Benim uyuduğum odada kapı açık olmalı uyuyamıyorum Holün ısığı açık olmalı birde ayaklarımı hep örterim bir şey dokunucak gibi hissederim hep kışın başıma kadar örterim saklanmam gerektiğini hissediyorum
Yok ya çocukken korku nedir bilmezdim çok cesurdum korkulacak birseyim yoktu o zamanlar karanlıktan korkmak yerine karanlıkta kör ebe oynardık pandık atmaca oynardik🙈😅ah çocukluğum ya ben büyüdükçe başladı korkularım insanlardan dışardan korkmaya başladım küçükken yoktu sıkıntım küçükken sadece olay eglenmekti ama şimdi öyle değil çocukluktan kalma değilde çocukluktan sonra yetişkinlik başlayınca başlayan. korkularim var
Korku olarak bir tek gördüğüm kabuslar aynı kaldı bir degisseler ara sıra giriyorlar hala aynı etki tepki uyanırken tren rayına bağlı ben tren ya çarpacak ya çarpmayacak ara sıra nadirde olsa görüyorum 😅
Tam olarak korku degil de cocukken araba kazasi geçirdigim icin araba sürmekten cok hoşlanmıyorum, araba sürerken sürekli kaza yapacakmisim gibi geliyor o yuzden asiri geriliyorum
Çöp konteynerının yanından geçemiyorum. Bunun nedeni, çocukken çöp konteynerının yanından geçerken içinden kedi çıkmıştı. O gün bugündür bu fobim oluştu
Asansörde tek kalma korkusu var henüz onu aşamadım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Elimi hala arabadan dışarı çıkartamıyorum annem sürekli elini tutarlar seni çekerler dediği için şu an elimi uzatsam kalp atışım değişiyor heyecan korku basıyor aniden
Var, büyük köpeklerden çekiniyorum vaktiyle çocukken sokakta kovalandığımdan beri.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Tamamiyle dışarıda yaptığım yanlış bir şey çekirdek ailede duyulur da benimle dalga geçerlerse diye hep korkarım. Sanırım bu yüzden dışarıda da pek bir şey yapamaz hale geldim
Bağıran insanlardan korkarım hâlâ, annem ve babam küçükken cok kavga ettikleri için yani gecen gün bir bağırtı yüksek ses duydum korkarark içeriye gectim gülüyorlarmıss
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Terk edilme korkusu, cocukluktan kalan en büyük tramvam
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Köpeklerden cok korkarim cocuken şahit oldugun olay bende travma yarati