Ben 👉Evet hala üzülüyorum ona haketmediği bir değeri verdiğim için
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Pişman olmadım çünkü herkese hak ettiği değeri verdim
Bir insanı tanımak istiyorsan, ona sana davrandığı gibi davran. Ondan sonra da değerini biç. Böyle yaparsan üzülmezsin.
Bundan sonra öyle yapacağım
Evet her zaman. Sevdiğine pişman ettirmekte üstüne yoksa. Sevdiklerimin ortak özelliği bu ¢
Tabiki bide üstüne terk eder seni bana oldu çünkü, sonra buyur burdan yak
Terketti yalvardım umursamadı şimdide tekrar yazmış ama değerini kaybetti
İşte böyle tipleri buluyoruz bizde, elin bomboşlarıda evlenip mutlu olur, bunlarda mutlu olur çok değişik bir adaleti var bu dünyanın
Aynen öyle ben hala üzülüyorum oda başkasıyla mutlu mesut
Bende üzülüyorum biraz atlatmış olmama rağmen aklıma geldiği oluyor ama o yeni sevgilisiyle geziyor mutlu mesut dediğin gibi
Benimki hem eşinin yanında onu boynuzluyor hemde dostu var bulmuş onla takılıyor
Bu arada bir erkek olarak size bir soru sorsam kendi gözünden cevaplasan
Olur tabiki buyrun?
Şimdi bir adam var evli herkesi kandırıp sevgili oluyor biz çok başka ve farklı tanıştık beni önce yalvardı yakardı tanıdı sevgili olduk ama hiç yüz yüze gelmedik Uzak mesafe iliskisi bir hafta sonra ayrılmak istedi yalvardım umursamadı şimdide tekrar eklemiş yazmış ama cevap vermiyorum önceleri çok yazıyordu sesli konuştuktan sonra hiç yazmiyordu hep ben yazıyordum oda cevaplıyordu bir kere ara aradım konuştuk 2 gün sonra ayrılalım dedi ve sonra konuştuk itiraf etti evliyim çocuklarım var dedi bende sorun değil dedim evleniriz yinede dedim oda tamam dedi hatta tekrar yazdı nasılsın sonra bir anda vazgeçti olmaz aileler müsade etmez dedi yalvardım umursamadı mesajlara bakmadı telefonumu açmıyordu aylar sonra yazdı bende kırıldığımı ifade ettim uzun uzun yazdım hiç umursamadı daha çok kırdı bende vazgeçtim veda ediyorum dedim gittim ve biraz geçti yine eklemiş yazmış ama cevap vermiyorum şu an başka biriyle çıkıyor ama hemde evli bu arada bana sana olan hislerim gerçekti dedi ömrümün sonuna kadar dobralığın seni bana düşündürecek kalitede olduğunu gösterdi dedi 👉 mesaja cevap vermedim bir kaç defa daha hesabıma baktı ama artık bakmıyor ama takip ediyor yinede kontrol etmiyor sadece ve başkasıyla çıkıyor onuda kandırıyormu yoksa bilerek mi çıkıyorlar anlamdım sizce beni sevmiş olabilirmi neden herkesle uzun uzun çıktı benle hemen ayrılmak istedi dedi daha fazla baglancaz vazgeçemicez sonunumuz belli değil hatta hep gelip görmek istiyordu ben istemedim bu ilişki ne oldu siz biri erkek olaraktan nasıl yani acaba beni sevdiği icinmi erken bitirdi yoksa sevmedimi bu arada tipimi görünce çok ısrar ediyordu
Birincisi adam evli, sevginin pek oluştuğunu düşünmüyorum, belki saf biri olduğunu gördü ve evliliğine zarar verebileceğini düşündü yani burada saftan kastım temiz diyelim bağlanacağını düşünmüş olabilir ve bence adamın aradığı şey evliliğim bir kenarda dursun umursamayan biriyle takılayım idi. Bence pekte yanaşma arama hatta kafandan sil gitsin derim tehlikeli bir iş bu
Yok zaten cevap vermiyom kendisini sildim heryerden tekrar eklemiş yazmış cevap vermiyorum acaba beni sevdimi veya seviyormu anlamadım yani
Sevse bile dönmeyeceğim zaten önce beni bekarım diye kandırdi
Yani sevip sevmediğini bilmem imkansız ama kesin olan bir şey var evliliğinden vazgeçmeyecekti buda demek oluyorki eğlenecek birilerini arıyordu bence
Geçmiş geçmişte kalır demekki o zaman öyle uygun görmüşüm şimdi de böyle uygun görüyorum. Pişman değilim hiçbir şey için
her zaman yaşıyorum bunu
😢💔
O benim güzel düşüncem ile ilgili gurur duyarım
Hayır.
Coook genelde karşı taraf neticesinde oluyor
Nasıl yani
Sevdiğim adama karşı verdiğim değerden dolayı pişman oluyorum
Bende aynen bunun için sordum zaten
Zor bir şey
Olmaz olur mu
Kimdi
💔😢