Kişilik & Karakter Efkarlanınca ne yaparsınız? Suzetaliyah Takip Et Bilge Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben bira sigara içiyorum efkarlı müzik listesi oluşturdum onu dinliyorum burada takılıyorum siz ne yaparsınız? Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar efkarın tek sebebi karı kız değil anlayın şunu Efkarlanınca ne yaparsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Kahve içerim ve şarkı dinlerim 0 0 Yorumla
ViøletéRøsé Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=KKZqiEHORb0&list=RDGMEM6ijAnFTG9nX1G-kbWBUCJAVMznvQ34ghkm4&index=2 usta 50 lik viski bitti şimdi ayılmak için sigara kahve içiyorum :D 0 0 Yorumla
SueɹdʞuɔnK Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=eYgIw9XA4I0&list=PL0-8WBGhyIwu3RUhkrnBgF3UrTQoi7JmC&index=40 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Reis böyle efkar olmaz para atayım istersen viski votka rakı bir şey iç bira ile efkar mı olur 0 1 Yorumla Suzetaliyah +1 yıl Eyw sağol Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Sigara kesin, çay garanti, rakı belki.. 0 0 Yorumla
Ghost_King Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Fakirliğin gözü kör olsun 🤣 0 1 Yorumla Suzetaliyah +1 yıl Öyle valla Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Brom para atayım viski falan iç böyle olmaz 0 1 Yorumla Suzetaliyah +1 yıl Eyw reis sağol Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. İlaç yutarum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kirve para atayım mı biraz ile efkar olmaz 0 1 Yorumla Suzetaliyah +1 yıl Eyw sağol Yorumla
36bucukhahaha Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Efkarlanirim 0 2 Yorumla Suzetaliyah +1 yıl Mükemmel cevap ameke Yorumla 36bucukhahaha +1 yıl teşekkür ama gank at arada Yorumla
Kedilerinkölesi Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Ağlıyorum geçiyor😄 0 3 Yorumla Suzetaliyah +1 yıl Geçmiyor be Yorumla Kedilerinkölesi +1 yıl Senin efkarlanacak birisi olduğunu düşünmüyorum Yorumla Suzetaliyah +1 yıl 😂😂 öyle olmuyor maalesef bir sürü kızla takılarak geçmiyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kahve içerim ve şarkı dinlerim
usta 50 lik viski bitti şimdi ayılmak için sigara kahve içiyorum :D
Reis böyle efkar olmaz para atayım istersen viski votka rakı bir şey iç bira ile efkar mı olur
Eyw sağol
Sigara kesin, çay garanti, rakı belki..
Fakirliğin gözü kör olsun 🤣
Öyle valla
Brom para atayım viski falan iç böyle olmaz
Eyw reis sağol
Namaz kılarım, dua ederim, ağlarım, yazarım
İçiyorum şu an mesela
Aynen
İlaç yutarum
Kirve para atayım mı biraz ile efkar olmaz
Eyw sağol