Selammm ✌️
ee nerde kalmıştık ❓ :D sorumuza geçelim; karşı cinsten iltifat almayı geçtim, son zamanda hemcinslerimden iltifat alıyorum. Durum sizde böyle olunca ne düşünüyorsunuz, samimi geliyor mu size?

𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬 ️
Selammm ✌️
ee nerde kalmıştık ❓ :D sorumuza geçelim; karşı cinsten iltifat almayı geçtim, son zamanda hemcinslerimden iltifat alıyorum. Durum sizde böyle olunca ne düşünüyorsunuz, samimi geliyor mu size?

𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬 ️
Karşı cinsten ziyade hemcinslerimle daha samimiyim bu konuda. Çünkü karşı cinsle olan çoğu muhabbette olayları başka tarafa çekmeye çalışıyorlar. Ama kızlarla konuştuğumda böyle bir derdim olmuyor. Bir kız iltifat ettiğinde rahatlıkla cevap verebilirim, bende ona iltifat edebilirim. Ama bunu bir erkek söylediğinde nezaketen teşekkür edebilirim sadece. Ki iltifat edince karşı tarafta buna benzer bir cevap bekliyor. Arkadaş gözüyle baktığım bir iki kişide yaşadım bunu.
Erkeklerle konuşurken her kelimeyi dikkatli kullanmak gerektiği için kızlarla konuştuğumda daha rahat ediyorum. İltifat ettiklerinde de karşı bir iltifat ederim. Güzel hissettiriyor ama bir yandan da korkuyorum. Çünkü kızlarla konuşurken canım cicimli konuşsam da aslında çok ciddi olarak söylemem. Kızlardan hoşlanan biri karşıma çıkar ve beni yanlış anlarsa diye korkum da ☯
Ben alışığım bu duruma gözlerim mavi olduğu için ve sanırım birazda güzel onun için kadın erkek çocuk genç yaşlı fark etmeksizin iltifat alıyorum. Benim için rutin normal bir durum.

Lanet olsun lens Shop filan değil orijinal 🤣🤣🤣 bak bende beğendim şu an 🤣🤣kendimi seviyorum yaaa🤣🤣🤣🤣🥰
Maşallah diyelim 🧿 boncuğu gerek yok var iki tane sende zaten 😅
Teşekkür ederim🤣🤣 bugün keyfim yerinde sallıyorum işte 🤣🤣🤣
Allah artırsın, kullar bozmadın 😃♥️
Bozmasın*
Amin🙂🧿
Eigler için teşekkürler 🥂
Hayır yaaa :D rica ederim 🌺🥂
🤣🤣🤣😏😝
Mesela kadınlar birbirine
"Çok güzelsin"
"Elbisene bayıldım"
"Mükemmelsin canım" gibi yorumlar yapabiliyor.
Bunu erkekler birbirine demez. Derse eğer kavga çıkar çünkü 😄
Bir erkeğin, diğerine edeceği max iltifat
"Adamsın"
"Karizmasın kardeşim"
"Oo 10 numara olmuşsun"
Bunların dışındakiler savaş sebebi.
Tamam o saydıklarında iltifat sonuçta :D nasıl iltifattan bahsediyoruz ki
İşte sizinki gibi iltifat eden erkeğe tuhaf gözle bakarız 😄
peki anladım 😃
"Hadi işine ulan kereste" diye tepki veriyorum ajdnxs
Ayıp ayıp 😅
Ricalar ✌️
Cevap
42Cevap
Gülüp teşekkür ediyorum.
Pek bir şey hissetmiyorum, sadece kadınlardan iltifat alınca mutlu oluyorum
Erkeklerin ettiği iltifata "yav he he, bol at at dinleriz" diyorum ama bur hemcinsim iltifat edince hoşuma gidiyor, çünkü kolay kolay kadın kadına iltifat etmiyor edince de gerçekten beğenmiş oluyor😂
Woow o zaman her şey gerçekmiş 😅
Evett😂😂%98 gerçek
Çok mutlu oluyorum. Utanıp teşekkür ediyorum. bi kadın velim” hocam çok güzelsiniz yine “ galan demişti şaşırmıştım utanıp teşekkür ettim 😅Alışık değilim tabi böyle pat diye söylenmesine
Şaşırıyor insan değil mi :D affallıyor..
