- Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
u +1 yılÖrümcekler var maalesef. aslında böcekleri sevmeme hatta elime almama rağmen nedense örümceklerden ayrı bir korkum var hem korkup hem seviyorum. hatta tarantula da çok şirin buluyorum. bunun yanında birde kapalı alan korkusu var. çok dar mekanlarda stresli oluyorum maalesef. ama bunun dışında fobilerim yani korkularım yok şu an.
11 Yorumla
Soran+1 yılhm anladım iyiymiş oda :D kapalı alan korkusu da çoğu kişide var :)
En İyi Cevaplar
+1 yılAsansör korkusu... Küçükken çok fazla asansörde kalırdım ve yıllardır da asansöre binmediğim için merdivenlere alıştım 10. Kata bile merdivenle çıkıyorum 😄 ya bende herhalde bi sorun var ya bak yıllardır hiç asansöre binmemiştim geçenlerde annemin ısrarı üzerine tamam hadi bineyim dedim bindim ve asansör 7. Kata geldiği an durdu çalışmadı 🤯 kafayı yemiştim ama uzun sürmemişti sşslghash
11 Yorumla
Soran+1 yılaman binme boş ver bende uzun süre binmem herhâlde :/
Çocukken kaybolma korkum vardı parka gidince oynayamazdım ardıma bakınca bulamayacağım kimseyi diye niye bilmiyorum ama şimdi yok yani belki anne baba degil de herhangi biri tarafından terk edilme korkusuna evrilmiş olabilir😂 karanlık korkum var ekstra olarak
11 Yorumla
Soran+1 yılO zamanla düzeliyor zaten :D olabilir seni bırakırım falan dediyseler kızıp sende korkmuşsundur :) Karanlık korkusu pek geçmiyor
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Vardı, büyümek... Büyüdüm geçmedi, daha fazla büyümekten korkuyorum. Çünkü büyüdükçe insanlar çocukluklarından, masumiyetlerinden uzaklaşıyor, kötü insanlar oluyorlardı. O yüzden bir yanım hep çocuk kaldı benim. Bana "kocaman adamsın, çocuk gibi hareketlerin var" derler. Çocuklarla çocuk oluyormuşum. Olsun, kötüyle kötü olmaktan iyidir 🤭
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılKaranlıktan korkarım birde asansöre tek binmekten 😂 çünkü daha önce asansörde kaldım oyuzden 😂tek binemiyorum birisi olması lazım yanımda
33 Yorumla
Soran+1 yılyarın zamanda deprem korkum arttı benimde :/ çaresizlik kötü bir şey :( rabbim bir daha yaşatmaz inşallah
- +1 yıl
Amin gülüm 🙏 Rabbim beterinden korusun inşallah 🙏🙏
Soran+1 yılavmde çalıştığım zaman bende korkuyordum çok asansörde kalmaktan bodrum katındaydı depo:/
- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılyılan. küçükken köyde komşuya giderken yılan ağzı açık bir şekilde üzerime gelmişti. yılan fotoğrafı bile görsem kötü olurum. hatta bunu yazarken bile içim ürperdi.
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet oda çok ürkütücü :/
- +1 yıl
öyle maalesef
Soran+1 yıl:/
+1 yılÖrümcek
Ve deniz korkusu ülkede orca ya da köpek balığı yok ama sanki denizden çıkıcakmış gibi hissediyorum12 Yorumla
Soran+1 yıl:) boğulma korkusu sandım bende bir şey olmazya :)) örümcekte insandan kaçan birsey :)
- +1 yıl
Ama bacakları falan beni korkutuyor
+1 yılHayır ama büyüdükçe bir soğuma başladı bende. İnsanlardan git gide soğumaya başladım ¢
13 Yorumla
Soran+1 yılbence soğukluk değil de yapmacık geliyorlardır bence mesafeli davranmak kesin çözüm çokta sallama
- +1 yıl
Mantıklı eyw öneri için
Soran+1 yıl:)
+1 yılYılan, akrep bide yükseklik korkusu var bende. 5 yıl önce geceleyin büyük bir akrep beni sokacakti eğer görmeseydim.
