1 ay
Zor biriyle her şeye katlanabilir misin?

Mühim olan o zorlukları aşmak değil mi zaten?
Evet 🤗
Görüş
7Görüş
Peki o bana katlanabilir mi? 😂
Zor 😃
Katlanamam arkadaş katlanamam
Aşıksam katlanırdım tabi ki, ama burada önemli olan bana olan saygısı ve sevgisi. eğer güveniyorsam ve birbirimizi seviyorsak her şeye katlanırdım. çünkü sadece karakteri zor olabilir veya karakterimiz bazen uyumlu olmayabilir. eğer bu güvensizliğe ya da sürekli tartışmalara neden oluyorsa o zaman tabi ki devam etmezdim.
Ama bunun dışında zaten her istediğimi yapan ne dersem tamam diyen birisini istemezdim biraz zor olmalı. yani kendi kararları da olmalı. ve bir birimiz için mücadele etmeliyiz bunlar olduğu sürece evet
Bir insanı değiştirmeye çalışmak büyük hatadır olduğu gibi kabul etmek ise her şeyi göze almaktır bunu değecek insan olması lazım yani uğraşacaksın Ama gerçekten karşındaki senin kıymetini bilecek mi
Benim onu önemsediğim kadar o da beni önemsiyorsa sorun yok Ama tek taraflı Emek vermek de bir yere kadar
Benden aldıkları bana kattıklarından fazlaysa durup düşünürüm denek isterdim ama ne desek boş aslında, kalp devreye girince beyin fonksiyonunu durduruyor. Akışa kapılıyorsun. Sevmene, aşkına, tahammülüne bağlı değişir durum özetle…
Katlanırsın elbet. Yorulan, ağlayan, kırılan ve üzülen sen olursun; karşındaki bir şey kaybetmez. En son seni ortada bırakıp giderler genelde. O zor biriydi, çabalarsam döner dersin kendine, iti köpeği olursun ama bir şey değişmez. O yüzden hiç girme öyle bir ilişkiye, bırakamazsın sonra.
Iyy hayir zor birine katlanamam. Zor derken şu dediğim dedik, egoist sadece kendini düşünen cahil insanlardan mi bahsediyorsunuz hayir olmaz.
Hayır espriler güzeldi bu zamana kadar ama artık çok sıkıldım başka şeylerle ugrasim byby
Her şeyin sınırı vardır 😄 karşılıksız olan her şey zordur, buna katlanmak bir seçimdir
ne kadar istediğim ile ilgili olarak değişebilir..
Daha güzel oluyor😂 ne kadr istediğimle de ilgili tabi
Yanımdaki insan da benim kadar azimliyse neden olmasın.
Karşılıklı katlanılacaksa ok
Hayır. Bir noktadan sonra bayar.
Bana katlandıktan sonra neden olmasın
Evet katlanırım
Hayır...
Yoo katlanmam
Bilmiyorum
En İyi Görüşler