Hem de nasıl :)
Kesin benle dalga geciyor ya da kesin bi tilkiler var kafasinda ondna yol yapıyor. Ben güzel olmadigimin farkındayım çünkü yalan söylüyorlar bi bk yiycek ondan yüruyor kesin diyorum. Ve cok rahatsiz oluyorum bu durumdan guzel degilim boş konuşuyor ve bende inanmiş gibi tesekkur ediyorum sacma sapan bi durum
samimi gelmiyor
altında kesin bir çıkar ilişkisi var bir çapanoğlu :D
Bir erkekten iltifat alınca çok umrumda olmuyor ama bir kadın iltifat edince daha çok mutlu oluyorum çünkü kadınlar kadınları kolay kolay beğenmez😂
Doğru bebekim 😅
💙💛😂
Genel çok sık iltifat aldığım için sadece gülümsüyorum 🙄
Hemcinsimizden iltifat almak mi ya cidden herkes ayri bir sövüyor anlamış değilim
Kim sövüyor 😅
Geçen gun bir kız soru sordu hani nasil yuzleriniz pürüzsüz vs dedim bakim yapiyrz ben en kalitelilerini kullaniyrm vs bnd bilmiyrm ozamn hani dedim sonra basladi sen güzel misin takma kirpikler gelmiş yorum yapiyorsun 😂
Kıskanç psikolojisi bozuk demek :D böyle insanları hiç takmıyorum, ezik ruhlular çünkü. Güzele güzel denmez mi ya. Sana ne kirpiğinden, rujundan, makyajından. Bazılarını onlar bile kurtarmıyor da neyse 😃😃
Bir insan çirkin bile olsa ona çirkin diyip moral bozmaya ne gerek var güzelsin dedim de benden bir şey mi eksilecek ne saçma ya 😂
shsjsh 😃 amaan..
Alıyoruz ve samimi , sinsi değil bu insan sevilir bee diyorum.. çünkü hemcinslerimiz kıskanç hep
Bazıları çok sinsi ya, dili “ne kadar güzelsin” der iken, içinden neler geçiyor acaba :D
Bilmem ben hep hemcinslerimden iltifat alıyorum jsjxjs
Ben de onu soruyorum ya :D
Daha demin aldım biliyormusun, güzelliğin kanıtlanmış oluyo✌️
😌💅 mükemmel
İltifat etmeyi de çok severim iltifat almayı da çok severim. İnsanlar birbirinin kötü yönlerini görüp sürekli karşısındaki insanları eleştirmek yerine iyi yönlerine iltifat etse ne kadar da güzel bir yer olur dünya
Daha samimi bulurum, hoşuma gider. Ciddiye alırım yani. Ama tam tersi olursa, yani iltifat etmek yerine olumsuz bir şey söylerse bir hemcinsim, o kadar ciddiye almam. Çünkü erkekler birbirlerini çok gömüyorlar.
Bir Erkeğin Erkeğe İltifatı Şu Şekildedir Ooo Ne Güzel Gönlek Bu Sanada Yakışmış Hani En Fazla Bu
Kadına İse Makyajından Başlar Topuklusuna Kadar Devam Eder Aradaki Fark Bu İşte
Sıklıkla. Hiçbir şey hissetmiyorum, çünkü kendimin farkındayım. Kendimde görmediğim bir şey duymadım.
Çok tatlı ponçik zarif hanımefendi bayan kadını oluyor karşındaki samimiyse hissediliyor zaten
Daha bu güne kadar öyle bir iltifat almadım ama @gecekusum3434 üstadım sağolsun beni kendi gibi görüp onure ediyor teşekkür ediyorum şahsına🙂
Çok teşekkür ederim kardeşim o senin güzel duruşunun adam gibi adam olmanın bende bıraktığı izler
@gecekusum3434 Eywallah üstadım senin kalbinin yansıyan güzelliğidir o🙂
Çok hoşuma gider erkekler söyleyince inanmıyorum zaten. He he tamam tamam diyorum
Evet iltifat eden oluyor ve samimi bulduklarım var tabi ne diye bilirim ki gülümsüyorum istemsizce 🙂
Bir tarafını kolla hemcinslerin bir köşeye sıkıştırmasın seni
Niye lan
Ne yapacakları belli olmazda ondann
Ben de alıyorum genel olarak ama ne tepki vereceğimi bilmediğimden egolu sanıyorlar aslında ben içten içe kıpkırmızı oluyorum
Bir kadin bir kadina iltifat ediyosa zaten kesin samimidir bence daha cok mutlu eder tabi
Mutlu ediyor tabii ki. Bunu diyenlerin de samimi olduğunu düşünüyorum. 🌸
boş ver onları ya, ciddiye almıyorum. Bana avrat iltifatı lazım. O bi başka oluyor
Hoş oluyor seviyorum. Arkadaşça yaklaşımlar hep hoşuma gider.
