Her insan küçük ya da büyük birçok hata yapıyor. Kimi insanlar bu hatalardan ders alıp bir daha yapmazken kimileri de hiçbir şekilde ders almıyor.
Hatalarınızdan ders alıyor musunuz yoksa hatalarını sevenlerden mi?
Her insan küçük ya da büyük birçok hata yapıyor. Kimi insanlar bu hatalardan ders alıp bir daha yapmazken kimileri de hiçbir şekilde ders almıyor.
Hatalarınızdan ders alıyor musunuz yoksa hatalarını sevenlerden mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hatalarımı seviyorum.. Ders alınanlar da var, yapmaya devam edilenler de.. Keyifli geceler..
İşte aradığım cevap. Herkes mükemmel, herkes sıkıcı. Maharet hatalardan zevk almayı bilmek.
Teşekkür ederim 😊
Ders çıkartıyorum sürekli
Sıkıcı bir hayat olurdu her hatadan ders çıkarsaydık.
yakınlarımdakinden hep beni eleştirmeleyini hatalayımı şöylemeleyini işterim ders çıkaymak önemli ya
R'ler Beyaz Show'a mı gitti? 😊 Özeleştiri de önemli tabii.
bizde r omaş abim. dd bebiş şiveşini çok şeviyoyum
Yakışıyor. Şiven ile mutluluklar dilerim kardeşim. 😊
tişekküy edeyim güzel abim al şana şekey 🍬
Sen ye benim yerime. 😂
Yok ya ders çıkarmış gibi oluyorum da sonra yine aynı hatayı yapıyorum
Aslında ders çıkarıyorsun da uymak işine gelmiyor. 😂
Evet öyle oluyor 😂
Evet, hatalardan ders çıkarırım ve onları tekrarlamam.
Peki ömrümüz her hataya karşılık yeni davranış şekilleri geliştirmek için fazla kısa değil mi?
O kadar çok hata yaptığımı söyleyen kim ki? Hata olarak değerlendirdiğim tekrarlanmaması gerektiğine inandığım şeyler istisnadır. Bu da ömürden çok da fazla çalmaz. Ayrıca kaliteli bir yaşamı tercih ederim. Sürekli aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar beklemek yerine kendini geliştirerek kaliteli bir hayatı yaşamayı hak eder herkes.
Hatalarının çok olduğunu belirtmedim. Kast ettiğim de küçük ya da büyük tüm hatalar. Bir de farklı sonuçlar beklemek herkes için geçerli olmayabilir. Hatanın kendisini güzel bulanlar da var. Hata ise toplumsal bir kabul haline geliyor bu noktada.
Hata güzel bulunduğunda zaten artık hata kategorisinden çıkar. Bir yanlış doğru olarak algılanıyorsa ona hata denilmemelidir bence. Neyse, sonuç olarak bu benim düşüncem hatalar tekrarlanmamalı.
Buradan konu, bir davranışın hata olduğunu kim ya da ne belirler sorusuna gider. O yüzden bence de, bu senin düşüncen. 😊 Diğerleri de başkalarının düşünceleri.
Kesinlikle, zaten o nedenle kendi hatalarıma yönelik cevap verdim. Herkesin hatası kendine özgüdür sonuçta.
Katılıyorum. 👍👍
Hepsinden olmasa da çıkarırım bi şeyler.
İhtiyacın kadar. 😅😊
Bazen de olduğu kadar 👍
Olmadığı kader. 🤢🤢 Yaa niye bana bu kötü espriyi yaptırdın ki. 😂
Hata kabul ediyorsam tabi
Doğru, hatayı kabul etmek gerek önce. 😊
Cıkarmassan eger daha kotuye gıdıyor
Tekrar aynı hatayı yapmak nasıl bir sorun yaşatıyor?
Battıkca batıyosun.. Artık yaptıgın yanlısın dogru oldugunu kabul edıyosun
Sonra o da yeni hatalar yaratıyor. Anlıyorum.
Kesınlıkle oyle dostum hataları kabullenıyosun
Artık çıkartıyorum
Gayet mantıklı.