Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle katılıyorum sana ben de aynı şekilde 19 yaşında o lanet üniversite tercihime küçüklüğümden beri hayalim olan mesleği seçmemek oldu en büyük pişmanlığım o ailemin isteği üzerine Onlar mutlu olsun diye başka bir bölüm seçtim seçtiğim bölümde emlak yönetimi parası var güzel ama benim hayalim hep oyunculuktu �lla Hep kendimi bir yerlerde görüyordum ama maalesef ki şu an o kadar pişmanım ki bu bölümü Okuduğuma parası olsa ne olur mutlu olmadıktan sonra yemin ederim 19 yaşıma geri dönmek isterdim Ve o tercih seçimine
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYorumun için teşekkür ederim Şu an 22 yaşındayım 3 sene üniversite okudum Gerçi şu an 3 sene okumak istemiyorum Çünkü bölümü sevmiyorum ama istediğim bölüm 4 yıllık Evet her şey için geç değil maalesef 4 yıl daha okuyamam ve Lanet olsun ki ben de böyle baba olduğu sürece
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılKendime herkesin gözüyle bakmaktı ama artık bunu yapmıyorum. Kendime şefkatle bakıyorum, bana pis gözle bakanlara da Rabbim öyle baksın. Kendimi kimsenin insafına bırakmadığımdan bu yana hayatımı dolu dolu yaşıyorum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 208,2b cevap paylaştı.
u +1 yılKendime kötülük yapmadım
10 Yorumla
+1 yılÇok düşünmek ve verdiğim yanlış kararlar ama ders ve tecrübe olarak baktım
12 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle katılıyorum
+1 yılBenim bu kıza yapmadığım kötülük kalmadı. Hayatım boyunca kimseye elimi bile sürmedim, hakaret etmedim, aşağılamadım iyi insanım diye geçinip gidiyordum ama bu kıza attığım tokadı, her gün ettiğim hakaretleri, saçlarını alıp sıfıra vurduğum o günü unutmuşum. Şimdi benden de çevresindeki herkesten de nefret ediyor.
11 Yorumla- +1 yıl
iyi misin
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlaçlara başlamam , kendimi soyutlamam, aile ilişkilerini görmezden gelmem , kötü yollara sapmam , kötü insanlar ile muhattap olmam
Pişman mıyım hayır ama verdiği zararlar çok oldu yapmasaydim diyorum ama o zamanlarda mecburdum galiba ya da bunu istiyordum şimdi düşünüyorum yapmasaydim nasıl olurdum acaba22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDersimi aldım mi ondan da emin değilim bir yanım hala istiyor ama sanırım kendim olmak vakti geldi yavaş yavaş 0 dan inşaa ediyorum kendimi tekrardan
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yanlış insanlara hakettiğin fazla değer vermek ve gereksiz zaman harcamak
Boşa gitti yıllarım ve emeklerim.
Farklı seçimler yapsam belkide çok daha farklı bir hayatım olabilirdi12 YorumlaDeğmeyecek insanlara hak ettiklerinden fazla değer vermek.. Benden çok şeyi alıp götürdü maalesef..
22 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 511 cevap paylaştı.
+1 yılÜniversite de aşık olmak, kendime yaptığım en büyük kötülüktü.
Kızı canımdan çok sevdim. O ise beni bir başkasına tercih etti.22 Yorumla- +1 yıl
Ben tercih olmak istemem.
Birisini severken , bir başkasına gönül vermek sadakatsizliktir.
İnsan bir kere sadakatsiz olursa bu ruhuna kişiliğine yapıştığı için ömür boyu onunla beraber gider.