hiçbir şey hissetmiyorum. Bana bunlar sıradan geliyor.
Karşı cinsten duymaktan daha çok mutlu ediyor bi de aşırı özgüven yukseltiyo
Kadınlar : gururu oksanir.
Erkekler : iltifat etmezler
İnsanın hoşuna gidiyor demek ki cidden de güzelmiş diyorsun
Ne karşıdadan ne cinsimden iltifat sıfır etkiliyor, gülümsüyorum sadece
Ben hemcinslerimden aldığım iltifatları daha samimi buluyorum açıkcası.
Bence mutlu edici kıskançlık ve haset olmadan bilmiyorum ben çok mutlu oluyorum
Çok da aldırış etmiyorumi-, he diyorum geçiyorum.
Spor yapmaya başladığım dan beri sağ olsunlar gaz verme adına arada pohhh pohhluyorlar :D :D
Abi devir kötü çelik donsuz gezmem bu devirde
asiri samimi geliyo mutlu oluyorum genelde kiskanip kuduranlar oluyo cünkü
daha samimi hissettiriyor netice de karşılık güdmeden ediyor
Biseksüelim ve erkeklerden aldığım iltifatlardan daha hoş geliyor
Sıkça iltifat alıyorum her türlü gerek giyim gerek tarzım karakterim ya da vücudumun güzelliği ile ilgili hafiften tebessüm ederek teşekkür ediyorum. Mutlu oluyorum bir anlık ama çok da önemi yok bunun önemli olan karşı cinsten iltifat almak ki bir erkek olarak kadının iltifat etmesi daha zordur. Zaten iltifat eden kişiyle mutlaka daha sonradan yatıyorum
Nas felak okuyorum
shsjssh katılıyorum, işte aradığım görüşşş 😃
anam herkesin mi gözü kem olur hjjhjkkghjg
Vallah billah ben güvenmiyorum hemcinslerime :D çok nadirdir içten gelerek bir şey yaptıkları hemcinslerine
Bir erkek bana neden ilfat etsın,
edersede hani bi şüphelenirim hayırdır olum sen bana mı yürüyon diye:D:D
Çok daha güzel hissediyorum ❣️
Söyleyiş tarzına, duruma bağlı ama karşı cinse göre daha samimi buluyorum
Bence acayip güzel bişey krşı cinsten de almak güzel ama hem cinsimizden alınca daha bi hoş oluyor 😂
Hoş bir durum tarif edilmesi zor bana göre
Her zaman samimi buluyor musun ya?
Hayır samimi olan kendini belli ediyor zaten diğerine he he deyip geçmek lazım
Orasında doğru 😌
Karşı cinsten çok neden bilmiyorum ama hemcinsim iltifat edince çok mutlu oluyorum :)
Ben çok seviniyorum. Sonuçta hemcinsim. Bazı kadınlar iltifat etmeyi sevmiyor kıskanıyor.
Hemcinsimden iltifat alınca daha mutlu oluyorum. Daha samimi geliyoe fikirleri
eyw biraderim diyorum eğer seksi bi çocuksa çakmak istiyorum ona
Çok seviniyorum
Hoşuma gidiyor tabi ki. : )
Hoşuma gidiyor😇
#gay diyoruz sjsejjsj
Şaşırıyorum ve hoşuma gidiyor
Doğal olarak havalara giriyorum tabii ki
Homo olmadığıma göre saçma yani😆
Eyvallah kankam der gecerim
Sevmem iltifatı
Şaşırıyorum. 😃