Bu kızla internetten tanıştık, 2 kere "görüşelim" demistim mesajla, en az 3 ay erteledi.
2 ay ara verdi tekrar yazdı nasılsın falan diye, bir süre konuştuk sonra yine ortadan kayboldu.

Bu kızla internetten tanıştık, 2 kere "görüşelim" demistim mesajla, en az 3 ay erteledi.
2 ay ara verdi tekrar yazdı nasılsın falan diye, bir süre konuştuk sonra yine ortadan kayboldu.

haklı olduğunu sanmıyorum değer veren biri 2 ay boyunca hiç mi yazamaz timam hasta olabilir insanız sonuçta ama 2 ay ne 2 ay boyunca 2 dakika bile eline telefonu alamadı mı bide bu kaday kolay iletişimi kesen biri olduğunu söylemiş. dd o kadar vakit yazmayan kimdi cepte tutuyor işte başkasıyla olmamış sana gelmiş bundan eminim
Daha hiç tanımadığın görmediğin birine gereksiz atarlanmışsın kaldı ki 2 ay sonra o yazmış bide. kırmızı çizgilerini aşağı çek biraz. Her şey olacağına varır elinin tersiyle itmessen
Eninde sonunda yazmış. Hastalık yalan olabilir belki ama kimin ne yaşadığınıda bilemezsin. O insanın hayatı ile ilgili pek bir fikrin yok. Gereksiz kestirip atmışsın
Cevap
1Cevap
Egolu sanırım biraz.
Evet Barışım. Böyle kızlardan Allah korusun
Bana kız pek inandırıcı gelmedi
Kesinlikle
Salla boş ver engelle geç
Rica ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?