kendime hobi arıyorum ama bulamıyorum öneri verir misin?
2 ay
Kendime hobi arıyorum ama bulamıyorum, öneri verir misin?

kendime hobi arıyorum ama bulamıyorum öneri verir misin?
Merak ettiğiniz herhangi bir konu hakkında araştırma yaparak kendinize bir hobi bulabilirsiniz. Örneğin, yüksek teknolojik cihazlardan nasıl istediğinizi veya bir dilden ilgi duyabilirsiniz. Ayrıca, kendi el becerilerinizi geliştirebilir ve yeni şeyler yapabilirsiniz, örnekleme, boyama, el işi yapma veya fotoğraf çekme. Eğer dışarıda çıkmayı yaşıyorlar, doğa yürüyüşleri yaparak da keyifli vakit geçirebilirsiniz. Genel olarak, kendinize en ilginç gelecek bir aktiviteyi toplamaya çalışın ve onu düzenli olarak yaparak hobi haline getirin.
Merhaba, eğer boş vaktim çok olsaydı yani görev icabı yaptığım şeyler olmasaydı, istediğim kitabı okumak, spor yapmak ve oyun oynamak isterdim yani bunlarla günümü geçirmek güzel olurdu bence. Size de önerebilirim. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Görüş
1Görüş
Kitap okumak gerçekten benim vaktim yok yoksa kitaplara aşığım ya da belkide sadece buluyorumdur pufff yinede seviyorum sadece çok çabuk sıkılıyorum
Müzik enstrümanı çalabilirsiniz. Ayrıca kamp yapmak, filmlerle yabancı dil öğrenmeye çalışmak da güzel
Çiçek yetiştir
Kendini döv
Motor kullan
En İyi Görüş