Sinirlendiğim zaman çok kötü oluyorum, kendimi kaybediyorum resmen :( Ve çok sık sinirleniyorum. Etrafımdakileri de üzüyorum böyle olunca. Saatlerce kendim de ağlıyorum. Kendime her seferinde artık yapma diyorum ama engelleyemiyorum.

Sinirlendiğim zaman çok kötü oluyorum, kendimi kaybediyorum resmen :( Ve çok sık sinirleniyorum. Etrafımdakileri de üzüyorum böyle olunca. Saatlerce kendim de ağlıyorum. Kendime her seferinde artık yapma diyorum ama engelleyemiyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Psikiyatriye gitmek o kadr da büyük bisey degil ya saçmalamayın sicile işle falan. O da bi doktor. Ben kaç defa gittim. Gerçi ilaç verip yollayacak onun yerine al bi misol iç kendin
Bu arada eniştemin de sinir problemlei var o misol kullaniyo çok iyi geliyo ona
bide bende anksiyete ve depresyon da var ama bir tane doktor dedi mülakattan geçemezmişiz falan
Bisey olmadı herhalde ya. Psikolog mu psikiyatri mi o da önemli. İlla gitmek zorunda değilsin anneni veya bi tanıdığını yolla desin benim sinir şeyim var diye anında yazarlar bi ilaç al sen iç
oha fnhghf çok mantıklı lan
Jdkdjdjdjds senin dertlerinin aynısını söylesinler hsjjsjssj
kanka çok zekisin sen ya teşekkürlerr
Rica canım
3 yıl oncesine kadar bende öyleydim biri bana ters bir sey söylesinde boyle kalbimde , cigerlerimde bir ates yükselsin bi adrenalin patlasinda hemen kavga edeyim durumundaydim ama artik boyle degil , biri kûfür etse dahi sinirlenemiyorum icime atiyorum susuyorum
böyle şey oluyor kavga etmek istemiyorum ama bağırıyorum ağlıyorum içime bir ağırlık geliyor başım dönüyor falan
Kavgayi daha cok tanimadigin samimi olmadiklarinla yaparsin , bu durumlarda ailene arkadaslarina cok bagrir çagrirsin ve 5 dk pisman olursun ben cok yasadim o durumlari merak etme gecer.
eyvallah kardeşimm
Doğuştan böyleyim ama bir çözüm yoluna gitmedim.
anormalsin
Evet çevremede her zaman söylerim inkar etmiyorum.
Benxe bunu tek başına çözemezsin bunun altında yatan sebebler vardır ve piskolojik bir destek almanız gerekiyor
ne tur sebebler/konular dan dolay sinirleniyorsun?
sinirlenmek icin birinin bisey soylemesi mi gerekiyor yoksa durdu yerede sinirlenebiliyorsun?
burcun nedir? dogum harita varsa gonderer misin lutfen. cok merak ettim.
burcum yengeç yükselenim başak
sebepsiz yere sinir geliyor çoğu zmn sonra ufak bişe olunca patlıyorum
Bir psikiyatri servisine danışsan faydalı olabilir.
Bazen sağlık probleminden dolayi istemsizce sinir kalkıyor. Önce onu araştır bence. Eğer bir şeyin yoksa kafanı dagitacak şeyler bul.
Valla yerinde olsam Psikiyatri doktoruna giderim. Cibralex tablet bir tane at 24 saat pamuk gibisin Ayrica bağımlılık yapmıyor.
Yüzme sporuna başlamanı tavsiye ederim. Su sinirleri yatıştırıyor, insanı sakinleştiriyor.
Bunun için yalnızlığa ihtiyacınız var biraz
daha ne kadar yanlız olabilirim
Kafanı biraz daha toplamak için biraz daha
Kotu birseyler mi yasadin
hayır bende anlamıyorum 1.5 yıldır daha fazla da sorunlarım var nedenini inan hiç bilmiyorum
sakin ol sinirlenmene gerek yok
çok yardımcı oldun
Özel psikiyatriye gidersen işlemez.
başka yolu yok mu kendi kendime halletmek istiyorum annem izin vermiyor
Keşke maddi durumum olsaydı da yardım etseydim
onun için değil maddi durumum iyi ztn.
Annenden gizli gidebilirsin o zaman
hayır yaa neyse
Psikiyatriye git
hayır gidemem sicilime işler
Arkadaşım eğer ki özel Bi psikolga gidersen siciline islemio die biliorum devlette gidersen islio hem işlese Bile bu tarz konular yzuuden siciline islende dahi ise girme mevzularinda son haline bakılıo geçmişte defalarca devlette psikiyatriye gittim ilaç bile kulalndim ama şu an Bi bakanlığa bağlı işçi kadrosunda ise başladım ve bunu skinti yapmadılar ama sen asker polis vs düşünüyorsan bu dediğimi göz ardı edip iyice arstirabilirsin
@lavnyA6489 bende polislik veya hukuk düşündüğüm için ztn özele gitsem daha iyi olur saol
Meditasyon yapabilirsin
Spor yap
Bi uzmandan yardim alsan daha iyi olmaz mi?
bende düşündüm onu da şuanlık olmaz