Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Küfür sanatı benden sorulur gibi bir şey
Fazlaca sinirli bir yapım var. Bence küfür şiddeti önlüyor olası her kavga ve cinayeti önlüyor 😅 Faydasını çok gördüm. Asla kırıp dökme huyum yok mesela hep onun sayesindedir
Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
Küfür etmeyi sevmiyorum eden kişiyi de sevmiyorum. tabi ki yabancı komedi filmleri izlerken bazen küfür seviyorum yani komik buluyorum ama bence zekice bir mizah yoksa küfürlü konuşmayı hiç sevmiyorum konuşan kişi de bana çok itici geliyor. bu yüzden bence her insan karşısın da ki insana karşı nazik olmalı ve kaba konuşmamalı. sadece esprilerde bazen kullanılabilir
Normal şartlarda ağzıma aldığım bir telaffuz asla değildir hatta bana edilse bile muhatap almam. Çok samimi olduğum içimi döktüğüm insanlar bilir duyar bunu herkesle bozmuyorum ağzımı. Tabi bundada kendimce benden hallice sözlerim olabilir
O sanat dalında hak edene efsaneyim diyebilirim. Bazen karşımdaki bile şaşırıp kalıyor. Hanım efendiliğimi kenara bırakıp gerekeni gereken kişiye giydiririm.
Samimi arkadaşlarımla iken cılkını çıkartmadan ederim. Tanımadığım ve samimi olmadığım insanım yüzüne karşı küfür etmişliğim hayatım boyunca %1 olmuştur. O da bana etmiştir 😂