Kişilik & Karakter Hangi insanları kendinden uzak tutmak istersin? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 🌸 Yalaka, bencil, kendi cahilliklerini modernlik sananlar ve daldan dala atlayanlar.. Hangi insanları kendinden uzak tutmak istersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
niceness Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Kendini sevdirmek için şekilden şekile giren, kibirli, gösteriş meraklısı, dedikoducu, sonradan görme, küfürbaz, aşırı tutucu, sözünün eri olmayan, yalancı, bencil insanları kendimden uzak tutmak isterim. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Genelde modumu düşürebilecek insanları uzak tutmak isterdim. birde yalancı ve karşısındakini dinlemeyen insanlar 0 0 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Modumu düşüren , arkamdan iş çeviren, yalan söyleyen vs vs 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Geniş çaplı karakteri olanlar uzak olsun.. 0 0 Yorumla
Bertukann Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Tutmak istemiyorum tutuyorum Canımı sıkan aptaları 0 0 Yorumla
hadihemengidelim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yalancı, dinlemesini bilmeyen, cesaretli olmayan. 0 0 Yorumla