Diğer Nasılsınız nabiyooosunuz KSkuşlar🐥💕? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Yoktum buralarda eskilerden kimse kalmadi sanirim. Yasiyor musunuzzz? Nasılsınız nabiyooosunuz KSkuşlar🐥💕? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 4 ay Diğer konusunda 90,1b cevap paylaştı. sigara içiyorum 0 0 Yorumla
udeniz22 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 36% 4 ay Diğer konusunda 457 cevap paylaştı. Çok eskilerdenimde sen baya üst model kızsın bizin suratımıza bile sıç... sın. 0 0 Yorumla
YoğurtluCikolataa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 4 ay Diğer konusunda 376 cevap paylaştı. İyiyiimm takılıyorum öyleli, seeenn? 0 3 Yorumla Soran 4 ay Hastayim ya 🥹 Yorumla YoğurtluCikolataa 4 ay Herkesler hasta sanırım :(( gecmisler olsuun 💓 Yorumla Soran 4 ay Tesekkür ederiiim 🌸🎀 Yorumla
mtaliaplt Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 4 ay MEsajıma cevap vermeni bekliyorum napayım 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 4 ay Diğer konusunda 5b cevap paylaştı. iyiyiz siz nasılsınızz 0 0 Yorumla
SymanN Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 4 ay Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ne güzel yağmış neresi 0 0 Yorumla
Tersdönenvenüs Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 4 ay Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Hep bir şeyler eksikti. 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 4 ay Diğer konusunda 24,6b cevap paylaştı. benden eski olamazsın 0 4 Yorumla Soran 4 ay ilk hesabım degil bu Yorumla scorpion026 4 ay kaç senedir burdasın :) Yorumla Soran 4 ay 9 :) Yorumla scorpion026 4 ay 13 sene oldu :) bu hesabım bile 2015 😁 demekki eskiden hep 18 altı üyeydi bizde büyük sanırdık 😂 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 4 ay Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. yaşıkyorum 0 0 Yorumla
Aslan1806 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 4 ay Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. Iyiyim 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 4 ay Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı. Yatıyorum ya 😄 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
sigara içiyorum
Çok eskilerdenimde sen baya üst model kızsın bizin suratımıza bile sıç... sın.
İyiyiimm takılıyorum öyleli, seeenn?
Hastayim ya 🥹
Herkesler hasta sanırım :(( gecmisler olsuun 💓
Tesekkür ederiiim 🌸🎀
MEsajıma cevap vermeni bekliyorum napayım
iyiyiz siz nasılsınızz
Ne güzel yağmış neresi
Hep bir şeyler eksikti.
benden eski olamazsın
ilk hesabım degil bu
kaç senedir burdasın :)
9 :)
13 sene oldu :) bu hesabım bile 2015 😁 demekki eskiden hep 18 altı üyeydi bizde büyük sanırdık 😂
İyiyim soru cevaplıyorum eskilerdenim bende 🙂
Uzanmışım şu an ya sen
sanane
Gececiyiz bugün
yaşıkyorum
Karı çok severim
İyi sen napıyon
Iyiyim
Dizi izliyorum
Yatıyoruz öyle evde
Yatıyorum ya 😄