Sana inanrak yola çıkılır mı, yoksa o yolu seninle bitirmek imkansız mı?

#DeliMavi
11 ARALIK 2022
Sana inanrak yola çıkılır mı, yoksa o yolu seninle bitirmek imkansız mı?

#DeliMavi
11 ARALIK 2022
Evet tabi ki bana inanarak yola çıkılır, çünkü kimseyi yarı yolda bırakmam ya da kimseye yalan söylemem. ama bunun için benimde güveniyor olmam lazım, eğer güvenmiyorsam zaten ben yola çıkmak istemem. güven karşılıklıdır, bu yüzden önemli olan aslında kafa dengi olmak yani karakterimizin uyması bu olduktan sonra o yol çok eğlenceli geçer. ama kararsız kalınan ya da güven olmayan yola çıkınca insanlar genelde yarı yolda kalabiliyor ve hata yaptıklarını sadece hata yaptıktan sonra fark ediyorlar. bu yüzden yolca çıkacağınız kişiyi iyi seçmek gerekiyor. bu yüzden herkesle yola çıkılmaz. yani anlaşmazlıklar olmaması için.
Hiç bir sözümden dönmedim ama sözünden dönenlere çok denk geldim.
Verdiğim söz için geleceğimi feda ettim o yüzden bana inanarak yola çıkanlar müsait bir yerde inmedikleri sürece mutlu olurlar.
Yapmam gerekenleri yaparım neler olur bilemem ahah
Bana inanarak yola çıkanları
Hiçbir zaman hayal kırıklığına uğratmadım
Çünkü çizgilerim ve kurallarım vardır
Mesela bir işe bir insana veya bir aşka
Her zaman sadık kalmayı tercih etmişimdir ♾️
Cevap
40Cevap
Yani şimdi biz bize değiliz sonuçta ama kılavuzu karga burnu b*ktan çıkmaz diye bir söz var😂
İşte o söz ben doğduktan sonra yazıldı😅
Bana güvenerek yola çıkılır, yolda başımıza geleceklerden ben sorumlu değilim. :D
Uzaya bile gidilir 🤣🤣
Benimle gercigin zaman ve harcadığınız dakikalar buna en iyi cevabı vermenize sebep olacaktır.
Kimse kendini kötü tanitmaz veya tanıtamaz.
Herkes kendine göre bir diğerinin en iyisidir.
Önemli olan bir şey daha var siz bir insanın kendini anlatması için ne kadar şans verebildiginiz.
Şu zamana kadar kimseyi yarı yolda bırakmadım.
Onlar inmek istedi. Bende hayır demedim.
Kimseyi hayatımda zorla tutamam.
Eğer tutarsam gerçek doğruyu göremezler hata yapmadan.
İyi geceler.
Sözümün eriyim ama bana inanarak yola çıkılmaz. Sıkılganım, kararsızım. Yolun ortasında hadi diğer tarafa gidelim, uçalım deme ihtimalim var çünkü. Yolu yine birlikte bitiririz ama üstümüz başımız kirlenmiş olabilir. Fazlaca yorulmuş ya da sıkılmış olabiliriz çünkü kararsızlıklarım yolu uzatır ¢
Benimle bir yere varacağını bekleyen biriyle yola çıkmam. Yolun sonunu kimler görebiliyor ki? Amacım sadece güzel bir noktaya varmak değil sonu kötü de olsa hep güzel yollardan geçeceğimi vaad edebilirim. Ve sonu, sadece oraya vardığımda görebilirim.
Bana inanarak yola çıkılır. Ama büyük beklentiler içinde olmamak lazım. Vaadedebileceğim şeyler huzur ve eğlence olur. Ayağı yanmış keçi gibi durmadan gezmek istiyorsan, romantik ve centilmen biriyle mutlu olmak istiyorsan on numarayım. Onun dışında trip çekmek, dır dır dinlemek, kıskançlık krizleriyle uğraşmak, aman canım oy bitanem muhabbetleri beklenmemeli. Her şeyi baştan konuşmak lazım :D
Bana inanarak yola çıkan kişiler bir haftaya derviş olur 😄 ama kuru kuruya sana inanıyorum demekle değil, bütün samimiyetiyle inanacak
Bana inanan birisini hayal kırıklığına uğratmam.
