Kimin ettiğine bağlı. Ansızın hiç beklemediğim insandan gelen iltifat tuhaf hissettirir. Ama hani beğendiğim bakmaya doyamadığım bir insan iltifat ettiğinde ise o iltifatı hatırladıkça gülümser mutlu olurum.
Kişilik & Karakter konusunda 39,2b görüş paylaştı.
Mutlu oluyorum tabi ki, çünkü çok fazla iltifat alan birisi değilim. bu yüzden iyi hissettiriyor yani insanlar tarafından beğenilmek ya da özel hissetmek veya sizi övmeleri. ama tabi ki samimi olmalı yani aşırı iltifat bir süre sonra yapay gelmeye başlıyor.
Kimin ettiğine bağlı. Çok tanımadığım biri ederse "hayırdır" derim. Çünkü durup dururken kimse sizi övmez. Bir iltifattan ziyade eleştiri beni daha çok mutlu eder ¢
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
10Görüş
Kimin ettiğine bağlı. Ansızın hiç beklemediğim insandan gelen iltifat tuhaf hissettirir. Ama hani beğendiğim bakmaya doyamadığım bir insan iltifat ettiğinde ise o iltifatı hatırladıkça gülümser mutlu olurum.
Mutlu oluyorum tabi ki, çünkü çok fazla iltifat alan birisi değilim. bu yüzden iyi hissettiriyor yani insanlar tarafından beğenilmek ya da özel hissetmek veya sizi övmeleri. ama tabi ki samimi olmalı yani aşırı iltifat bir süre sonra yapay gelmeye başlıyor.
Çok hoşuma gidiyor hele keyfimin olmadığı bir anda gelince o daha bir güzel oluyor ☺️
Dimiii ne keyifli oluyor insan bir anda 😊
Bana moral oluyor. Asla şımarmam ama kendimi sevdirdiysem ne mutlu bana diye kendimle gurur duyardım.
Ugh Ben bana iltifat edilmesinden akıl almaz derecede nefret ediyorum nefffreeeeett!
çok yakışıklışın
@Mrtol1453 Ugh ben yakışıklılıktan ve çirkinlikten de inanılmaz derecede nefret ediyorum nefffreeeeett!
Yüzüm kızarıyor çünkü ben çok mütevazi utangaç Bi çocuğum djkdd
Benim de bi rengim atar konu degistirmeye filan calisirim 😀
Kimin ettiğine bağlı. Çok tanımadığım biri ederse "hayırdır" derim. Çünkü durup dururken kimse sizi övmez. Bir iltifattan ziyade eleştiri beni daha çok mutlu eder ¢
Utanıyorum ben de, birazcıkta şımarıyo olabilirim 🙈😄
Sevmem iltifati
Hoşuma gider ama utanırım da :)
Hoşuma gidiyor
hoşuma gidiyor teşekkür ederim
Her insan iltifatı sever, içten içe hoşuna gider
Utanıyorum ve mutlu oluyorum
Hoşuma gidiyor
utanırım :)