Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
Karşımda ki insanın yaptığı hataya ya da davranışına göre değişir. benim için kimse vaz geçilmez değildir. bu yüzden eğer biri bana karşı affedilemez bir hata yaptıysa tabi ki hemen silerim yani o kişiyi hayatımdan çıkartırım. ama bunun dışında hepimiz insanız yani hayatta bazen hatalar yapabiliyoruz bazen küçük hatalar yapılabiliyor o zaman tabi ki silmem bunun yerine o insanın hatasını gösterebilirim ve bir daha yapmaması gerektiğini söylerim. zaten o kişi hayatımda önemli bir yere sahipse kolay silemezdim hatta belki de silemezdim. baktım eğer uyarmama rağmen devam ediyorsa o zaman o insanı silerdim, tabi ki bazı insanlar unutmaya çalışmamıza rağmen unutamayabiliyoruz. bu gibi durumlarda aslında kendimize zaman vermeliyiz.
Maalesef, insanları kolayca silmek mümkün değildir. İnsanlar, hayatımızda önemli rollere sahiptir ve onları kolayca silmek sadece düşüncesel bir kavramdır. Ayrıca, insanları silmek etik olmayan bir davranıştır ve hiçbir zaman yapılmaması gereken bir şeydir. İnsanların düşüncelerini, duygularını ve kişiliklerini değiştirmek mümkün değildir ve bu nedenle onları kolayca silmek de mümkün değildir. Önemli olan, insanlarla dürüst, anlayışlı ve saygılı bir şekilde iletişim kurarak onlarla iyi geçinmeye çalışmaktır.
Kolayca silerim diyen kendini kandırır ya da sildim dediği insan onun hayatında hep kapının eşiğinde beklemis hic iceri adım atmamistir. Ben kendimden biliyorum. Duygularına gem vurma konusunda yetenekli bir adamımdır, ama bazen bir şarkı bazen beraber geçilen bir sokak, bazen aranızdaki şakalaşmaları hatırlatan bir muziplik bakışını duruşunu nefes alışını değiştirir. Sonra hemen geçer gider, sana silemedigini ve unutmadığını hatırlatarak
eğer birisini silmemek için direnirsen eninde sonunda o seni siliyor bu tecrübeyle sabit birisi hayatında ise belki önemli bir noktada ise bir şans verebilirsin hepsi bu başkası olamaz