Ben bu maçı veya hayatı 10-0 kaybettim sanırım. Yenilsem ne olur ki?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bence hayata başlamadan kaybetmiştim. ama vaz geçmeyin her zaman mücadele edin
İşin kolayına kaçmış olursun mücadele etmen gerekiyor sein gibi milyonlarca kişi hayata çok geriden başlıyor nasıl olsa öleceğiz ama mücadele ederek ölelim bari.
Bunu tersine çevirebilirsin kazana bilirsin lehine çevirebilirsin hayata küsme hatta bütün zprluklara göğüsüne ger neden böyle düşünüyorsun
Denedim ama olmuyor gücüm de kalmadı artık
Hayor pes etmemelisin umudunu kaybettiğin an kaybedersin asıl sakin olmalısın hayata pozitif bakmalısın hiç bir zaman geri döşünmiyeceksin
Sorun ben de değil ki zaten her zaman bardağa dolu tarafından bakan biri oldum ama bulunduğum ortam her zaman boş tarafına bakıyor.
İsnalar boş tarafından bakmayı çok sever söyle bakalım yaz istersen yanlış anlamazsan ö*ldn
Tersine çevirebilme ihtimalin varken yenilgiyi kabul etmiş olacaksın. Ben olsam bunun vicdan azabını yaşardım.
Benimle beraber bana bunu yapanlar da yaşasın o zaman ben kötü hissetmem
yaşamaktan değil mücadele etmekten yorulmuşsundur
Evet yoruldum, artık neye mücadele etmeliyim onu bile bilmiyorum
mücadele etmeyi bırak sadece yaşa hayatta kal yemeni barınmanı hallettin mi gerisini zamana bırak
Ben bıraktım, inanın bıraktım. Ama beni yaralamaktan vazgeçmeyen kişilerle yaşıyorum ve ben öylece dursam bile yaralanıyorum. Buna engel olmak istiyorum yalnızca. Kendimi bile koruyamıyorum
yetişkin çocuklar diye bir kitap var okumanı tavsiye ederim
Basket maçıysa kurtarırsın futbolsa işin zor be
Kesin senin aklında intihardan vardır yaşamak öldürüyor zaten rahat ol mezarlıklar senin gibilerle dolu
neden neye yoruldun tam olarak
mutlaka bir nedeni olmalı
Ne yaparsam yapayım değişmeyen bir şeyler yüzünden
hayatta bazen insan olduğumuzu unutuyoruz bende dahil
biz insanız biz öyle süper varlıklar değiliz her dediğimizin oluverdiği her istediğimizin geri geldiği
yani eğer insan olduğumuzu hatırlarsan bundan vazgeçeceğine eminim
Bu anlık bir karar değil. Bir yıl belki daha fazla süredir hep erteledim, hep tekrar denedim çabaladım. Ama olmadı. İnsan diyorsun ya insan olmak benim unutmak istediğim şey de budur belki. İnsanlar veya insan hiç masum bir varlık değildir. Değil.
kabullenmelisin ben ölen bir yakınımı geri getiremem veya beni sevmeyen birini beni sevdiremem bunları kabul etmelisin öyle veya böyle
eğer kabullenmezsen o zaman senin kararın bir şey diyemem sana kendi tavsiyemi söyledim
Kabullendim ama olmuyor. İçimde ki o saçma vicdan beni rahat bırakmıyor yine kendimi bir şeyler için çabalarken buluyorum.
o zaman çabalama kendını rahat bırak
ünlü felsefecinin dediğini hatırla eğer mutlu olmak istiyorsanız hiçkimseden bir beklentiye girmeyin bu ne anlama geldiğini açıklıyım.
