Yok ya. Ben gayette böbürlene böbürlene 3 yüzüm var diyorum. İlki yakınlarımın gördüğü, diğeri herkesin gördüğü ve üçüncüsü de sadece benim bildiğim. Hem herkes, herkese aynı olamaz ki. Bir kere herkesle aynı olan insandan hayır gelmez ¢
Bence kendi doğru düzgün olarak anlatan insanları ilk başta sildiğimiz için geriye kendi eksilerini anlatmayan insanlar kalıyor. Bizde herkesi öyle sanıyoruz.
Ahahhahahaha aynen reelde etrafımda hiç erkek yok buradan arayışa geçtim. Ben bu siteyi eğlence amaçlı kullanıyorum tatlım senin ilgini çekiyorlar sanırım gözüm yok kimsede yani al senin olsun.😂😂
takılıyorum be sakin ol :)) bu kızın kim olduğunu bilmiyosun ki. kız sana takip ettiğin kişilerin niyetinden bahsetmiş sadece :) relaxx.. hayat devam ediyorr
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
14Görüş
Yok ya. Ben gayette böbürlene böbürlene 3 yüzüm var diyorum. İlki yakınlarımın gördüğü, diğeri herkesin gördüğü ve üçüncüsü de sadece benim bildiğim. Hem herkes, herkese aynı olamaz ki. Bir kere herkesle aynı olan insandan hayır gelmez ¢
Hahahhahshdhdhxhd Allah cezanı vermesin aslında haklısın da ben kafadan sorunluyum adamın hesap defterine kadar bakmazsam olmaz hadhhx
Eyw ablam bhmhmh yok yahu est nerede acayiplik orada ben
😅😅 aynı beya
Bence kendi doğru düzgün olarak anlatan insanları ilk başta sildiğimiz için geriye kendi eksilerini anlatmayan insanlar kalıyor. Bizde herkesi öyle sanıyoruz.
Haklısın...
Nasıl birisi olduğumu anlatırsam mat olurum 😅 O yüzden anlattığım gibi birisi değilim
En azından dürüstsün.😅
Dürüstlük önemli fakat. Önemli olan tatlı tatlı kızdırmak 😀
İnsanları kızdırmak aşırı keyifli 😂
Ona katılıyorum bak😂
Bir kaç gündür aktifim 😅 Baya kişi irite olmuştur görüşlerimde 😂
😅😅 Olsun eğlenmene bak
Ben eğleniyorum fakat KS canlar hiç eğlenmiyor 😂
Benimde istediğim tam olarak bu 🙂
Hahahahah bendensin ya
Senin neden nickin öyle tuhaf. Karanın yanına bir şey bulamadın mı 🤔
Bende tuhafim çünkü adhhddh
Neden başını sağa yatırdın. Acıların çocuğu güiza gibi 😅
Belkide acıların çocuğuyumdur ahdhdjhd
Ne acısı allasen. Boy aynasında resim çekilmişsin 😂
Neden ya boy aynasında resim çekilenler acı çekemez mi aaa😂😂😅
Düşündüm düşündüm de. Acı çeken birisi neden boy anasının karşısına geçer.
Dur bakim güzel acı çekiyormuyum estetik mi diye dururmu 😂
O kişi bensem olabilir ağlarken bir yandan rimel süren bir insandan bahsediyoruz 😂😂😂😅
Siz kadınlar hep böylesiniz 😂
Ulan ben acı çeksem dünyayı ateşe verip sigara yakasım gelir sizler rimel sürüyorsunuz
Ama işte ağlarken estetik miyim diye bakmazsam olmaz ahdhhdj
Estetik ağlaya biliyormusun 🤔
Hihi dhhddh
Ben hiç estetik ağlayamıyorum. Tam motive oluyorum gülme geliyor 😂
Anlatmak değil de davranışlarla göstermek karakteri önemli olan
burada herkes anlattığı gibidir zaten. Ama bu kadar detaycı olduğuna göre elbet birşeyler yakalarsın.
Aynen öyle
Belki de bakış açın bu yöndedir, sen görmek istediğini görüyorsundur
Biz varız, Anlattığımız neyse eksik kalır ama insanlar cidden yıpratıyor saçma şeylerle.
Ben ikizlerim, iki karakter doğuştan
😅😅😅
Telefonlarımız da aynıymış he
Hadi ya shdhdh
MiN10L?
Eveeet
Arama gelirken 10 sn sonra ekrana isim düşmesiyle kanser olmama ramak bırakmıştır kendileri
Birde konuşurken kulağımın bekleme tuşuna basmasıyla ahdhdhhdhd
Benim sensör kafasına göre çalışıyor.
Kulağımı takmıyor arada
😂😂 evet ama yinede bağımlılık yapıyor dimi 😅
Maalesef ki evet 🥲
Çıldırmaya devam🤷😅
Telefonla arama mesafe koymam lazım ama ya
Dualarını bekliyorke
Ahahhshs ikimizede okuyup üflerim😅
Nefesine kuvvet 💨
Teskur😅
İyi geceler
Sanadaa
Takip ettiğin fake abazaların yüzünü göremiyorsun herhalde bacım ahaha
Sen görüyor musundhdhdh Ayrıca onlar kafamın uyduğu iyi insanlar diye takip ediyorum özel hayatlarindan kime ne?
Aynen bacım vücutlarından dolayı değildir ahahs kesin bu soruyu sorarken kendi iki yüzlülüğüne baksan daha hoş olurmuş
Manyak mısın sen ya shhdhd banane insanların vücudundan kendin yokluktasin sanırım... Beni muhabbetleri veya samimiyetleri ilgilendiriyor.
Seni bi tane fitness sorusunda da görmüştüm geç bu işleri istekli kapalı ahaha
Lezbiyen misin baya stalkliyosun beni😂
Ayrıca kızlara da yorum atıyorum onlarada mi sarkıyor oluyorum çok yobazsin ahdhhd
İki yüzlü olup bu soruyu sorman komiğime gitti sadece 😂
Yaz özelden insanlara çamur atmadan önce tanı derim bir derdin varsa senide takip ederim vücudun önemli değil tatlım.🙂
Öff boş yapma sulanıp takip ettiğin belli fake değilse de bi umuttur diye konuştuğun da belli
Ahahhahahaha aynen reelde etrafımda hiç erkek yok buradan arayışa geçtim. Ben bu siteyi eğlence amaçlı kullanıyorum tatlım senin ilgini çekiyorlar sanırım gözüm yok kimsede yani al senin olsun.😂😂
Takip ettiğin kişiler abaza diyorum canım daha hala niye iki yüzlülük peşindesin
Sizce bu yediğim meyvenin adı nedir? ↗
:) 👍 dinle arkadaşını..
Ben bu soruyu bile görmedim bu bir. @Keynesyen ayrıca bu kız benim arkadaşım değil.
takılıyorum be sakin ol :)) bu kızın kim olduğunu bilmiyosun ki. kız sana takip ettiğin kişilerin niyetinden bahsetmiş sadece :) relaxx.. hayat devam ediyorr
@Keynesyen biliyorum ben kim olduğunu o kızın ama neyse...
Herşeye sazanlama atlamayın haha
Tamam hahaha
Ben tam da anlattığım gibiyim.
Bende iki yüzlü insanlara denk geldim
Yoktur kanka ama çokta takılma salla
Hiç kimse kendini olduğu gibi anlatamaz.
Çok çok az hatta hiç yok denebilir
ben anlattığım gibiyim
Nööö
Var.