+1 yılben de cok aranirdim hic acmazdim sonra dedim yeter be acmiyacagim aramalar hic gelmesin telefonuma, morelim bozulmasin. operatörü aradim gizli numaralari kabul etmedigimi söyledim artik hic telefon calmiyo. gizliden arayanlarada ''bu kisi gizli aramalari kabul etmiyor, lütfen numaranizi gizlemeyiniz'' diye mesaj gidiyo
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılaçardım erkekse orgazm taklidi yapardım bir süre sonrada tak telefonu kapardım kuş havalanmışken yere çakılıverirdi vallahi :D ama gizliye kapalı asdfasgasfg
110 Yorumla- +1 yıl
yapan yapsın kanks ona mı takılıcam :D
- +1 yıl
keşke böyle olmasam
- +1 yıl
egoist biri olmaktan sıkıldım açıkçası son zamanlarda fazla dışlanmaya başladım
- +1 yıl
ahahay al işte
- +1 yıl
tamam yorma kendini alıştım artık
acarım uzun uzun konuşurum "TL 'si " bitsin :D ben kötüyüm ben tam bir itim
83 Yorumla- +1 yıl
Ya gizliden odemeli atiyosa :Dd
+1 yılsapıklık yapar ona kapattırırım
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
118Cevap
+1 yılÖzel numaralara kapalı telefon ama diyelim ki arandım açarım ses çıkarmam, karşımda ki konuşunca tanıdıksa konuşurum.
11 YorumlaAksi gibi beni de arayan yok yaa... bir arasa da Konuşsak bıktırırık, m ben en sonunda kapatır artık...
25 Yorumla
+1 yılŞaka maka çok oldu öyle :( dün dalga geçti bir kız sesler geliyordu hayranınım felan dedi neden böyle yapıyorlarki
110 Yorumla- +1 yıl
Yok ya sanmam cesaret edemedim mesaj atmaya felan dedi ama gülüşmeler duyuyordum erkek seside duydum sanırım baya moralim bozuldu
- +1 yıl
Bir sene öncesine kadar sessizdim mesela orta okulda hiçdim , lisede sevilen ama konuşmayan :) şimdi mezunum dershanede biraz popüler sayılırım yani konuşkanım :)
- +1 yıl
Ama sevmem öyle şeyleri :) sinirimden en son yanıma gelinde dalga geçin bakalım dedim :) ama canım sıkılmıştı o gün :)
- +1 yıl
Olsun problem değil yardıma ihtiyacı olup çekinen olur arasınlar sıkıntı değil benim için dalga geçmesinler canımı yesinler
- +1 yıl
Teşekkür ederim yapım böyle değiştiremiyorum zaten değiştirmekde istemiyorum
Gizli numara yoktur sesini duymak isteyen vardir :)
acarim telefonu konusurum sapiklik yapiyosaniye yapiyosun diye konusurum psikolojik baski yaparim birakir sapikligi :) dirdir ederim aramaz beni daha :)10 Yorumlaeskiden açardım konuşmayan olursa beklerdim ya da o konuşmasa bile ben bişeyler söyler kafa bulurdum ama şimdi biri var, açıktan arıyo açmayınca, gizliden arıyo yine açmıyorum :) "
beni s*k" diyo başka bişey demiyo :DD02 Yorumla
+1 yılEskiden gizli dğeil de, bilinmeyen numaralar arayınca kaydederdim wassup'ı varsa resmine bakardım yoksa da geri dönerdim. o zamanlar birisini arıyordum belki odur diye işte.. :) gizli numara ararsada arasın yani iplemem :D
13 Yorumla- +1 yıl
hatırladım yıne...:(
- +1 yıl
Sen değildin :PPP :)) hemende ortamı bozuyorum demi :D
- +1 yıl
hahah Alıştım artık :D :D
+1 yılesraydı adı, arardı gece 3 gibi :D konuşurduk her gün, okuldanmış sözde aynı sınıftaymışız ama o kadar çelişkili konuşurdu ki inanamadım, tanıtmadı kendini bir türlü, sonra kızdım gizlilere kapatınca arayamaz oldu bidaha... yani konuşuyomuşum ben efendi efendi :D
00 Yorumla
+1 yıltelefonum çoğunlukla sessizde, olmadığında açıyorum genelde.
20 YorumlaArayamıyor ki, hem telefon hem gsm hattımda kapalı gizli numara. Sapıklarımdan kurtulmak için çok iyi bir çözüm.
