Güncellemeler
+1 yıl
Sitede benim gibi ölmüş..
Güncellemeler
+1 yıl
Guncel

Geçmişe dönüp baktığınızda en çok neyden pişmanlık duyup kendinizi beğenmediğiniz oluyor. İnsan geçmişiyle yaşayabilir mi? Neden başkalarının hatalarını kendimize yükleyip yaşarız bazen bir söz bile dert olur?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet özellikle çocukken ya da bundan 7-8 yıl öncesine baktığımda kendimi hiç beğenmedim.
O iğrenç geçmişim ve bugünüm yarınlarımın iyi ki olacak.
Çocukken hiçbişeye üzülmezdim. Tek üzüldüğüm şey yolda ezilmiş kurbağa görmemdi. Okula gidiyordum bigün aynı böyle yağmurluydu hava kurbağa yağmur biiriktisine gelmiş arabada onu ezmiş oracıkta.
Biz kurbağaları taşla avlıyorduk derede. Ne acayip
😕Vahşice
Can idraki içerisinde değildik. Şimdi örümceği bile incitesim gelmiyor.
Ben geçen sivrisinek ezdim. Katil oldum.
O kadar da değil 😂 Sinekten hiç haz etmiyorum gördüğüm yerde öldürüyorum. Sabah burnuma kadar giriyorlar ya. Bilerek yapmıyorlarsa şerefsizim
Kendinizi beğenmediğiniz derken ne demek istediğini anlayamadım kocaayıı
Davranış olarak
İnatçı olmam bunu değiştirmek isterdim.
O kadar çok var ki beğenmediğim yanlarım. Ne malmışım ya ben :/
Bende keşke hiç kimse için üzülmeseydim.
O hata değil. Üzülmek insani bir duygu her zaman her şeye üzülebilirsin. Daha spesifik şeyler için pişman olsan en azımdan tekrarlamamaya dikkat edersin
İnsanların sözleri etkilemeseydi keşke
Bak yine genel insan olmamızdan kaynaklı oluşan şeylerden bahsediyorsun 😒🤦♂️
İyide hata yapmama sebep oldu etkilendiğim için bunu anlatmaya çalışıyorum
O yaptığın hatayı tekrarlamamaya dikkat et. Etkilenmeye karşı koyamazsın ya da üzülmeye bunlar çok genel ve insani duygular
Bazı hataların tekrarı olmuyor zaten
Umarım
Öyle ama
Anlamadım ki neyden bahsettiğini o yüzden umarım dedim
Kendime zarar verdim demek istiyorum. Oysa bir hata yoktu ortada insanlar acımasız en yakınların
Anladım umarım şu an daha normaldir hayatın
Çok enteresandır ki büyüdükçe daha çok ses veriyorum geçmişime en alakasız zamanlarda aklıma bir söz takılıyor. Ağlayabiliyorum üzülebiliyorum neden soruları geliyor sonra hayatımı etkiliyor.
İyi şeyler yaşamaya başlayıp iyi anılar biriktirince geçer onlar da
En iyi sandığın şeyler veya insanlardan bile kazık yiyebiliyorsun bu hayatta iyi şeyler yok.
Olur olur onu diyorum ben de daha dur yeni başlıyorsun hayata
Bugünkü aklım ve deneyimim ile o günkü toy zamanımı eleştirmek haksızlık olur. O günlere geri dönsem, yine aynı hataları zevkle yapardım. 🤭
Her zaman kendimi beğenirim
Evet
Evet çok oldu