Mesela kendi travmalarınızla yüzleşmek, kendinizi tanımak gibi..

Mesela kendi travmalarınızla yüzleşmek, kendinizi tanımak gibi..
çok ilgileniyorum, kendimi iyileştirmeye çalışıyorum çünkü bunu benden başkası kendime yapamaz, kendime bana emanet edilen bir çocuk gibi davranıyorum ve bu iyi hissettiriyor, travmalardan kaçamayız bastıramayız da ama iyileşebiliriz
Evet kesinlikle. 🙃
Özü bilmek anlamak... Öncelikle bir farkındalık ile başlar, sonrası değişim dönüşüm ile tepeden tırnağa değişerek, kendinin ne olduğunu kim olduğunu neden bunları yaşanması gerektiğini daha iyi anlar.
Cevap
16Cevap
Kendimi tanıma aşamasında johari analizi yapıyorum
İlgileniyorum tabi ki. hatta en çok ilgilendiğim bu
En çok ilgilendiğim şey bu. Ruhsal yolculuğa geçeli 1 sene oldu ve hala öğreneceğim çok şey var
Evet, bunu 25 yaşından beri yaptığımı söyleyebilirim. Okuyorum, yazıyorum, ilgi alanlarım dahilinde araştırmalar yapıyorum. Velhasılkelam keyifli bir yolculuk geçirmek için çaba harcıyorum..
Evet, kişisel gelişime önem veriyorum. Hala cevabı aradığım hayli soru var. Yeni geldin sanırım sende, hoş geldin meraklı insan ¢
Yeni gelmedim aslında.. 4-5 senedir yürüyorum :,)
Pardon o zaman, 1 xper görünce yenisin sandım
Haaa sen onu mu diyorsun? Bende kendini tanıma yolculuğundan bahsediyordum. Bu arada yeni de değilim sitede onu da söyliyim. 5 yıla yakındır ara ara açtıgım hesaplar oldu hep. Burası insana bağımlılık yapıyor
Yok yahu tam onu da demiyorum nbjnöbm benimde ilk hesabım değil bu. Ama bu hesabını yeni açmış oluyorsun o zaman. Diğerleri kapalıysa ve evet kişisel gelişimden bahsetmiyordum. Ama katılıyorum bağımlılık yapan bir yanı yok değil
Cok fazla yogunlasmiyorum, bugunden koparir beni
Herkes ilgileniyormuş. Bi ben yapmıyorum :D bana da diyin
Bazen.
en merak ettiğim enn üşendiğim şey olabilir
Deniyorum, çabalıyorum, elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
Evet çok önemli bir şey
evet kendimi iyi tanıyorum bir çok yönden
Kendini iyi tanıyan biri... çok az kişi kendini iyi tanır
Nasıl birisin?
İşte onları soruyorum zaten 😄
Hepsiyle bir bir ilgiklendim
cok ilginiyorum birkacgun başladım diyelim
Sorgulama özgürlüğüm yoksa ilgilenmiyorum.
Cehenneme kadar yolum var o yüzden hayır
Evet ilgileniyorum.
İlgilenmeye çalışıyorum
İlgileniyorum…
Adam değilsin nası bi isim ya ahahajdldk
Agjsgj
Kendini keşfetmekten iyisi yok
Bazen tabi
Elbette.
Tabiki
Evet 🍀
Deniyorum