Mesela öğrenci kartımi yeniden aktive ettirmem lazım toplu taşıma için. Başvuru merkezine gitmem lazim yol gözümde büyüyor. Sınavlara giderken de yol gözümde büyüyor.
Yaşamak ne kadar zor ve zahmetli yaa
Mesela öğrenci kartımi yeniden aktive ettirmem lazım toplu taşıma için. Başvuru merkezine gitmem lazim yol gözümde büyüyor. Sınavlara giderken de yol gözümde büyüyor.
Yaşamak ne kadar zor ve zahmetli yaa
Miskinlik hali bende de var, nerden başlasam bilmiyorum ve plan yapıyorum plan yaparken yoruluyorum yapamıyorum işi. Sanırım aniden başlamak en iyisi. 3,2,1 tekniğini araştırmanı öneririm.
İsteksiz yaptığın her şey için üşenirsin ve gözünde büyür bu çok normal herkesde aynı sorun var. Severek yapacağın bir şeyler bul derim 💕
Sevdiğim bir şey yok
İllaki vardır biraz düşünmeli ve aramalısın ya da kendin üret yeni şeyler dene
Cevap
12Cevap
Evet psikolojik bir sorun. Bi kitapta buna benzer bir şey okumuştum.
Ya inşallah tedavisi vardır
Sürekli eleştiren bir aile
Babam polis annem ev hanımı
Şu anda açıktan okumaya çalışıyorum. Evet her zaman beklentileri yüksekti
İçine kapanıyorsun tehlikeli arkadaşların felan yokmu beraber gidin hem kartı yenile hemde oturun çay kahve için
Yok maalesef
Hangi şehirdesin
ist
Ankara olsa yardımcı olurdum canın felan sıkılırsa mesaj at eskiden bendede vardı şu an iyiyim konusuruz
Aynısı bende de var sanırım bunalıma giriyorum 😒 artık her ne olduysa da psikoloğa gitmeyi düşünüyorum şu aralar
Zorunda olma sorunu bende de öyle bir şey var bu psikolojinle alakalı bir şeyi yapmak zorunda olmak hissetmek istememene sebep oluyor istemediğin şey de insanın gözünde büyürmüş
Bunlar basit şeyler insan en çok kendini tanır bunalımda olabilirsin
Hayır sorun değil sadece bıkkınlık olabilir belki de vitamin mineral eksikliği olabilir
Psikolojik mi bilmiyorum ama öyle insanlar var herşeye üşenen
Senin çocuğun da olmaz.
Arsözüdür kulağına küpe et.
Üşenenin çocuğu olmaz
Unlu bir usenirin dedigi gibi dinlenmek isinize engel oluyorsa isinizi birakin demistir ;)
Ay bende de aynısı var şurdan şuraya kalkmaya çok zorlanır oldum😢
Off niye böyleyiz ya topraklik olduk.
:)))))
Sen tramvaydasın.
Depresyona dikkat
Depresyonda olabilirsin
En sevdiğin çizgi film garfield o zaman :)
off aynı ben ya bir çok şeyi erteliyorum bu yüzden
Koala mısın
Ne biliyim yaa 😂 hayat zor.
Ay küflenirsin öyle şekerim , kalk bir hava al
Artık çok geç yaşam bicimim
Bende senin gibiyim
Gibi evet
Olabilir.
Tembellik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?