bu hisse bir kere yakalandığımız zaman geri çıkamayız üst üste gelen başarısızlıklar hayatımızdan çıkan insanlar ve kalp kırıklıkları siz nasıl içinden çıkıyosunuz

bu hisse bir kere yakalandığımız zaman geri çıkamayız üst üste gelen başarısızlıklar hayatımızdan çıkan insanlar ve kalp kırıklıkları siz nasıl içinden çıkıyosunuz

Uzaklaşırım çoğu şeyden, huzur bulacağım bir köşeye çekilirim. Uzun uzun düşünürüm, belki ağlarım. Olanı biteni sorgularım. Ama en sonunda ayağa kalkar bir şeyler yapmam gerektiğinin bilincinde olarak adım atarım. Kendime yatırım yaparım. O zaman iyi hissediyor insan.
Tooarlanman uzun sürede illaki toparlanıyor sun bu biraz bakış açısına bağlı bende öyleydim bigun doktora gittim doktor şunu söyledi hep değiştirmeye evin şeyler için uzuluyosun seni değersiz hissettiren o insanlar sen aslında değerli hissediyorsun ama değiştirmediği şeyler için üzülmekten bunu gormuyosan lan dedim kadın haklı sonra bu açıdan baktım şu an artık okadar üzülmüyorum hatta hiç uzulmuyorum diyebiliriz dediklerinde umursamiyorum kendimi nasıl görüyorum buna bakıyorum kendime bakıyorum giyim kuşam vs ben değerliyiz diyorum bunu komik gelsede kulağa sık sık kendimize soylememiz hayirlatmamiz gerekiyo bakış acımızı değiştirirsen her şey degisir...
Genel olarak hissettiğim bir duygu. Bunun insanlarla alakası yok sadece beklemediğim anlarda yakalıyor beni bir an umutsuzluğun girdabına giriyorum hiç çıkarmayacakmış gibi hissediyorum sanki hayatımın sonu gibi ama uyuyunca geçiyor kalkıyorum hayat devam ediyor. Hayat böyle bir şey...
Kendimi değersiz hissetmiyorum. Çünkü kimse için kendimi üzmem. ya da bir insana hak ettiğinden fazla değer vermem. ve zaten kimseye kolay güvenmiyorum bu hayatta.
Cevap
40Cevap
Değersiz hissettirecek ne ya da kim varsa zaten hayatımdan çıkarırım.. Beni üzmek kolay değil.. Keyifli akşamlar..
Kendim efsane menkul kıymetliyim efsaneyim
Biri hayatımdan çıkarsa birbirimize karşı görevimiz bitmiş demektir. Başarısızlık varsa bunu bir kendime birde Yaradana olan güvenimiz bir eksiklik var diye cevap ararım. Hayatı akışına bırakınca her şey yolunda gidiyor birde tabi şükretmek gerekli gerçekten.
çok doğru
Teşekkürler
Çok basit! Değerli hissettiğim zamanları hafızamdan geri çağırıyorum. Bak ben bir zamanlar kendim için ne kadar değerliydim, bunu geri kazanmalıyım diye kendimi telkin ediyorum. Ayrıca kendimi daha çok sevmeye çalışıyorum ve kendime duyduğum saygının seviyesini yükseltmeye uğraşıyorum..
insanlardan tamamen umudunu kesip , dünyadaki milyarlarca insandan sadece birisi olduğunu ve özel olmadığını kabul edip , çalışarak her istediğini elinde sonunda elde edebileceğini farkettiğinde bu duyguyu bir daha hissetmiyorsun 🤗
haklısın☀️
Kimseye benim özgüvenimi sarsacak kadar önem yüklemiyorum böylece yaptıkları ve söyledikleri şeylerin etkisi benim hayatımı etkileyecek düzeyde olmuyor, bu şekilde daha az üzülüyor ve 2 güne toparlıyor insan.
ben başarısız olduğumu farkedince bu hisse kapılıyorum bunu nasıl aşıcam
Bu tür zamanlarda toparlayacak tek his yeniden başarılı olma hissidir.
