El kaldırın da seri takipleyek. (Şakadır ciddiye almayınız amaç iman yoklaması)
Harbi anlatın bakalım 5 vakit namazını kılan, nasipli yiğit gençler neredeee? Kız/Erkek ( it doesn't matter )👇
El kaldırın da seri takipleyek. (Şakadır ciddiye almayınız amaç iman yoklaması)
Harbi anlatın bakalım 5 vakit namazını kılan, nasipli yiğit gençler neredeee? Kız/Erkek ( it doesn't matter )👇
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
düzenli değil ama allah şartları bunu zorluyor hissediyorum
O ne demek haşa?
karşılaştığım durumlar Allah sanki bana dön diyor beni sarsıyor sürekli
Hee anladim gerçekten öyle özellikle bi ilim geçmişiniz varsa Allah yolunda onu öğrenmek için bir çabaya girdiğiniz bir dönem olmuşsa Allah yanlis yollara gitmenize müsaade etmiyor sanki gel özünü unutma diyor elhamdülillah mucizevi
Var çok uzun mükemmel hatta ama eskisi gibi olmak çok zor hemde çöl uğraşmamda olmuyor artık popüler kültür bunu ayıp olarak algılamaya başladı namaza gitçem diyorum bize havamı atıyorsun vs diye insanın Habeşi kaçıyor
Aman desinler ne havasi ya allahin emri namazin havasi da olmaz ki sünnet değil farz. Allahin sana ve bana emrettiğini yerine getirmeye gidiyorum de. Şu an arkadas cevresi cok onemli boyle insanlar varsa kayabiliyorsun dikkat et. Sana seni ezik hissettirmeye çalişiyorlar ama sen kuvvetli duracaksin dönem batı dönemi diye dönem popülist diye çekinecek değiliz sen müslüman değil misin niye kilmiyorsun diyeceksin aslinda. şu an dünyaca ünlü futbolcular ünlüler birer birer islama giriyorken bizimkiler müslüman ama kendi dinini ezikliyor. Ne kadar acinasi. Neyse güclu durmaya çaliş
Allaha çok şükürler olsun. islamın şartlarını yerine getirmeye çalışıyorum.
Çalışıyoruz ara sıra kaçsada
İnşallah düzene sokarsiniz :) namazsiz hayat düzene girmiyor gerçekten
İnşallah dediğiniz gibi hem dinin Hem hayatın direği
Evet. Hamd olsun bizi secdesine layık görene
Elhamdülillahi rabbilalemiyn
Elimden geldiğince namaz kılıyorum
Sabah kaçıyor 🙄
Neden? Kalkmasi cok zor evet ama kaçmamali :)
Bence de elimden geleni yapacağım
İnşallah Allah hepimize becerttirsin
☺️ amin
Müslüman değilim
Allah islam ile şereflendirsin o vakit
Hayır istemiyorum teşekkürler
Ulan en sinir olduğum tip inanmayan var mı diye sormamışlar kuşan var mı demişler illa bir hava atma çabası inanmıyorsan niye yazıyorsun TM inanma çok havalasın
Olsun ben duamı ediyim duama da karişma kardeşim allah allah
@IamtheHunter sorma ya neyse boş ver moda bu ya şu an desinler :)
Modaya ayak mı uyduysam
Ben kılmıyorum
Allah seni de en kisa zamanda bu nimetle nasiplendirsin
Abi bunu kılıyorsan ruhen her şeyinle buna uymak lazım öyle boş boş kılınmaz
Öyle bir kural yok islam da. İnsan beşer şaşar hata yapar yapacak tamamen uyumlanmayı beklemek nefsin bahanesi ertelemesi. Tabiki hayatini şekillendireceksin ama namazla beraber
tamam
Benim
KS de zor bulman
Aramiyorm hatirlatiyorum elhamdulillah çoğumuz müslüman
İnşallah