2 gündür apandisit bölgemde keskin ağrı var ama inat ettim gitmiyorum doktora, bir anda patlasa öylece ölücem, bundan büyük kötülük yok bence
13 Yorumla
+1 yılKendimi niye kötülük yapayım ben ya yapıyorum Bir kahve alıyorum bir sigara oh mis mutsuzsam da mutlu oluyorum yani çok da sorgulamamak lazım hayatı
11 YorumlaÇok saçma şekilde düşünmek şimdi ise kendimi geliştiriyorum inşAllah dilediğim bir hayat olur
12 YorumlaHayatım boyunca unutamiyacagim sevmekten asla vazgecemeyecegim kişiye kötülük yapıp vazgeçmek oldu
12 Yorumla
+1 yılSeversem adam gibi sevmek
12 Yorumla- +1 yıl
🙏 inşallah teşekkür ederim 🙏
+1 yılKendimi soyutlamak ve kendime güvenmemek oldu. Ağır ödedim ama yaşanmas gerekiyormuş
20 YorumlaEvlenmek neyseki çabuk sondum hatamdan bedellerini hala odesemde kurtuldum şükür
25 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun. en güzeli sevgili hayatı
- +1 yıl
Asla çünkü ben kimseyle sevgili olmuyorum. Maksat bozuk morelim düzelsin eğlencesine ciddiye alma burayı. Antalya da yaşıyorum cevremde bir sürü kız var ama her şey sey değil
- +1 yıl
Sustum bile. iyi eğlenceler sana
Kişilik & Karakter konusunda 452 cevap paylaştı. Lise yıllarımda yeteri kadar derslere önem vermemek yaptığım en büyük hatalardan biriydi
10 YorumlaKendimden önce başkalarını 1. Sıraya almak. Kendimi değersizleştirmek
21 YorumlaKendimi yaptığım en büyük kötülük ailemi değiştirmeye çalışmak olabilir. Bunun dışında bir kızı ölesiye çok sevmekte. Hep zarar hep ziyan…
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHak etmeyen insanlara gereğinden ve de ederinden daha fazla değer vermiş olduğum kendime yaptığım en büyük kötülüğümdür sanırım
10 Yorumla
+1 yılBaska insanlar icin yasamak ilk kendim icin yasicakdim kendi istediklerimi yapcakdim
12 Yorumla- +1 yıl
Ben gibisin sende
Kendimi çok seviyorum asla kötü davranmam asla ertelemem. Canım kendim 💙
11 Yorumla- +1 yıl
Ne mutlu sana 🙏🤗
+1 yılBu kadar hassas ve ince düşünen biri olmasaydım keşke bu kendime yaptığım en büyük kötülük
03 Yorumla- +1 yıl
Ama insanlarda çok acimasiz bunun orta yolu olmalı
Hayatta yaptığım en büyük hata küçük yaşta evlilik düşünmem aile tanismasindan sonra pişman olup ayrılmam oo Kadar çeyiz dizmem vs hayatta yaptığım en büyük hata buydu ve çok pişmanım
11 Yorumla- +1 yıl
Anlamadım
Kendime göstermediğim değeri, ilgiyi başkalarına göstermek.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKucuk yasta araba tir kamyon motorsiklet surmem. kaza yapmam. kafa tasim kirilmasi ve sonrada hayatin mahfolmasi. senin ne hayalin vardi da vazgectin peki?
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCogu kisiye yorum yazilmis ben uvey evlat olmusum. neyse ya su yorum nasil siliniyor? Silmek istiyorum yardim edin.
Cevap sahibi+1 yılNe sansliyim ne sansliyim hic sorma. harika bi hayatim var.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmek mavişimi
Dediler sevme seni terkeder
Seninle oyuncak gibi oynar sonra kırar atar dediler
Hepsi doğruymuş
Kime güvensem sırtımdan vurdu bu hayatta
Yolsuzluka, ayrılık a alıştım00 YorumlaGereksiz insanlar yüzünden kendimi üzmem galiba
11 YorumlaErken yaşta evlenmek 🤦🏻♀️
14 Yorumla- +1 yıl
Kaç yaşında
- +1 yıl
şu an yaş kaç. tkp mesaj yapalım istersen
- Kişilik & Karakter konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılYanlış arkadaşlarla takıldım
12 Yorumla- +1 yıl
Evet öyle oldu
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. benimde usengeçlikten hayallerimin hicbirini gerceklestirmemek
02 Yorumlaİnsanları fazla önemsemek kendime yaptığım büyük bir kötülük
10 Yorumlakasıtlı bir şekilde bıçakla bileklerimi kesmek. halada arada yaparım hoşuma gidiyor acı, kan
13 Yorumla- +1 yıl
Vuuu
- +1 yıl
Tkp mesaj yapalim bu konuda konuşalım
+1 yılkendime yaptıgım en büyük kötülük sigaraya başlamak oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGüvenmem gerekenlere güvendim bazılarını hakketmedikleri değer verdiğim için bir çok şey hayat benden aldı maalesef
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKumar oynadım yıllarca 4 ev parası verdim..