Ben kendime ulaşılabilir, yapılır hedefler koyup sonuna da sevdiğim bazı basit ödüller koyardım ve sonunda mutlu olurdum ama beni mutlu eden asıl şey sonundaki ödül değil başarma hissinin verdiği özgüvendi.
Yani kendine yeni hedefler koy ama kısa vadeli olsun, başardıkça mutlu olmaya başlayacaksın.
Alayının ank k. Oyum kimse benden ve sevdiklerimden daha değerli değill ve ben iyi ki ben varım herkesten ve herşeyden kıymetliyim
nasıl bu düşünceyi elde ettin
Büyün insanları ölü sayarak umursamayarak sadece ben ve sevdiklerim varmış gibi sadece bu
bütün*
Çevrende olanların senden iyi birileri olmadığını sakın aklında çıkarma!
Beni bu duygulara sürüklediler, umurum duymadı, çünkü bunların yarısı benim 10% bile olamazdı, hem de her konuda!
İyi bir insan, Allah’a yakın biri olmaya çalış, gerisi yalan!
Kendimi değersiz hissettiğim zamanla pek karşılaşmadım.
Kendimi zıt fikirde motive ediyorum ve kendimi ödüllendirici değerli hissettirecek şeylere odaklanıyorum ve yapıyorum
Tam iki yıldır bu insanı perişan eden duyguyla yaşıyorum... Seni değersizleştirenler özellikle öz evladinla oğlumla bir de annesi olunca bir de üstüne hassas bir insansan bitiksin bitik...
üzüldüm be dayı akşam akşam : ( peki onlara açıkladınız mı bu durumu neden beni değersiz hissetiriyosunuz dediniz mi illa sebepleri vardır bunların
EyvAllah sağolasın.. vallahi kimseyi üzmek değil niyetim de tasiyamiyorum artık... Annesi yeterince para kazanamiyormusum diye müdür maaşi alamiyormusum diye gezdiremiyormusum diye sıkılmış sevgisi bitmiş kapıyı gösterdi oğlumda hayatina karisiyormusum diye istemedi.. en büyük darbede bu oldu zaten.. aylarca görüşmedi benimle.. yalvara yakara şimdi biraz konusuyoruz...
yazıklar olsun o ikisinede be dayı ne diyim her şey para mı insan babasına bomboş dolduruşlar üzerine tavır alır mı hiç? salla gitsin şunları dayım ya sen haklısın çünkü haklı olduğun konuda vicdanın sızlamasın ben sana hak veriyorum ve sadece ben değil şu olaya şahit olmuş herkeste sana hak verir
EyvAllah... Annesi Allah kitap yemin ediyor dolduruş falan yok diye... Hatta tam tersi oğlum ara babanı görüş falan diyormuş... Evlat bu nasıl bırakırsın ki... Ben yine elimden geldiğince harçlığını falan yolluyorum... Birde annesinin tarafından bakmaya çalışıyorum olaya , hangi kadın, anne hayat standartlarının iyi olmasını istemez ki hem kendisi için hem de çocuğu için... Keşke biraz hırslı olabilseydim... Belki o zaman yuvam da dağılmazdı...
Bana beni değersiz hissettiren herkesi önce tepeden alır yerin dibine sokarım sonra da hayatımdan çıkartırım ve kendime derim ki "kimse senin mutlu olmanı engelleyemez. Bu dünyada mutlu olmayı hak eden insanlardan birisi de sensin"
Zor oluyor Çok Zor oluyor bi Ara Yıkılmışım Birinin Benim Arkamdan Kalleşçe İnsanlığa Sığmayacak şekilde iftira attığını ve Dedikodu Yaptığını Öğrendiğimde Yıkılmıştım
İnsan Çok Fazla Üzülmemeli Dertlenmemeli Kahretmemeli Yoksa Sıkıntıdan Üzüntüden Hastalık Kapıp Ölüyor...
