Hayatta hiç bişey yapsım yok normal mi?

Hayatta hiç bişey yapasım yok ne bilim ne etkinliğe giderim genelde ailem ile giderim öncelike onu söyliyim ama tek başıma hiç bi yere gitmem ailem hep yüzme havuzuna yazdırayim ya da kursa yazdırayim diyor ben hep yok derim hayat ile bağımı koparmış gibiyim şöyle seyleyeyimki hollandadan türkiyeye geldik ordaki hayatım farklıydı 9 yaşlarındaydım türkiyeye geldikten sonra hayatım daha farklı oldu arkadaşım felan yok hayattan bıkmış gibiyim her zaman pahalılık her şey pahalandı istediğim araba 10katına çıktı hep keşke hollandada yaşasaydım diyorum iş hayatımda kötü olcak şu an okuyorum yani asgari ücret ile çalışcam okul bittikten sonra mesleğim yok bu yüzdende hep bunları düşünüyorum orada olsam belki hayatım farklı olabilirdi diye düşünüyorum ordaki kuzenlerim lüks hayat yaşiyor burada hiç bir şeye sahip olamıycam onlar orada herşeye sahipken ben burada sahip olamıycam birşeye şuandada zaten dili unuttum gitsem bile yaşayamam konuşamam hayatım darmadağan oldu gibi geceleri hep ağliyorum neden türkiyeye geldik diye böyle gidersede kendimi kaybediyorum deli olurum gibi frlan düşünüyorum

Hayatta hiç bişey yapsım yok normal mi?