Kendinize yaptığınız en büyük kötülük neydi?

Kesinlikle katılıyorum sana ben de aynı şekilde 19 yaşında o lanet üniversite tercihime küçüklüğümden beri hayalim olan mesleği seçmemek oldu en büyük pişmanlığım o ailemin isteği üzerine Onlar mutlu olsun diye başka bir bölüm seçtim seçtiğim bölümde emlak yönetimi parası var güzel ama benim hayalim hep oyunculuktu �lla Hep kendimi bir yerlerde görüyordum ama maalesef ki şu an o kadar pişmanım ki bu bölümü Okuduğuma parası olsa ne olur mutlu olmadıktan sonra yemin ederim 19 yaşıma geri dönmek isterdim Ve o tercih seçimine
Yorumun için teşekkür ederim Şu an 22 yaşındayım 3 sene üniversite okudum Gerçi şu an 3 sene okumak istemiyorum Çünkü bölümü sevmiyorum ama istediğim bölüm 4 yıllık Evet her şey için geç değil maalesef 4 yıl daha okuyamam ve Lanet olsun ki ben de böyle baba olduğu sürece
Kendime herkesin gözüyle bakmaktı ama artık bunu yapmıyorum. Kendime şefkatle bakıyorum, bana pis gözle bakanlara da Rabbim öyle baksın. Kendimi kimsenin insafına bırakmadığımdan bu yana hayatımı dolu dolu yaşıyorum
Görüş
41Görüş
Çok düşünmek ve verdiğim yanlış kararlar ama ders ve tecrübe olarak baktım
kesinlikle katılıyorum
İlaçlara başlamam , kendimi soyutlamam, aile ilişkilerini görmezden gelmem , kötü yollara sapmam , kötü insanlar ile muhattap olmam
Pişman mıyım hayır ama verdiği zararlar çok oldu yapmasaydim diyorum ama o zamanlarda mecburdum galiba ya da bunu istiyordum şimdi düşünüyorum yapmasaydim nasıl olurdum acaba
Benim bu kıza yapmadığım kötülük kalmadı. Hayatım boyunca kimseye elimi bile sürmedim, hakaret etmedim, aşağılamadım iyi insanım diye geçinip gidiyordum ama bu kıza attığım tokadı, her gün ettiğim hakaretleri, saçlarını alıp sıfıra vurduğum o günü unutmuşum. Şimdi benden de çevresindeki herkesten de nefret ediyor.
iyi misin
Yanlış insanlara hakettiğin fazla değer vermek ve gereksiz zaman harcamak
Boşa gitti yıllarım ve emeklerim.
Farklı seçimler yapsam belkide çok daha farklı bir hayatım olabilirdi
Değmeyecek insanlara hak ettiklerinden fazla değer vermek.. Benden çok şeyi alıp götürdü maalesef..
Üniversite de aşık olmak, kendime yaptığım en büyük kötülüktü.
Kızı canımdan çok sevdim. O ise beni bir başkasına tercih etti.
Ben tercih olmak istemem.
Birisini severken , bir başkasına gönül vermek sadakatsizliktir.
İnsan bir kere sadakatsiz olursa bu ruhuna kişiliğine yapıştığı için ömür boyu onunla beraber gider.
2 gündür apandisit bölgemde keskin ağrı var ama inat ettim gitmiyorum doktora, bir anda patlasa öylece ölücem, bundan büyük kötülük yok bence
Kendimi niye kötülük yapayım ben ya yapıyorum Bir kahve alıyorum bir sigara oh mis mutsuzsam da mutlu oluyorum yani çok da sorgulamamak lazım hayatı
Çok saçma şekilde düşünmek şimdi ise kendimi geliştiriyorum inşAllah dilediğim bir hayat olur
Hayatım boyunca unutamiyacagim sevmekten asla vazgecemeyecegim kişiye kötülük yapıp vazgeçmek oldu
Seversem adam gibi sevmek
🙏 inşallah teşekkür ederim 🙏
Kendimi yaptığım en büyük kötülük ailemi değiştirmeye çalışmak olabilir. Bunun dışında bir kızı ölesiye çok sevmekte. Hep zarar hep ziyan…
Bu kadar hassas ve ince düşünen biri olmasaydım keşke bu kendime yaptığım en büyük kötülük
Ama insanlarda çok acimasiz bunun orta yolu olmalı
Kendime göstermediğim değeri, ilgiyi başkalarına göstermek.
Sevmek mavişimi
Dediler sevme seni terkeder
Seninle oyuncak gibi oynar sonra kırar atar dediler
Hepsi doğruymuş
Kime güvensem sırtımdan vurdu bu hayatta
Yolsuzluka, ayrılık a alıştım
Kendimi soyutlamak ve kendime güvenmemek oldu. Ağır ödedim ama yaşanmas gerekiyormuş
Evlenmek neyseki çabuk sondum hatamdan bedellerini hala odesemde kurtuldum şükür
Geçmiş olsun. en güzeli sevgili hayatı
Asla çünkü ben kimseyle sevgili olmuyorum. Maksat bozuk morelim düzelsin eğlencesine ciddiye alma burayı. Antalya da yaşıyorum cevremde bir sürü kız var ama her şey sey değil
Sustum bile. iyi eğlenceler sana
Kucuk yasta araba tir kamyon motorsiklet surmem. kaza yapmam. kafa tasim kirilmasi ve sonrada hayatin mahfolmasi. senin ne hayalin vardi da vazgectin peki?
Cogu kisiye yorum yazilmis ben uvey evlat olmusum. neyse ya su yorum nasil siliniyor? Silmek istiyorum yardim edin.
Ne sansliyim ne sansliyim hic sorma. harika bi hayatim var.
Lise yıllarımda yeteri kadar derslere önem vermemek yaptığım en büyük hatalardan biriydi
benimde usengeçlikten hayallerimin hicbirini gerceklestirmemek
En İyi Görüş