Zor toparlanıyorum ancak değersiz değiliz, ve değilim hiçbir insan değersiz değildir. Değeri hak eden insanlar özellikle. Sen kendine değer ver ki herkes versin. 🍀
İlk fırsatta kendimi serbest bırakıyorum, akışına bırakıyorum, elden geldiğince düşünmüyorum, umursamıyorum, tınlamıyorum, dert etmiyorum... Zamanla geçiyor.
cut.
Kadınların tüm aşağılamalarından ve hemcinslerimin tüm sataşmalarından uzaklaşıp kendimle, kendimce ve kendim için yaşıyorum. Ne kadının boynuzun yiyorum, ne de magandaların küfrünü dinliyorum.
Değerimi kendime tekrardan hatırlatarak ve beni değersiz hissettiren şeyleri hayatımdan uzaklaştırarak.
Hiç bir his kalıcı değildir önemli olan bunun kronikleşmemesi yoksa anlık değersizlikler olabilir
Zor toparlarım ama ayağa kalkarsam bir vuruşta indirmesini de iyi bilirim...
Her insan yürüyen bir evrendir.. Alem sende gizli.. Bakmak değil görmek lazım.
Nasıl başarıyorsam yine bana kendimi değersiz hissettirecek birisine denk geliyorum ya
Değersiz hissettiren kişi kimse onunla iletişimi koparırım
Ayağa kalk sen bu değilsin diyorum sonra 2 tokatlıyorum kendimi toparlanıyorum
Ben çıkamıyorum öylece alıp başıni gidiyor sonu koca bir yalnızlık
Aynaya bakıyorum diorum sen seda Aygülsun kendine gel güzelsin skskis
Değerli olmak için önce sen kendine değer vereceksin
Zor oluyor ama kitap okuyup unutmaya çalışıyorum herşeyi
toparlanamıyorum hep birinin beni anlamasınj istiyorum olmuyor yapamıyorum
Kendine Gel sen burada tek başına mücadele ediyorsun bir şey için üzüp kendini param parça edince eline ne geçecek sen kaybedeceksin onlar değil sil şu göz yaşlarını gül geçti bebeğim hadi gül artık güzelim
Kendimi değersiz hissetmiyorum. Hata yaptıysam da severek yapıyorum.
Hala öyle hissediyorum beni yarabandı olarak kullandı
Bağımsızlık dışında hiçbir şeye değer vermediğim için kendimi değersiz hissetmiyorum...
maalesef hic bisey hep icime atmam gerekiyor:/
Kendine kendin değer ver.
İlgilen kendinle, şımart kendini
Kimseye bunu yapması için koz vermeyerek. Kimse belirlemez kimsenin değerini.
Her zaman aynaya bakıp güçlü bir kadınım ben demek lazim
Toparlayamıyorun
Doğduğumdan beri bu his yakamda
Başkalarına nasılım diye sorduğumda aldığım cevap olumluysa kısa süreliğine toparlanıyorum
Uyurum kendimi iyi hissedinceye kadar
Toparlanmak zor oluyoor
Kendi kendimi motive ederek
Değersiz hissetmiyorum.
hissettiğim an uzaklamayi tercih ediyorum.
Kendimi değersiz hissedecek fırsatı vermiyorum
Değerli ve tek olduğumu hatırlayarak.
Kendi kendime yeterim diyorum
Öyle hissetmiyorum öyle olsaydı olmazdım zaten
Müzik dinliyorum ya sa uyuyorum☺️ unutayım diye
Umursamıyorum 😄😄😄😄😄😄😅😅😅😅😅😅😅
Kendi içime kapanirim, zamanla gecer
*Toparlanamıyorum*
Toparlamıyorum unutuyorum unutmaya çalışıyorum
Yapacaklarımı düşünüyorum.
Pretty recless özlemişim 🔥
Hiç uğraşmam kendi kendine geçer