Duygularınızı dibine kadar yaşar mısın yoksa üstünü kapatıp kaçar mısın?

Kapatıp kaçsan da fayda etmiyor ki, şişede durduğu gibi durmuyor denir ya duygular da öyle 😀
O yüzden hiiiiiç denemeyip onu yaşamak lazım ki ne olacaksa olsun, sonra sürekli takip etmesin. Bu sebeple epey bir süredir yaşıyorum ben, sonra kendiliğinden gidiyor zaten, bunda daha fazla yaşayamayacağım ben başka yer bulayım diye jdkdk
Senin bir dal Poyraz Karayel aldığın belliydi 😂
Bir daldan fazla aldım 😂
O zaman gelsin bir dal Poyrazcım Karayel🖤😂
music.youtube.com/watch
Görüş
30Görüş
İkisini de yaşadım. Bazen duygularımı öyle bir kapatıp örttüm ki ben bile hiç hissetmedim sandım. Bazen de öyle bir dibine kadar yaşadım ki kendimi unuttum ne yaptığımı fark edemedim. Hayat iki sivri uç zaten benim açımdan. Ya sonuna kadar gider sen de kalbinle birlikte yanarsın ya da duygularını yener kendini ve kalbini bu ateşten alırsın.
Dibine kadar yaşıyorum.. Ben kolay kolay duygulanan ya da kapılan biri değilim ama bazen insan kendini bile tanıyamaz hale gelebiliyor.. İçerisinde bulunulan durum da oldukça önem arz ediyor elbette.. Keyifli geceler..
Duygularımı dibinde dibinde veya zirvenin nirvanasında yaşarım. Deli zır deli severim, öfkem ile yakar yıkarım. Hep uçlarda olurum.
Kaçmanın bir anlamı yok, ne kadar kaçmaya çalışırsan çalış o duygular yine peşinden kovalar. O yüzden ben her zaman duygularımı yasamaktan yanayım
Dip, köşe, bucak, kent, köy her şekilde yaşarım
Sonuna kadar kaçarım.😃
Dibine kadar yaşarım 💪🏻😬
Dibine kadar da üzül aferim 😂
Belli bir yaştan sonra üstünü kapatıp kaçıyorsunuz. Mesela ben olumsuz giden ilişkilerden dolayı ki benimde hatalarım vardır. Artık bir ilişki geliyor ise bahaneler bulup kaçıyorum. Aslında tekrar üzülmek istemiyorum. Birini söylerler ise veya biri tanışmak için görüşmek istese. Artık yaş geçti işte yaşayıp gidiyoruz. Kim ne etsin deyip geçiştiriyorum. Bunu da kendime telkin edip kabullendiriyorum. Yapı itibari ile kaybetmeyi sevmiyorum. Daha doğrusu sevdiğim insana bağlanan biriyim. Yaşta ilerleyince kendimi birine yakıştıramıyorum. Yani gerçekçiyim biraz da sanırım. Uzak duruyorum. Yani üstünü kapatıp gitmek kolay oluyor. E günü birlik yaşayan bir insan da değilim. Dolayısıyla kapatmak en kolay yol sanırım.
Eskiden sonuna kadar yaşardım fakat şu an eskisi gibi duygularım yok maalesef, yani bir şey yaşadığım zaman arka plana atıyorum ve görmezden geliyorum. sanki hiç yaşanmamış gibi. bu yüzden anı yaşamak gerekiyor çünkü bir gün mutluyken bir gün tamamen mutsuz olabiliyor insan. bu yüzden aslında duygularımı kontrol etmek yerine tamamen boş veriyorum yani o an içimden ne gelirse, olumlu ya da olumsuz düşünmüyorum.
tabi ki son zamanlarda böyle yoksa dibine kadar yaşardım duygularımı.
Aşk duygusunu yaşamak istemeyen kaçıyor. Tutkuyla severim. Dibine kadar yaşarım. Aşk kadınıyım. Bana göre sevmek, aşık olmak korkaklık değildir. Aşk hem çok güzel, hem çok özel. Yaşamasını ve yaşatmasını bilene.
Evet yaşamasını ve yaşatmasıni bilmek.. en doğru şeyi en son soyelmissin.. herksin harci değil.. yaşamak bir sanat zaten hele aşkı yasmaak...
Eskiden kapatırdım içimde tutardım ve kimseye açmadım sadece bir kişiye anlatırdım derdimi, şimdi ise 3 kişi biliyor yani duygumu dibine kadar açık açık yaşıyorum ilk defa ve üstümden sanki büyük bir yük kalktı, çok rahatladım bakalım neler olacak.
Duygularımı dile getirmekten çekinmem ama duygularımla hareket edecek kadar ahmak değilim. Bunu haketmiyorsa mesafemi koyarım mantıklı gelmiyorsa uzaklaşırım hatta duygularımıda köreltirim
Haydaaa.. ee. o zaman mantık öne çıktı şimdi 🤔
hiç girmem o işlere biz kaybeden nesildik yarım kalan eksik kalan nesildik her biri bir yerlerde yalnız kalmış nesildik mahçup masum nesildik çok demagoji oldu söylemem kimseye duygumu falan :)
Ikisini de yaptim. Dibine kadar yasanmasi gereken hisleri yasamak iyi oluyorken bazen olumsuz da oldugunu gozlemledim. Olaya gore yaklasim ve tutumum degisiyor kisaca.
Dipinin dibi.. İliklerime kadar.. Her duygunun kıymetini bilerek her anımın her salisemin.. Yaşam bu demek..
Genelde uçlarda yaşamayı seven bir karakterim.
Kaçmak değil de, tutarsızlık ve samimiyetsizlik sonucu uzaklaştığım çok olmuştur.
Sadece kendi duygularımı olsa neyse. Başkalarının duygularini bile dibine kadar yaşıyorum ben.
Eskiden çok deli doluydum ağzı açık kolonya şişesi gibi ama şu sıralar duruldum yaprak bile kimildamiyor
Dibine kadar yaşarım her şeyi. Uçlarda yaşayan bir insanım da ¢
Üstene kapatmam, duygularımı yaşar, iyileşir hayatıma devam ederim
En İyi Görüşler