Can sıkıcı konular karşısında keyfinizi nasıl yerine getirirsiniz?

Hayat işte hep gülecek halimiz yok ya illa bir yerde gerginlik, stres karşımıza çıkacaktır.
Bu tip durumlar karşısında moralinizi nasıl düzeltirsiniz?
Efendim 😂 öncelikle hayatımdan negatif insanları enerjimi düşüren insanları hayatımdan çıkartır ve mesafe koyarım , sonra efendim 😂 bir kahve ve sigara içer modumu yakalarım , ya da senin gibi yüreği güzel bir adama yazar içimi döker konuşurum enerjimi yüksektirim efendim 🤣🤣
🙋🙋🙋
Ben teşekkür ederim 🙏 iyi ki varsın 🙏
EİG için teşekkür ederim 🙏🙏🙏
Takıyorum kulaklığı, son ses müzik, bir yürüyüş bitti keyfim yerinde. Hiç bir şey benden, sağlığımdan kıymetli değil:)
Kesinlik :)
Farkındalığım eiglerr☺️😄 beni buyduğun için teşekküy ediyoyuuummmm eyiggg veyenyeyin çok oyşşuuuuunnn☺️☺️
Görüş
7Görüş
5 dk çok sinirli gerginsem 2 dk sonra gülüyorum hiç bir şey yok gibi ben ruh hastasıyım ewkk
Sevgilimle vakit geçirmek benim modumu yükseltir ilaç gibi gelir bana ❤🐨
Son ses müzikte güzel olur..
Can sıkıcı konular varsa keyfimin derdine düşmem. Bir süre sıkarım canımı. Sonrasında zaten dert tutan bir dış kabuğum yok. Yüzüm gülmeye başlar benim içten çekerim acıyı
Gelip geçici olduğunu hatırlarım ve sevdiklerimle vakit geçiririm
Çaba sarfetmiyorum ekstra. Kendi kendine düzeliyor.
Hareketli şarkılar açıyorum
O an yaptığım şeye yoğunlaşmak ve beynin geçmiş ve gelecek ile bağını koparmak. O an su bile içiyorsanız, üzüntüden su içtiğinizi bile unutturan ve film şeridi gibi akan beyninize ısrarla "su içiyorum manyak" deyin. Nefesinize, vücudunuza ve yaptığınız eyleme, o an yaşadığınız gerçeğine yoğunlaşın. Ve siz geçmişte kaldığınız için, şimdiki zaman, şimdiki zaman olmaktan vazgeçmeyecek ve siz yaşamamış olacaksınız.
Son ses müzik dinlerim, ya da dışarı çıkar sevimli patilere denk gelip mutlu olurum 😊Geçen gün denk geldiğim 1 aylık yavru kedi gibi.
😊Merhametliğin sevginin en güzel yansıması
Tek başıma yapmayı sevdiğim zevkleri yaparım. Buna Avrupa Yakası izlemek de dahil. ❤️🤩 Burhan Altıntop favorimiz
Sevgilim olsaydı sadece onunla zaman geçirmek yeterli. şu an için genelde film izliyorum sadece birde şarkı dinliyorum
Dertleşecek birilerini bulmak bile moral oluyor. Ben genellikle bunu yaparım.
Keyifim gelmiyor olduğu gibi bırakıyorum yürüyüş iyi geliyor
Kendimi zevk alacağım şeylere doğru yönlendiririm genellikle
Keyif kaçtımı ne yapsanda huzur kalmaz.
Birileriyle konuşuyorum mutlaka
Her zaman bir yol vardır
bir şey yapmam pek o konulara odaklanırım
Bol köpüklü kahveyle 😂
Bazen mecbur oturup dinliyorum
Keyfim genelde yerindedir
En İyi Görüş