Seni zıvanadan çıkaran delirten davranış ve sözler nelerdir?

Sorduğum sorulara adam gibi cevap verilmemesi, kaypak cevaplar ve umursamaz hareketler kıvırmak falan filan işte..
7 ARALIK 2022
Seni zıvanadan çıkaran delirten davranış ve sözler nelerdir?
Sorduğum sorulara adam gibi cevap verilmemesi, kaypak cevaplar ve umursamaz hareketler kıvırmak falan filan işte..
7 ARALIK 2022
Hadsizlik beni çok sinirlendiriyor. İnsanların haddi olmayan konularda, kendileriyle hiçbir bağlantısı olmayan olaylarla ilgili sürekli yorum yapmaları ve sorular sormalarına katlanamıyorum. Ayrıca özel hayatını deşeleyip sonra da ne var bunda diyenler de ölsün istiyorum. Kendince saygısızlık yapıp sonra da beklentisini elde edemeyince hakaret edenlere de deliriyorum. Sürekli dert anlatan ve sürekli kendisinden bahseden kişilere de ayar oluyorum.
Çoğu zaman sinirliyim yani😅
Görüş
16Görüş
Hakaret, küfür, alaya alınmak, aklımla alay edilmesi ama insanın kendisi izin veriyor buna ya da o kişiyi hafife alıyorlar, bu anlamaz, saf diyorlar böylesi aşağılık bir şekilde yaklaşıyorlar o kişiye. İşte bu tür davranışlar beni çileden çıkarır, karşımdaki insanın bilerek kendisine hitaben konuştuğumda beni dinlememesi beni çileden çıkarır, bilmeden yapsa da kızarım ama bilerek yapması daha çok kızdırır beni ve benden aynı muameleyi görür, beni çileden çıkaranı bende çileden çıkarırım. Birde dengesiz insanlara tahammül edemiyorum, anlamak istemeyen kişiler, görmek istemeyen kişiler beni çileden çıkarıyor
Ben nankör insan sevmiyorum sevemiyorum. Az önce dostum dediğim biri engellemişti engel attım mesela... Bazı insanlar için diyecek sözüm yok. Samimiyetsizler.. İki güzel yorum yapmayınca hemen en kötü ilan ediyorlar seni gerçekleri duymak işlerine gelmiyor tabi hep istiyorlar millet" sen haklısın "demeni. İnsanlıktan anlamayan insanları sevmiyorum en nefret ettiğim kategorideler..
bodur (uzun boyluyum) şişko (aksine fitim) alkolik (akşamdaaaaan akşama) şaka sadece hafta sonları dmelenirim ama gece kitap okurken evet bir duble ağır alkol
yani benim hakkımda gerçek dışı sözler
Dengesiz insanlar, fark ettiğim anda hayatımdan siliyorum.
Al benden de o kadar sinirlerim oynuyor yerinden
O an incinir filan deme, tartışma, sadece sil hayatından.
Ağzını şapurtutarak yemek yiyenler zıvana dan çıkarıyor beni , ışık hızıyla uzaklaşıyorum ordan. Diğer her şeye vurdumduymazım tatlı canım oralı olmuyor
Genelde insanların her zaman kendine haklı görmesini narsist tavırlar içerisinde olmasını sevmiyorum.
Cahil insan, haksızlık ve ahlaki durumlar..
Kaba insanlar her gittigi ortamda insanlara rahatsizlik veren tipler uyuz olurum
Sinirlendiğimde daha fazla üstüme gelinmesi. 🙄
Ne kadar umursamaz ve ilgisizse o kadar deririuumm gözüm görmüyor 🤦♀️
Genelde yalan ya da ergence davranılması, veya egolu kişiler
2. plana atılmak. nefret ederim. Tahammül bile etmem
Saygısız, atpal ifadeler..
Ukalalık ve kendini beğenmişlik
İftira atılması.
Baksana kelimesinden nefret ederim
Karaktersizlik ve egoistlik
Ağzını yayarak konuşanlar
Var maalesef, anlattıklarımı K. çıyla dinleyenler.
Saygısızlık ve işine bak denmesi
En İyi Görüş