Erkekler yapar diye düşünürdüm hep ama bir kız neden içince gizliden arar ki? En güzeli kapatmak gizliye...00 YorumlaDaha bu sabah arandım, uyuyordum ilkinde aradı açmadım. 2. sinde açtım efendim dedim.. Alo dedim, bekledim bir kaç sn. kapattım. Sonra bir kez daha aradı efendim dedim hışırtılar falan geliyor. Dedim ki kızım sen hangisisin? Sonra kapattı :D
111 Yorumla
+1 yılgizli numaraları ve rehberimde olmayan aramaları açmıyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçarım çok eğlenceli oluyo işletenler henüz kötü niyetli birine rastlamadım :)
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:) evet
Sag mi sol mu fasist mi liberal mi yoksa bizimkiler gibi ultra adil ve demokrat halkib partisi mi diye sorarim..
Kiz sen kendinde misin, hani yorumluk sorular..
Bak dolmusum gizli arayana bile kusuyorum :))02 Yorumlagizliler arayamıyor, numaram gizliye kapalı. gizliden arayanları eskiden meşgule atardım. hiç muhatap olamıcam.
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 765 cevap paylaştı.
+1 yılDeğişir çok canım sıkıldıysa o egleniyorsa bende onla dalga geçerim baktım çok dertli dinlerim ama sapıksa suratına kapatırım
00 Yorumla gizliye kapattım. tanımadığım şüpheli bir numara ararsa rehbere ekleyip uygulama profilinde resmi var mı diye baktım
00 Yorumlaacarım , efendım dıye.. ses gelmezse efendılıgı hemen cebıme koyarım allah ne verırse artık...
04 YorumlaAçıp kim olduğumu bile sormadan ana avrat ne varsa söver sonra kapatırım, babam bir olsa l an g öt adam akıllı arasana. P içlik yapacakki gizli arıyor. Yavşağın dölü
03 Yorumla
+1 yıl1 kere aradılar ve ben açmıştım işte sesin çok güzel etkilendim sohbet edelim yaa tarzında konuştu o günden sonra gizli numara aradığında babama veriyorum :)
00 Yorumla
+1 yılBaşıma
Gelmişti
bir Ara
Hergün
Arıyorlardı
Bilgisayardan
Küfürlü
Video
Acıp Dinletmiştim
Ama Kimin
Aradıgına Dahil
En Ufak
Fikrim
Yok04 Yorumla- +1 yıl
Omegledeydim
Telefon
Titredi
Bilinmeyen Numaraymıs
Bide Uzun Arıyor
Kamerayı Kapatıp
Izlesene'den Küfürbaz Haydoyu
Actım (O Dönem YouTube Yasaklıydı)
Sonra Dinlettim
Tepki Bile Yok
Kapattılar Birden - +1 yıl
Bence
Sende Yap :D
benim birşey dememe kalmadan , telefonum reddediyor sağolsun:)
10 Yorumlatelefonum gizli noya kapalı numara gözükür aradığı zaman kimse
10 YorumlaEski hatunların hepsini hatırlamaya calısıyorum, günün anlam ve önemini hatırlamaya calısarak hangisinin aramıs olabilecegini tahmin etmeye calısıyorum. Benim icin da vinci nin sifresini cözmek gibi. Özel numaradan sonra 7 saat ben iptal.
00 Yorumlahep içime bir şüphe düşer ya eski sevgilimse diye heyecanlanırım ama genelde işletmek için aranmış oluyorum söver kapatırım
00 Yorumla
+1 yılKesin bedavası olan bir arkadasımın mallıgı tutup beni arayası gelmiştir diye düşünür küfürü basarım :D:D
20 Yorumla
+1 yılAçarım konuşmazsa telefonu bir kenara bırakır işime devam ederim nasılsa kontör ondan gidiyor :D
02 Yorumla- +1 yıl
Evet gerçi gizli aramalara kapalı arayamıyorlar :) ben arıyorum daha çok :D
Gizli numaralara kapattım delikanlı olan adam olan normal arar
00 Yorumla
+1 yılaçmam. özel numaralara kapalıyım diye biliyorum bir de
00 Yorumlauzun hava okuyorum dayanamıyor ya kim olduğunu ele veriyor ya da saniye sürmeden kapatıyor:D
00 Yorumla
+1 yılKonuşurum eğer ses vermiyorsa telefonu açık bırakırım dakika sı bitsin şerefsizin :D
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılAçarım, bazen tanıdıklarım numaralarını gizlediklerini unutabiliyorlar.