Yola çıkmak isteyen evvelâ kendisine inanmalı.
Ben de kendime inanırım, yola çıktığım kimseyi kolay, kolay yarı yolda terk etmem. Yine de olumsuzluklar için her zaman bir açık kapı bırakmak gerekir.
Kesinlikle! Bak o konuda hiç mütevazi olamayacağım. Sırtını bana dayayanın başka birine ihtiyacı yoktur, onu yarı yolda bırakmam, o beni bıraksa gider bulur, koluna girer, sözleştiğimiz yere kadar götürürüm. Güvenin tek adresiyim 🤭
Elbette. Karşındaki kişiye bana inanması gerektiğini söylüyorsam, verdiğim bir söz varsa, ona da, sözüme de sadık kalırım.
Onun ipiyle kuyuya inilmez, türünden bir insan değilim
Sözüm nettir ne dediysem arkasında dururum çok şükür bugüne kadar kimseyi yarı yolda bırakmadım bugünden sonrada bırakmam
İnandığı için değil de istediği için benimle yola çıkmasını tercih ederim. Yolda ne olursa olsun diye hani.
Cıkılır tabikide amma velakin, benim inanmayi birak gűvenmem lazim karsimdakine herkes herkese inanabilir. Ben gűvenmem kimseye kolay kolay!!!
Bana inanarak yola çıkılır zaten yapamayacağım hiçbir şey söylemem de ben artık kimseyle yola çıkamıyorum abla 🥺
vegas ta yaşanan vegas ta kalır, hatta o yol bitince nereye gidildiğini bile unuturum (sırrrrrcıyım)
Bana inanarak kimse yola cikmamali, yanimda olmak isteyen kendi arzu ve istegiyle yanimda olmali olmak istemeli
Bana inanarak yola çıkanlar asl pişmanlık duymaz
Güvenilir bir insanım kimseyi yarı yolda da bırakmam çünkü bir erkek adama asla bırakmak yakışmaz.
Kolay kolay söz vermem, verdiysem ucunda ölüm olsa tutarım...
Allah'a inanarak yola çıkılmalı. Nasipse beni yardımcı eyler sana.
Çıkılır elbette.. Benden iyisini mi bulacaklar.. 😏😏
Kimseyi yarı yolda bırakmadım hak edeni indirdik müsait yerde
Evet , Karşımda ki insana yalan söylemeyi gerektirecek bir şey yok
Bana inanarak çıkılır her zamanda sonu gelir ama asla getirme şansım olmadı karşımdakiler sağ olsun
yola inanmışlarla çıkılır, inandırılmışlarla değil. o yüzden benle yola çıkmak için bana inanmak gerek öncelikle.
Bilmem sence çıkılır mı?
Bence çıkılır
Kimsenin ipiyle kuyuya inmemeyi diliyorum bi kere dilim yandı umarım ders almışımdır hayat bize tecrübe kazandırıyor işte böyle
çıkılmaz arkadasım. iyi olduk hep kazık atan atana.. yok artık enayılık kımse bıze guvenmesın her seyı yapabılırız biz
Bana inanılarak yola çıkılır da o yolda neler gelir başına orasına kefil olamam ama yanlız bırakmam asla yola çıktığımı😅
Başladığım her işi sonuca ulaştırmadan Pest etmem genelde
Ben olsam benle çıkmam yarı yolda bırakacağımdan değil benle yol daha da uzar dnmxjdmdkdndn
Benim ipimle kuyuya inilmez
Bilemem, yolda karar verilecek bir şey bu.
hayır çıkılmaz
Asla yarı yolda bırakmam kimseyi
Şimdiye kadar kimse pişman olmadı
Söz bende daima senettir
Yola çıkılır yolda kalınmaz hahahah
Siz size cikin bakalim
Bana inanan pişman olmaz
benimle yola çıkan yolda kalır
İkna edilmişlerle yola çıkılmaz
İnananlar pişman olmadı bu güne kadar
Çıkılır, verdiğim sözü tutarım.
Hayatta çıkılmaz