Selam KS ahalisi! İnsanlar derken hayatınızdaki insanlardan bahsediyorum. Eş, dost, akraba, sevgili vs.. Kolay küsebilen, kolay kırılan bir yapınız var mı?

Selam KS ahalisi! İnsanlar derken hayatınızdaki insanlardan bahsediyorum. Eş, dost, akraba, sevgili vs.. Kolay küsebilen, kolay kırılan bir yapınız var mı?

Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış atasözünü anarak bu davranışı çocukça bulur ve küsmek yerine muhatap olmamayı tercih ederim çünkü hiçbir sonuç vermiyor ve karşı tarafta bunu anlarda duyarsızlaşabilir hatasını kabul etmesi için küsüyorsak amacımızın dışına çıkar ve istediğimizi elde edemeyiz en başta konuşmak gerekir
Kolay değil ama haksızlık yapıldığı zaman, konuşması kimseye düşmeyen konuların bir anda herkesin ağzında sakız gibi oluşundan ötürü çünkü bu tarz gereksiz konuları konuşuyorlar ve günün sonunda alakasız kişilerden uyarı alıyorsun, tehdit ediliyorsun o konulara karşı buda beni ziyadesiyle üzüyor, kırıyor ve kinleniyorum o insanlara karşı ve her şey bitiyor bütün bağımı koparıyorum o kişilere karşı.
İnsanlar küsmem bunun yerine hayatımdan çıkartırım. ya da hatalarını gösteririm. gerisi insanlara kalmış zaten konuşmak varken tamamen küsmek bana göre değil oldukça çocukça geliyor
👍👏
Birine küsmem için o kişinin benim için çok değerli olması gerekir ve kolay kolay küsmem. Anlık parlarim kırar dökerim ama sonra küs kalamam ben, çok incinmiş olmam gerekir küsmem için ama gönlümü kazanmak çok kolaydır.
Bazen güzel olmuyor. Suistimal eden çok değerli sevdiklerim olabiliyor. Kendime kızıyorum.
Teşekkür ederim
Cevap
5Cevap
Kırılgan biriyim onçin insanlarla ilişki kurmuyorum. Düşüncesiz, hanzo, empati yoksunu canlılar hepsi.😃
Değer verdiğim insanlara karşı kolay küsebilen bir yapım var. Bazen iyi niyet gösterip suistimal edildiğini hissettiğim an gerçekten hem sinirleniyorum hem inciniyorum ve biraz unutmam zaman alıyor. Fazla kırılgan olmak iyi bişey değil aslında insana her yönden aşırı zarar veriyor.
Ben küsme olaylarını çocukça bulurum. Pek hoşlanmam. Bana göre yetişkin ve olgunluk evresine girmiş. Her insan küsme trip atma tavrını yapmamalı. Çok saçma buluyorum 🙄
Teşekkürler ederim EİG 🙃
Sevdiğim insanlara karşı kırılgan bir yapım var. Yalnız sevdiğim insanlara karşı altını çiziyorum. :D
Yakın akrabalık bağım olan insansa küsmem ama uzak davranırım.
Bunun dışındakilere de küsmem, direk silerim!
Konuşurum ama anlamazlar. Ben konuşmayınca onlar da konuşmazlar pek.
Küsmek değilde kırılmak diyelim evet burcum karakterim gereği kırılırım sen birine mi küstün?
Hiç küsmem ya mesafeli olmam gerekirse olurum iletişimi kesmem gerekirse keserim
Kolay küsmem kırılabilirim ortada bana yapılmış bir saygısızlık, haksızlık varsa
Küsmem ama kolay sinirlenir göz deviririm. d
İlişki kurmuyorum ki küseyim
Kolay küserim
Sevdiğim insanlara küsemem
Küsme , trip atma huyum yok
Aslaa (!)
Hiiç
Küsmem yok sayarım
zordur ama duruma göre küsersem de daha barışmam
Küsüyorum artık
Küsmemek için hiç kimseye değer vermem...
Evet ben çok duygusal alıngan biriyim
Biliyorum elimden bir şey gelmiyor
Küserim sjsgsf
Evett
Galiba evt
Alingan biriyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?