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYok kardeşim hepsi gitti
+1 yılBeni sevmeyen birine kendimi sevdirmeye çalışmak
20 Yorumla
+1 yılFazla vicdanlı olmak. Keşke daha acımasız olsaydım diyorum bazen.
02 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten var mı bilmiyorum ama olan bize oluyor ama.
çok düşünmek kendime zarar veriyorum
10 Yorumla
+1 yılSaçma sapan insanlar için kendimi üzmem.🤷
10 Yorumla12 yıl aradan sonra sigaraya geri baslamak
10 Yorumla
+1 yılİnsanlara fazla değer vermek
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 328 cevap paylaştı. Sigaraya başlamak ama birakicam bir gün
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede ama zor
+1 yılİnsanlara hakettiģinden fazla değer vermek.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gereksiz insanlara gereğinden fazla kıymet vermek
10 Yorumla
+1 yılailemi dinlemek oldu
10 YorumlaBazılarına insan muamelesi yapmak
10 YorumlaYanlış insanlara bir şans daha vermek ki artık yapmadığım bir şey.
00 Yorumla
+1 yılGenç kızlara sömürülmek... Evet kötü bir şey ama gerçekten mutlu oluyorum
00 Yorumla
+1 yılTembellik yapmak
11 YorumlaBeni sevmeyenlerin peşinden koşmak
13 Yorumla- +1 yıl
Onlar kaybetmes
+1 yılİçimden geçen şeyleri yapmamak bazen
12 Yorumla- +1 yıl
Örnek gitmek istediğim yerlervar gidemiyecegim sebebler var
+1 yılYaşıyor olmam
12 Yorumla- +1 yıl
Ben güzel yaşıyorum ama yalnızım
Sigaraya başlamak..
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir adama aşık olup kendime hertürlü zarar vermek
16 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi meselq
Cevap sahibi+1 yılPsikolojik tedavi görüyorm
- +1 yıl
Belki sana yardımcı olabilirim
Cevap sahibi+1 yılNasıl olucakmış o
- +1 yıl
Ulaş
- +1 yıl
Pisikoloji ile aram iyidir
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır demeyi öğrenmemek
19 Yorumla- +1 yıl
Öğren artık
Cevap sahibi+1 yıl@ManavgatKaOs07 bence de
- +1 yıl
Zormu
Cevap sahibi+1 yıl@ManavgatKaOs07 yani insanın başına dert açtığı kesin bazen hayır diyebilmek gerekiyor
- +1 yıl
Aynen öyle ama kalbi güzel merhametli insanda hayıri zor diyor işte maalesef. Seninle aynı yaslardayiz sanırım
Cevap sahibi+1 yıl@ManavgatKaOs07 yaşınız kaç?
- +1 yıl
37 yaşındayım siz peki
Cevap sahibi+1 yıl@ManavgatKaOs07 30
- +1 yıl
Tkp mesaj nedersin
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendimi sevmemek.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanlış hayaller kurmak
11 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendime bazen psikolojik açıdan zarar vermek.
10 Yorumla
+1 yılSağlığımı ertelemem olabilir
00 Yorumla
+1 yılFazla guvenmek
00 YorumlaDeğmeyen birine çabalamak
00 Yorumla- Devamını Gör (31)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt