Davranışları iyi olan birinin ardında iyi niyet davranışları kötü olan birininardındada kötü niyet mi bulunur. Nasıl ayırt edicez bunu 😅

Davranışları iyi olan birinin ardında iyi niyet davranışları kötü olan birininardındada kötü niyet mi bulunur. Nasıl ayırt edicez bunu 😅
Hayır çok nadir doğru orantılı olan. Bazıları davranışları gayet iyidir, sanırsın ki niyeti iyi. Güvenirsin, samimiyetine inanırsın. Bir bakmışsın kocaman bir hayal kırıklığı karşında seni bekliyor. İşte o zaman anlarsın davranışları iyi olan birinin niyetinin kötü olduğunu. Çünkü bazıları iyiyi gerçekten iyi oynuyor, anlayamıyorsun..
Genelde evet. Nasıl ayırt edeceğine gelecek olursak hangi durumda nasıl davranış sergiliyor, neden sergiliyor ve bunun sonucunda ne oluyor ona bakmak lazım. Söze de katılmıyorum seni saf kendini zeki sanırsa onu yönlendirmen daha kolay olur. Çünkü yaptıklarının altında bir şey aramazlar :D
Bazen gerçekten iyidir insan, bazen de kötü.
Davranışları iyi olup içinde kin, nefret ve öfke barındıran insanlara daha çok rastladığımız bir dönem.
Cevap
5Cevap
😅 ben istemedikçe anlaşılmaz.. Başka insanların da niyetini anlarım genelde.. Keyifli geceler..
Orantılıdır ama insan bazen asıl amacını gizlemek ya da çıkarını örtmek için farklı davranabilir.
Bazen niyet kötü olsa da sonuç iyi olabilir. Bazen de tam tersi. Ama niyet kötüyse genel anlamda sonuç iyi olmaz. İstisnalar vardır belki
Öyle bir şey hissettiğim an küfür ediyorum uzaklaşıyorlar anında 😂
Yüksek çok koru kendini
Paran olucak odandan dışarı çıkmıcan aslında
Çoğu zaman doğru orantılı ilerler
Otomatik olarak anlaşılır aslında kötü davranan birinin nasıl bir iyi niyeti olmasını bekliyorsun
Hal hareket üslup birbirini belli eder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?