12 Yorumla
Soran+1 yılhm korkularımız gerçeğe dönüyor gibi ilginçmiş. :/
- +1 yıl
Vallahi doğru diyorum sene 2017 di. İyiki direğin ışığı vardı bizim penceremize vuruyordu. Yoksa akrepi goremezdim
+1 yılDenizden ve derin su kütlelerinden korkuyorum. Bu; kendimi bildim bileli böyle. 🤷🏻
22 Yorumla
Soran+1 yılbende yüksek uçurumlardan falan çok yüksekte duramam bakamam :) oradan boşluğa suya düşerken görürdüm kendimi
- +1 yıl
Anladım.
- Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılVar.
Yanlız kalmak.
Ve peşimi hiç bırakmıyor.
Galiba öyle olacak.12 Yorumla
Soran+1 yılhm inşallah kalmazsın ya
- +1 yıl
Gönül o dediğinizi istiyor ama gerçekler bırakmıyor yanıma gelsin ya da ben onun yanına gideyim.
Evet var hiç unutmadığım ve hiç unutamiyacağım bir korkum..
12 Yorumla
Soran+1 yılhm ne ki o :/ özel değilse
+1 yılKaranlık korkum var ama yükseklik korkum yok mesela
11 Yorumla
Soran+1 yılanladım yenersin inşallah
- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevilmek değer görmemekdan kaynaklı hiç kimsenin bana değer verebileceğini inanmıyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılhm sevilmemek ne kadar kötü bir şey :/ bende çok sevilmedim ama çocuklarımı çok sevmeye çalışıyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılBanyolardaki ya da lavabodaki buyuk borular beni cok korkutuyor. Hemen oradan kacmak istiyorum. Hala devam ediyor. Kafayi yiyecek gibi oluyorum gorunce
17 Yorumla
Soran+1 yıldeğişik neden kaynaklandı acaba korku filmi izlemiyorsun dimi çok
Cevap sahibi+1 yılKorku filmi seviyorum ama borunun korku filmiyle bi alakasi yok dkdmmdmd
Soran+1 yıl:D iyi bakalım ben izlemem de hiç kendimi kuruntulayamam zaten deprem korkusu yetiyor
Cevap sahibi+1 yılDeprem korkusu herseydrn korkunc bence ya 😭
Soran+1 yılEvet :( yeni yaşadım sabaha karşı oldu bide halada artçılar oluyor :/
Cevap sahibi+1 yılCok gecmis Olsun Allah tekrar yasatmasin isnallah cok kotu bi durum 😓
Soran+1 yılİnşallah 😔 yaşatmaz sağol canım
+1 yılRamazan ayında davul sesinden korkuyordum çok😂
110 Yorumla
Soran+1 yılSenin de ananen küçükken davulcudan mı korkuturdu :D
- +1 yıl
Anlamadim
Soran+1 yılAnanem bizi davulcu gelecek uyumazsanız , yaramazlık yaparsanız diye korkuturdu cama vurup ses yapardı bizim ufak kardeşler kuzenler korkardı hep
- +1 yıl
Beni öyle değil kendi kendime ydi
- +1 yıl
😂
- +1 yıl
Benim anneannem oldu ya küçükken aklıma o geldi Allah rahmet eylesin inşallah cennettedir🥹😔
Soran+1 yılbenimde öldü rabbim mekanlarını cennet eylesin inşallah :( hm ben davuldan değil de depremden korkuyorum geceleri :/
- +1 yıl
İkimizinde anneannelerimizin amin 🤲🙏 konuyla ilgiliydi bende anneannemi andım üzüldüm şimdi tüh olenle olunmuyor işte 😔
Soran+1 yılamin :( aynen öyle bizimde yarınımızın garantisi yok ki:(
- +1 yıl
Evet şimdi ye mi korkuyon depremden
+1 yılVar bir kaç tane maalesef. Hayvan olarak örümcek djjdjd. Çocukluktan gelen bir korku küçükken korkmuştum o günden sorna kaldi. Birde kavgalar djdjdb çok geriliyorum hele ki yüz yüze kavgalar bu aile içi için geçerli ama abi anne baba.
