmaz. Çay candır, ailenin yapı taşıdır. 💖
Zara, Sarar, Dior, Armani vs gibi markalar dışında asla giyinmem.
5 Yıldızlı otelde kalınmazsa tatil mi olur?
Şu marka arabaya binmeyen arabaya bindim demesin vb kurulan tüm cümlelerdeki kafayı yaşayanları anlamıyorum cidden yani paranın çok olması kazıklanmayı normal kılmaz bazen o ünlü markaların dışında benzer ürünü çok daha iyi fiyata satan firmalar olabilir yani üzerinde, etiketinde marka yazmayınca eksiliyor mu insan?
soruyu soran kişiye şunları demek istiyorum elit demek bu değil kafanızdaki elit insanı çok iyi anladım ama türk toplumunda 10-15 tane alit insan var lütfen elit insanların ne olduğunu elit kelimesini araştırın aşağılamıyorum bende sizin gibiydim ama yanlış biliyormuşuz elitliği ve türkiyedeki bu zengin kesimler elit değil tam teersi cahildir vve korkunçlardır ürkerim ben böyle tiplerden bunlar sonradan ya da baba parası ile birşeyin sahibi olmuş insanlardır kısaca elit ; dünyaya adını dilini duyurmuş alanındaki insanlar tarafından tanınan kendi öz gelişimine önem veren insanlardır paraya önem veren değil bu gün baktığımızda nikolatesla adında bir hava alanı var ama thomas edison adında bir havalanı bir bina yok nikola tesla da kendi toplumunun eliti idi thomas edisonda ama kimin adı geiyor tarihte herkes thomas edisonun ampülü bulduğunu düşünür. ama okur yazar olan asıl elit şöyle bir araştırma yaptığında thomas edisonun toplumunda elit olmak için zengin olmak gerektiğini , nikola teslanın ise tek amacı gayesi çağın ilerisine bile fayda sağlıyacak icatlar üretmekti. thomas edison da bu yoktu derdi paraydı ve kazandı ama bugünün okur yazar ve araştırmacılar hatta fizikçiler tarafından küfür edilir bir adam oldu çünkü şirketi ve parası olmasına rrağmen alternatif akımı birtürlü icat edememiş lokomotiflerin sürekli elektirk aksamının bozullmasında bir hayli zahmet çektirmiştir ama asıl elit kavramına uygun asıl gayesi öğrenmek olan bir insan yani nikola tesla alternatif akımı bulduğunda sadece edisonun şirketinde tamir yapan bir işçiydi. umarımm elit ne demek öğrenmişizdir. görüşlerinizi oldukça beğeniyor ve görüşümü yorumlamanızı rica ediyorum esenlikle kalın
Elitizm yaşam standartı sunmaz ki, ben sabahları portakal suyu ya da nar suyu tercih ediyorum. Branch için hafif fransız mutfağını severim. Dinner özeldir bir kadeh şarapla.. bak halaaa okuo, fakirin içini ışıtır çay iyidir 🤭