Kişilik & Karakter 1 ay Bu gitarlardan hangisini alırdınız? lilyyx Takip Et Yoda Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler1 ay Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Bu gitarlardan hangisini alırdınız? Bu gitarlardan hangisini alırdınız? Görüş Yaz 30 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
QUADRATURAFenomen Takip Et Guru Yaş: 28 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,4b görüş paylaştı. A siyah. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
u вуηαяcσѕFenomen Takip Et Master Yaş: 35 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 9,3b görüş paylaştı. C olabilir Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
KhayJen Takip Et Xper 6 Yaş: 18 , eig 41% 1 ay Yaa hepsi çok güzel insanın gitar alası geliyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Sinirrr Takip Et Guru Yaş: 39 , eig 97% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 641 görüş paylaştı. Kırmızı/bordo renkte olanı tercih ederdim.. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
pltnm Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eig 93% 1 ay modelini falan yazsaydın. görüntüye göre enstrüman alınmaz ki? Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör lilyyx 1 ay Göz zevkine göre hangisini istediklerini sordum gidip aynısını almıycakları icin sorun yok Yorumla lilyyx 1 ay zaten sadece görüntü ile alınmaz hangisini begendiklerini soruyorum. Yorumla
liber_tango Takip Et Yoda Yaş: 36 , eig 33% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 337 görüş paylaştı. İbanez alırdım ama tabii deneyerek. Rengine tipine bakıp gitar alınmaz. Tonuna ve ağaç kalitesine bakılır Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 31 , eig 98% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,6b görüş paylaştı. Merhaba,Gitar çalmayı bilmiyorum ama o Ben olsaydım mavi gitar almayı tercih ederdim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
karpathiancount Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 ay gibson sg favorim şeytan boynuzlarını anımsatıyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
dionysosjai Takip Et Yoda Yaş: 18 , eig 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 573 görüş paylaştı. Birinci ya da ikinci. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Hayatimbok_ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eig 100% 1 ay Kesinlikle ilk baştaki Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 3 Yorumla
Cod2009 Takip Et Guru Yaş: 21 , eig 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 729 görüş paylaştı. Siyah Çok Güzel görünüyor ⭐ Siyah al 🖤 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
thirdstone Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eig 100% 1 ay Kırmızı olanını, feci iyi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eig 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,5b görüş paylaştı. İlk gitar , çünkü yanlış görmüyorsam bas gitar o Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 39,7b görüş paylaştı. Birincisini alırdım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Tam4gunolmusdunn Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eig 98% 1 ay En üstteki siyahtan bende vardı. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
IXARESXI Takip Et Yoda Yaş: 26 , eig 97% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 794 görüş paylaştı. Siyah abi her yerde enfes Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
ivanovna_yepancin Takip Et Bilge Yaş: 27 , eig 98% 1 ay Gibson SG isterdim yalnız çok pahalı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 24 , eig 100% 1 ay Kırmızı güzelmis bebek Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 35 , eig 47% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 959 görüş paylaştı. Kesinlikle 1. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gardenyas Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eig 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 680 görüş paylaştı. İlk siyah gitar Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
15Görüş
A siyah.
C olabilir
Yaa hepsi çok güzel insanın gitar alası geliyor
Kırmızı/bordo renkte olanı tercih ederdim..
modelini falan yazsaydın. görüntüye göre enstrüman alınmaz ki?
Göz zevkine göre hangisini istediklerini sordum gidip aynısını almıycakları icin sorun yok
zaten sadece görüntü ile alınmaz hangisini begendiklerini soruyorum.
İbanez alırdım ama tabii deneyerek. Rengine tipine bakıp gitar alınmaz. Tonuna ve ağaç kalitesine bakılır
Merhaba,
Gitar çalmayı bilmiyorum ama o Ben olsaydım mavi gitar almayı tercih ederdim
gibson sg favorim şeytan boynuzlarını anımsatıyor
Birinci ya da ikinci.
Kesinlikle ilk baştaki
Siyah Çok Güzel görünüyor ⭐ Siyah al 🖤
Kırmızı olanını, feci iyi
İlk gitar , çünkü yanlış görmüyorsam bas gitar o
Birincisini alırdım
En üstteki siyahtan bende vardı.
Siyah abi her yerde enfes
Gibson SG isterdim yalnız çok pahalı