Selammm❤️
bir insanın güvenilmez olduğunu hareketi konuşması vs neye göre anlarsınız?

Selammm❤️
bir insanın güvenilmez olduğunu hareketi konuşması vs neye göre anlarsınız?

Genelde davranışlarına göre anlamak mümkün yani bir kişi söz verip tutmuyorsa ya da tutarsız davranışlarda bulunuyorsa, tabi ki bazı insanları ilk başta anlamak mümkün olmuyor ne yazık ki. bu yüzden ilk başta kimseye güvenmiyorum. mesafeli oluyorum. ama genelde bir insanın karakterini kötü gününüzde size olan davranışlarıyla anlayabilirsiniz kolaylıkla.
Kaşı gözü ayrı oynuyorsa zaten kendini ele veriyordur hdhdfhfh
Ama kendini gizleyebileni zamanla anlıyor insan
Ay ay teşekkürler bizden efendim 🥳💚
Hal ve tavırları kendisini belli eder en net belirtisi ise davranışları diyebiliriz.
Bunu önceden bilmeyiz anca yaşarsın defalarca kırlrsn ya da başka şey olur artk güven kalmaz öyle bilirsin Kimse durduk yere güvenilmez güvensiz olmuyo psixolojisi bozuk insanlar karşındakını duygusuyla oynaylnca haliyle artk her kese karşı ihtiyat ediyorsun bunun adı güven eksikliği oluyor maleseff
Cevap
9Cevap
Musa görünümlü firavunsa güvenilmez.
İnsanlara bir sır verdiğinde insanlarla kavga ettiğinden anlarsın gerçek yüzlerine ve güvenli olup olmadıklarını
Tutarsız davranışları, iki yüzlülükleri, samimiyetsizleri, dedikodu. Saman altından su yürüten. Hayal kırıklığı yaşatıyorsa güvenim kaybolur.
Sır tutamama seni hemen satma korkunca yaptıkları vb
Sözlerindeki tutarsızlıklara, laf taşıyıp taşımadığına filan bakarım
Zaten güven sevgi saygı vs bunlar hiçbir zaman saf ve tam olamaz kimse de başta ben seni çok seviyorum ben çok güvenilirim diyen varsa tam tersidir zaten
Tiplerine bakıp anlıyorum
Samimiyeti yeterli oluyor.
Bütün olarak bakarım gözlem yaparım
davranıslarından
Her gün bir ruh halinde olmaları ile
Ortada yalan varsa…
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?