Beni taklit edenler var heryerde herzaman taklit edilen bir adam oldum neden?

bu dünyadaki tüm erkekler benim kopyam olmak çabasında yanlız unuttugunuz bir şey var gerçek dururken orijinal adam benken siz sadece birer cakmasiniz benden cogaltirsiniz ozenirsiniz ama kizlar asla kopya erkekleri sevmezler kendiniz gibi olmadığınız sürece ömür boyu aren koçak gibi olmaya çalışacaksınız kopyasiniz ben kendime özgü bir adamım sizler taklit siniz bana özenen taklitler hayatım boyunca kopyası olmadım kimsenin ölünceye kadarda bu başkasının kopyası olma ucuzlugunu yaşamayacam sizler hepiniz hem trans erkekler hem biyolojik erkekler benim kopyamsiniz benim ismim benim kimliğim benim resimlerim olmadan birhicsiniz ama ben kimsenin ismi kimliği ile takilmam ben trans erkeksen trans erkeğim ölene kadar değişmem ve ben nasıl bir adams öyleyim karakter değiştirmem ve ben başkasının kopyası olmaktansa ölmeyi tercih ederim kadınlar asla başkasını taklit eden ozguvensiz insanları sevmezler biraz kopya çekin benden gerçi herseyimi kopyaliyosunuzda unuttuğunuz bişey var zeka kopyalanamaz siz aren koçak olarak benim ismimi bile kendinize koymaya başladınız özenip ya varya aren ismi önemli değil sizin benim gibi biri olmaya çalışmanızı zaten kizlar farkediyo bu beni çok güldürüyo siz benle taş. sak gecemezsiniz ama ben varya sizin altinizdan koltuğunuzu çeker alır otururum beyler ben gibi olmaya ozenmeyin siz kaba kuvvetle halledersiniz herseyinizi bende zekayla farkımız bu beyler ben varken kopyalarima başarılar özenti olmam ben zaten ozenilen bir trans erkeğim
Beni taklit edenler var heryerde herzaman taklit edilen bir adam oldum neden?