Bir kız durduk yere neden böyle yapar?

2. buluşmamızı yaptık herşey güzel böyle devam ediyor taa ki son 10 dk ya kadar ne olduysa oldu hiç bişey yokken bence eve gidelim falan demeye başladı ne evi falan dedim daha burdayız falan dedim illa gitcem diye tutturdu 1 saat falan bari daha dur gideriz dedim yok falan dedi surat böyle bir asıldı kötüleşti nerden biniosun falan dedi bineceğim yere yaklaştık noldu bişey mi yaptım diyorum yok diyo ben anladım diyorum noldu söyle diorum bişey yok diyor. iyi bari sarılıyım dedim yok dedi zorlama dedi hadi geç karşıya bin bekliyorum dedi yok ben gitmicem dedim yüzümü astım sen git dedim ilk başta biraz karşı çıktı sonra iyi ben gidiyorum dedi ve gitti bindim dolmuşa eve gidicem moralim bozuldu ne oldu kalbim kırıldı ayrılmak mı istiyeceksin dedim "bilmiyorum" yazdı. "Noldu ya bişey mi yaptım" dedim "yok bişi yapmadın senle alakalı bişi deil" dedi. Birisini mi gördün dedim "Yok sorma bişi" dedi. "Sorarım ayrılmak mı istiyceksin dedim bilmiyorum dedin daha ne olsun söylede biliyim yoksa daha kötü oluca bişey yapmadım ki ben yani öyle düşünüyorum" dedim oda dediki "yapmadın zaten bişi ben sana yaptın demiorum ki" dedi akşam konuşuruz dedi akşam oldu "akşam oldumu?" yazdım "oldu ama konuşmak istemiyorum dedi. Uzun bir mesaj yazmıştım onu yolladım buna istiyosanız atarım burayada şunları yazdı işte :

1=

Bi kız durduk yere neden böyle yapar?

2'
Bir  kız durduk yere neden böyle yapar?

ARKADAŞLAR KAFAM ÇOK KARIŞIK BİRBİRİMİZİ ÇOK SEVİYORUZ AMA NEDEN BÖYLE OLDU Bİ FİKRİ OLAN VAR MI LÜTFEN?
Güncellemeler
+1 yıl
Ggünncellll
Bir kız durduk yere neden böyle yapar?