00 Yorumla
+1 yılAçıp konuşuyorum dalga geçiyorum falan eğlenceli oluyo tavsiye ederim :)
01 Yorumlaaçarım canım nolcak telefonu açtım diye muhabbet etmek zorunda değilim kimmiş derdi neymiş önce öğrenmek lazım :D
03 Yorumla- +1 yıl
Sen muhabbetini seversen kankada olursun :D
- +1 yıl
Ah ah beni aramıştılarda saygılı çocuk moduna girdim kanka olma şansımı kaybettim sen hakkını ıyi değerlendir :D
+1 yılAçıyorum gocuncak bir durumu olan ben değilim o sonuçta gizliden aramış benim açımdan çekinilcek bir durum yok demekki:)
00 YorumlaBakmam adi uzerinde Gizliymis Gizli Kalsin:)
12 Yorumla
+1 yılÖnce bir heyecanlanirim :D pek aranmadigim icin :D sonra acar kekeleyerek konuşurum :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTelefonla konuşma fobim vardır. Zorda kalmadıkça telefonla konuşmak istemem, gizliyse de zaten açmam.
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 365 cevap paylaştı. Valla bilerek açık bırakıyom arasınlarda söveyim diye
00 YorumlaKonuşmayıp nefesimi dinleyen bir sapıksa arada tahrik olsun diye mikrofona üflüyorum. Konuşursa vay haline gitti yedi sülalesi
00 Yorumla
+1 yılKimse beni gizli numaradan arayamadığı için sıkıntı yok
10 Yorumla
+1 yılgenelde gizli numaralar ile arar ama telefonu açmadan kapanır nedenini çözemedim. acaba gıdamı alırlar yoksa cesaretsizlik mi var. gizli numara ile hiç kimseyi aramadım ve aranmasını istemem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl"Aradığınız kişi gizli numaradan çağrı kabul etmemektedir. Numaranızı görünür yaparak kendisine ulaşabilirsiniz '' sesli mesajı ile karşılaşır.
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİlginç bir tepki oldu, teşekkürler bayan kurt aslkdjsmsa :D
İnternet & Teknoloji konusunda 317 cevap paylaştı. Cevap vermiyorum genelde hatta yabancı numaralara bile cevap vermiyorum çoğu zaman.
00 Yorumlaheyecan yaparım:)) sesini duymaya can atarım o gizemli insanın :) hayal kurarım :) daha bir sürü şey :))
00 YorumlaNumaram gizliye kapalı. Ama aransaydım adam olan ismini konuşturur mert olur derdim.
00 YorumlaBuyurun gizli şahıs sakın işletme ananı... söyle şimdi
00 YorumlaCevap veririm, şayet dinlenirsem küfürümü eder suratına kaparım :D :D :D
00 Yorumlabuyur gardaşşşş derim karşı taraf korkar kapatır :D
00 Yorumla
+1 yılBen açarım hiç düşünmeden zaten kaybedecek bir şeyim olmazki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir iki kere aradılar hep de sinirli olduğum zamana denk geldi söverek suratlarına kapattım :D
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 337 cevap paylaştı. kapattım onu kurtuldumm... sende kapat bence neden gizli ne saklıyor
00 Yorumlagenel olarak tanımadığım numaralarıda açmıyorum. gizliyse hiç açmam.
00 Yorumlaaçarım merak ederim kim olduğunu... belki de önemli bir telefon?
00 Yorumlaadam akıllı konuşurum baktım olmuyor mu kapatırım suratına :D
00 YorumlaGenellikle açarımda psikolojime bağlı nasıl konuştuğum
00 YorumlaBen bıraktım ya artık açmıyorum. Bir açıyorum ah oh oh diye bağırıyor mk manyakları.
00 YorumlaAbii cik beni abi bak hele abi seni seviyorum abi cik beni 😄😄
00 YorumlaAcarim, baktim 5 saniyede cevap vermesse, annesine bacisina yazik ediyor...
00 Yorumla
+1 yılGizli hayranlardan bikmis biri olarak telefonum gizliye kapali. Ama ne aci ki bugun is hattimi gizliden aradilar
00 Yorumla- Devamını Gör (139)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat