Diğer Gizli numara ile aranmak? Faruk199 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Birisi veni gizli numaradan aradı bidaha arar diye düşünüyorum sizce bu kişiyi nasıl trollerim 😀 Gizli numara ile aranmak? Cevapla Numara Soruları Nasıl Soruları Gizli Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Hahahakomiktu Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl bjjdhdhdhrhr en sevdiğim şey 1 8 Yorumla Faruk199 +1 yıl Trollensinki başkasını aramasın 😀Siz ne yapıyorsunuz bu konuda Yorumla Hahahakomiktu +1 yıl beni arayanlarla konuşuyorum bdjddh gülüyorum arayanlarin çogunun dediği şey ne deisik bir kizsin ya sen diyorlar jdjdhdhfuf Yorumla Faruk199 +1 yıl Güzel tavsiye ya da korku filminden bir konuşma sahnesi açsam korksa iyi fikire benziyor 😂😂 Yorumla Hahahakomiktu +1 yıl onlara mal mal sorular sor de ki ;ayrı dünyaların insaniysak neden ayni dunyada yasiorz de mesela jdjdndbbd Yorumla Hahahakomiktu +1 yıl ben aradığım kişiye öyle diyordum ndudndbf Yorumla Faruk199 +1 yıl Harikasın 😂😂 güzel adam işletilirsiniz ya da tanımadığım bir kişiyle anlaşcaksın açan kişi polis taklidi yapacak şu an arasığınız kişi sorgulanıyor konuşamazsınız diyip kapatcak telefonu karşının tepki öldürür beni 😂😂😂 Yorumla Hahahakomiktu +1 yıl ayn ya yapabilirsin mesela ndjdhdh Yorumla Faruk199 +1 yıl Aynn güzel olur ararsa denerim artıkTavsiyeler için teşekkürler Yorumla
Duygusalgenc22 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 38% +1 yıl Garip sesler çıkar :D 0 9 Yorumla Faruk199 +1 yıl Mesela? Yorumla Duygusalgenc22 +1 yıl Aç korkunç bir film sahnesini telefona daya :D Yorumla Faruk199 +1 yıl İyi fikir deneyecektim zaten 😄😄 Yorumla Duygusalgenc22 +1 yıl dene dene ahahahah :D umarım tırsar Yorumla Faruk199 +1 yıl 😀 gelişme olursa soruyu güncellerim Yorumla Duygusalgenc22 +1 yıl beklyrm :D Yorumla Faruk199 +1 yıl Sorma ses kaydı yaptığım alet yanımda yoktu arayan sen kadın değilmiydin senle işim olmaz dedi kapattı manyağın teki işte :/ Yorumla Duygusalgenc22 +1 yıl Sapikmıs kadın 😂😂😂😂 Yorumla Faruk199 +1 yıl Arayan erkek beni kadın sanmış ya da benim numaramı biri esco... rt sitesinde paylaştı bu yüzden bulaşıyor bence Yorumla
Dikkat-deli-var Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 44% +1 yıl harika bayılırm trollemeye... 1 3 Yorumla Faruk199 +1 yıl Nasıl trollersiniz Yorumla Dikkat-deli-var +1 yıl müzik dinletiyorum ahmet kayayı sksjsj Yorumla Faruk199 +1 yıl Müslüm baba dinletelim efkarlansın karşıdaki Yorumla
En İyi Cevaplar