başkaları hakkında beklentiye girdiğinde o sende bir heves bırakıyor o heves kırıldığında mutsuzlaşıyorsun o yüzden bunu düşünmelisin
hayatının kötü olduğunu düşünürsen daha çok çabalarsın iyi olduğunu düşün huzurlu yaşadığını düşün
çabalamak istemiyorsan kendı huzurunla ilgilen
gerçekten insanların düşüncelerini tanıdıkça hayata bakışın değişiyor farklı insanlarla farklı düşüncelerle tanıştım. emin ol insan beyni neyi düşünüyorsa oraya kayıyor
en mutlu anında bile kötü düşünmeye başlarsan o mutlu gününü zehir edersin
iyi düşün iyi ol bu kadar basit çaresi
Ben dediğinizi yapıyorum. Ama şöyle düşünün bir yerde oturuyorsunuz etrafınızda yılanlarla çevrili siz sabit dursaniz bile size saldırıyorlar. Asla geri çekilmiyorlar sizi yaralamak için çalışıyorlar. Siz karşılık verin veya vermeyin bu devam ediyor. Bu ortamdan kaçma şansınız da yok ne yaparsınız siz olsanız
herkes ölür ama ölmeyeceğim diyen insanlar gördüm bu hayatta neden bunu diyorlar çünkü hayata sımsıkı bağlandılar ayrılmak istemiyorlar kendılerını mutlu ve bu dunyada ebedi huzurlu olacagını düşünüyorlar işte böyle düşüncen sensin
sen neyı dusunursen dunya odur
o zaman yapacağım bir şey yoktur
Ölmekten başka. İşte tam bu durumdayım.
seni başkaları motive etse bile senin fikrin değişmez
sen kendini motive edeceksin
kendini güçlendireceksin
ben sana ne desem de sen değişmezsin
Kardesim ben değiştim ben roller yaptım ben neler yapmadım yıllardır ben kendimden geçtim olmuyor tamam mı olmuyor çünkü sorun ben de değil. Değil etrafımda ve ben buradan gitmeliyim psikolog bile böyle diyor gidemiyorum ama sıkıntı burada gidemiyorum
intiharı mı dusunuyorsun?
Genelde düşünme aşamasında kalıyor zaten cesaretim yok
sana bı tavsıye verırdım ama yapmayacagını bılıyorum o yuzden soylememe gerek yok
Nedir? Denerim. Çok şey denedim sonucun önemi yok zaten artık
buraları terk et başka ülkede başka insanlarla yeni bir çevre kur
Benim de isteğim bu ama maddi gücüm yok şu an.
zor değil yol paranı çıkar yeter
herşeyi denerim dedin o zaman bu sana zor değil
Ülkeyi sonra düşünürüm ilk amacım şehir değişmek onu yapmama az kaldı. Onu yaparsam %90 rahatlarım. Yurt dışı %100
sen dediğimi yap emın ol yenıden doğacaksın ekonomi mis gibi her gün alışveriş yapabılırsın bundan daha harıka ne olabılır ki,
bir tesekkuru hak ettım heralde :d
Teşekkür ederim:) inşallah
tabi ya sen istedikten sonra herşeyin çaresi var
hiçbiri olmasa bile ormanda yalnız yaşayıp mutlu olursun
kötü insanlardan kaçmanın yolları diye buna denir olsa gerek asdas
bende az manyak değilim :D
Derdin ne söyle yardımcı olayım yapabileceğim bişi var mı
Dedi ve hayatındaki erkeğin hayatını zehir zemberek etmeye devam etti..
Ne erkeği ya ne saçmalıyorsun
Kadın kısmı genelde hayatındaki olumsuzlukların acısını hayatındaki erkekten çıkarırda, seni de onlardan birisi sandım.
Keşke hayattaki tek sorunum karşı cins olsaydı
Biliyorum bir çok sorunun var, benim dediğim başkaydı :)
İmdat çekici falan oluyoruz da yeri geldiğinden ondan dedim.
yok mu sahi senin? Verelim bir çekiç 😅
Sen 10 -0 ben 100 _0 nasıl olacak
Önemli olan nasıl yenildiğin skorun önemi yok sanırım
Benim kadar ağır yenilgi yasamdin
Ama çabuk pes ettim demek ki o kadar güçlü değilim
Olabilir hak veririm
Yenilme kendine saygın olsun.
Yenilme kanka, pasıı atıyorum sana gelişine vur..
Kaç yaşındasın ne yaşadın
bişi olmaz yenilmekde bi tecrübedir
Farkı kapatmaya bak rövanşta işler değişebilir
Ölürsün
Yenilmekten kastım ölümdü zaten. Sonunda ne olur demek istedim
Sevgisizlikten yalnızlıktan insan hayattan soguyor ölüm üzerinden düşünerek yaşanmıyor öldükten sonra ne olursa olsun umurumuzda değil. Ama şimdiki ruh halinden kurtulmanın yolunu ara derim.
Olmaz maç bitmeden skor belli olmaz
Maç ben pes ettiğim an bitecek skor belli olur ama benim haberim olmayacak skordan
Kazanan var mı ki :)