Diğer insanlar sizi övüyor mu?
Siz kendiniz de neyi beğeniyorsunuz?
Siz kendiniz de neyi beğeniyorsunuz?
Evimde bir mantar panom var. Hedeflerimi yapmam gereken işleri yazıyorum. Ona göre her gün daha iyi bir insan yaratmaya çalışıyorum. Benim için o hedefler önemli yoksa insanların ne dediğini pek önemsemiyorum
Proje çocuk yapmışlar maşallah sana be
Cevap
6Cevap
Kendi kendimi övmeyeceğim Referans alma hakkımı kullanmak istiyorum. İki kişiyi etiketleyeceğim. Onların hakkımdaki puanlamasına ve fikirlerine mütabığım. Ne derlerse... @Birkirlangicmisali ve @Dnz9877 Buyrun arkadaşlarım...
Seni tanidigim kadariyla durust ve duzgun birisin. Insanlarin dobra bulabilecegi ve herkesin anlasamayacagi, ruhu eskilerde kalmis birisin. Bu yillara kendini ait hissetmeyip insanlardan uzaklasiyorsun zaman zaman ki bu da gayet anlasilir.
Çok teşekkür ederim efendim. Teveccühünüz
İyi yanlarım da var kötü yanlarım da onlarla bir bütünüm. Övüldüğüm zaman da eleştirildiğim zaman da var
Orta kavrulmuş badem gibisin kral
Puanlamaktan ziyade, bir arkadas beni etiketlemis ben de sorayim o halde ona. @Lucky-Luke
Puanlamak doğru bir tabir olur mu bilmiyorum. Ama kalifikasyon yaparsak daha doğru olur. Bu toplumun içerisine sıkışmış geçmişe ait bir ruh olur kendisi. Bu çağ için fazlasıyla hassas ve ıssız bir ruh olup umarım dilediği hayat standardlarına ulaşır. Oldukça nazik ve ince ruhlu bir arkadaş kendisi. Değerini bilin KS halkı 😁
@Lucky-Luke tesekkur ederim:))
Şaklabanlık palyacoluk komiklik yapmam ciddi bir insanım sevgiye ihtiyacım yok memleket DİNAR
Savcı mısın kanka
Hayır ama sevmem o işleri ha bir de karşıma geçip benle tasak geçer gibi konuşanlar sag çıkamaz bunda 100 100 eminim ben insanları küçümseyen laf eden tipleri sevmem
Sevgi istersen sevgi bulursun ama sen kavga istiyorsun kanka az güzel bak
gün geçtikçe çöküyoruz
Kaldıran yok mu kanka
bir kaç yıl içinde kendim kaldırcam
Kaldırman lazım böyle olmaz
Ovuyorlar da sovuyorlar da ben de ayni sekilde
Ters bir insan mısın
Bana göre de değilsin ya
Ee öyle misin?
O nefret duygusunu besleyen konu nedir
Evde kalmışlıklar bekleyen çeyizlikler değil yani ahahah
Ufak ufak bana baskılar var kaçıyorum