12 Yorumla
Soran+1 yılhm böcek korkusu geçer belki bende tırtıldan acayip korkuyorum üzerime gelmesi hele:/
- +1 yıl
Yani ben üzerime gelmesini hayal bile edemiyorum o kadar djdjdh😂😂bu küçük örümcekler neyse de tarantula ailesinden olanlar kalın bacaklılar beni acayip geriyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşarısızlık korkusu ve köpeklerden korkuyorum
16 Yorumla
Soran+1 yılAile kaynaklı Başarısızlık kıyaslama baskısı çocukluğun büyük travma sebeplerinden birisi evet yapılmamalı en azından biz yapmamalıyız. Köpeklerden bende korkuyorum saldırdılar
Cevap sahibi+1 yılKüçükken köpek ısırmıştı 🥲
Soran+1 yılİzi kaldımı peki
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yıl:/ hm kötü olmuş geçmiş olsun
Cevap sahibi+1 yılSağ ol
+1 yılHayallerimi gerçekleştirememekten herzaman korkarım
11 Yorumla
Soran+1 yılkorkma hiçbir zaman tamamen gerçekleştiremezsin belki ama illaki bir çıkış noktası olur :/ korkma bundan bence
+1 yılKaranlıktan çok korkuyorum bi 5,6 dk karanlıkta kalsam kriz falan geciririm
13 Yorumla
Soran+1 yılhmm deprem yaşadınmı biz çok kaldık ben depremden daha çok korkuyorum :(
- +1 yıl
Hayır hiç deprem yaşamadım
Soran+1 yılAman yaşama zaten 😞
Ateşten bıçaktan meyve bıçağı bile olsa korkuyorum biri çakmak tutsa oturur aglarim
00 Yorumla
+1 yılKedi köpek korkusu
11 Yorumla
Soran+1 yılonlar gene masum hayvanlar :/ aç kalınca ne yapacaklarını bilmiyorlar işte :/
+1 yılKaranlıktan korkardım 🙃
13 Yorumla
Soran+1 yılyendiysen güzel
- +1 yıl
Evet yendim şu an korkmuyorum
Soran+1 yıl🙂👍
- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
+1 yılYükseklik
11 Yorumla
Soran+1 yılo geçmiyor hiç :/
+1 yılyok hayır
12 Yorumla
Soran+1 yılgüzel
- +1 yıl
Yalan söylüyor bence
+1 yılKaranlık ve gök gürültüsü
11 Yorumla
Soran+1 yılinşallah yenersin
Evet, terapi mi yapacaksın?
11 Yorumla
Soran+1 yılMerak sordum işte 😁
- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılİş makinelerinden çok korkarım.
15 Yorumla
Soran+1 yılnedenki bende beton mikserlerden haz etmem görmeden birçok insanı ezdikleri için
- +1 yıl
Küçükken minnacıktık ya o kepçeler dev gibi görünürdi sanki kapıcakmış gibi öyle yani hala uzaklaşırım yolda görsem
Soran+1 yılHm gene arada görüyorsundur 😁 çokta sıkıntılı bir durum değil 😁
- +1 yıl
Zihin insana çok büyük oyunlar oynar bazen engel olamayız işte :)
Soran+1 yılmaalesef :/
Karanlıktan yaa ama çok şükür artık yok o korkum
11 Yorumla
Soran+1 yılgüzel yenebilmen
- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBagırıştan korkuyorum yükseklik bide fare iyyyy
11 Yorumla
Soran+1 yılBağırış kargaşa kimse sevmez zaten :/
+1 yılKorku yokta merhametsizlik var
12 Yorumla
Soran+1 yılmerhamet olmaması da kötü :/
- +1 yıl
İnsanlar zorluyor benlik değil
- Kişilik & Karakter konusunda 989 cevap paylaştı.
+1 yılYükseklik korkusu hanımefendi
11 Yorumla
Soran+1 yılo bende de var :/
+1 yılÇocukluk bilmem ama askerlikten kalma var
16 Yorumla
Soran+1 yılhm ne o korku :/
- +1 yıl
Sarıkız örümceği nedir bilir misiniz?
