Kişilik & Karakter Hatalarınızdan ders çıkarır mısınız? _kirazçiçeği_ Takip Et Guru Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Görselini en iyi ifade eden kısa notunu burayaYoksa aynı hataları yapmaya devam mı? Hatalarınızdan ders çıkarır mısınız? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Evet hatalarımdan her zaman dersler çıkartıyorum ben.. 1 0 Yorumla
Serenityyy1 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Eğer ders çıkarmazsam tekrar tekrar aynı hataları hayat önüme sunuyor o yüzden ders almaya çaba gösteririm. 0 0 Yorumla
birazsessizolalım Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Evet, hata yapıyoruz istemesek de. Ders çıkarmazsak bu hataların anlamı da olmaz. 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı. Hatalar bende tekerrür etmez çünkü o zaman hata değil yanlış olur. 0 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Asla ders çıkarmam, sürekli aynı mallıkları yapıp farklı sonuçlanmasını bekliyorum 0 0 Yorumla
Mryty Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Benim en büyük hobim aynı hataları tekrar yapmaktır. Zevk alıyorum. 0 0 Yorumla
imamınmankenkızıı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kalbim ve beynim olduğu için hatalarımdan ders çıkarmıyorum demek😬 0 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Asla. Çıkarırsam peygamber olmaya doğru yol alırım. Ben hatalı bir kulum. 🤣 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. ders çıkarırım çünkü elbet bir daha bu durumla karşılaşırım deniz analarına saygılar bu arada 0 0 Yorumla
lumos_01 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bilemedim simdi ne desem adsf 😀 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Hiç huyum değildir 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Evet çıkarmak gerekir 0 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. ders çıkarırım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet hatalarımdan her zaman dersler çıkartıyorum ben..
Eğer ders çıkarmazsam tekrar tekrar aynı hataları hayat önüme sunuyor o yüzden ders almaya çaba gösteririm.
Evet, hata yapıyoruz istemesek de. Ders çıkarmazsak bu hataların anlamı da olmaz.
Hatalar bende tekerrür etmez çünkü o zaman hata değil yanlış olur.
Asla ders çıkarmam, sürekli aynı mallıkları yapıp farklı sonuçlanmasını bekliyorum
Benim en büyük hobim aynı hataları tekrar yapmaktır. Zevk alıyorum.
Kalbim ve beynim olduğu için hatalarımdan ders çıkarmıyorum demek😬
Asla. Çıkarırsam peygamber olmaya doğru yol alırım. Ben hatalı bir kulum. 🤣
ders çıkarırım çünkü elbet bir daha bu durumla karşılaşırım
deniz analarına saygılar bu arada
Kalbi ve beyni olunca çıkaramıyor işte 😂
Bilemedim simdi ne desem adsf 😀
Hiç huyum değildir
Evet çıkarmak gerekir
ders çıkarırım
Bazen
çıkarmam
Bazen , çoğunlukla hayır xuxjxjjxjxx