Soran+1 yılbilmem ama baktım şimdi :/ ısırdımı yoksa
- +1 yıl
Askerde en çok öldüren bendim, inanın 30 tane falan öldürdüm her öldürüşümde korkuyordum ama devrelerim gibi kaçmıyordum en azından 😅 işte öyle örneğin apartmana girerken ışık açılmadan önce refleks olarak tavana, kapı arkasına bakıyorum. Askerde her yerden çıktıkları için birde 3 akrep kellem var 😅😅 rekabet vardı bana Sarıkız Avcısı deniliyordu 😂 ama maalesef öyle bir korku bıraktı geride 😐
Soran+1 yılhm bulunduğun ilde yoksa korkmana gerek yok :/ uykusuz bir askerlik olmuş :)
- +1 yıl
Maalesef neler yaşadık Allah biliyor. "Ama yoksa korkmana gerek yok" demeniz komik sonuçta fobi haline geldi ve refleks oluyor ((: yani bir anlık oluyor elimde değil ama çok abartılı da değil 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılOdama cinler gelirdi bana bakıp sessizce giderlerdi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUyurken boynumdan öpülme korkusu 🙀
15 Yorumla
Soran+1 yılBunun neresi korkunç geliyor saba peki
Cevap sahibi+1 yılKendimi tutamamaktan hakim olamamaktan korkuyorum
Soran+1 yıl:/ anlamadım ama neyse bakalım
Cevap sahibi+1 yılBi kız arkadaşım bazen öpüyor yapma diyorum ama geceleri nöbet tutuyor laf anlamıyor korkutuyor beni
Soran+1 yılilginç iyi bakalım
Kişilik & Karakter konusunda 818 cevap paylaştı. Zifiri karanlik
11 Yorumla
Kapı açık yatamam
11 Yorumla
Soran+1 yıloğlumda öyle karanlık korkusu sanırım temeli
+1 yılKaranlık korkusu
11 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılVar.
14 Yorumla
Soran+1 yılney peki özel değilse
- +1 yıl
Karanlıkta aynada kendimi görmem. Biliyorum saçma gelecek ama karanlıkta aynada kendimi görünce bu ben değilim diyorum. 😄
Soran+1 yıl:D değişikmiş rabbim başka dert vermesin :)
- +1 yıl
Amin
+1 yılTaciz edilmek.
11 Yorumla
Soran+1 yıl:(
Evettt var
11 Yorumla
Soran+1 yılney peki özel değilse
+1 yılZifiri karanlık.
11 Yorumla
Eti cin korkum var
14 Yorumla
Soran+1 yılHm nasıl bir şey o 😁
Soran+1 yıl:D geçer o ya
+1 yılHayır yok
11 Yorumla
Soran+1 yılgüzel
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılVar , sudan korkarım
11 Yorumla
Soran+1 yılboğulmaktan gibimi
+1 yılHamam bocegi
11 Yorumla
Soran+1 yılne yapacak kız sana o böcek :)
+1 yılyok.
11 Yorumla
Soran+1 yılgüzel
+1 yılFare
12 Yorumla
Soran+1 yılzararsız fareler ya eskiden zararlılarmışta
- +1 yıl
Olsun korkunç
Yaşamaktan
12 Yorumla
Soran+1 yılniye ki
Yok öyle bir korkum
11 Yorumla
Soran+1 yılgüzel
+1 yılHayır yoktur
11 Yorumla
Soran+1 yılgüzel
+1 yılYılan sokması
00 Yorumla
+1 yılKapalı alanlar yükseklik ve sudan korkuyorum
00 Yorumla
+1 yılKaranlıkta tek başıma kalma korkusu
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır yok.
11 Yorumla
Soran+1 yılsevindim senin adına
Gizli Üye(36-45)+1 yılElektrik
14 Yorumla
Soran+1 yılneden
Cevap sahibi+1 yılannemin yüzüklerini fiş e koyup prize takmıştım çarpıldığım için biliyorum çok kötü
Soran+1 yılçok geçmiş olsun :/
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler 😂
+1 yılÖcüler
10 YorumlaYükseklik
11 Yorumla
Soran+1 yılo genel korkumuz :/
+1 yılYok 👌👌
12 Yorumla
Soran+1 yılgüzel
- +1 yıl
Eywallah
+1 yılkaranlik ve deniz
01 Yorumla- +1 yıl
bir de sari is makineleri
çocukluk travmam çok
00 Yorumlayılanlar
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılVar.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılRüzgar
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım