Olaylar karşısında kendinizi ısrarla haklı çıkarma çabası içerisinde misiniz, yoksa haklı veya haksız olmanın sizin için bir önemi yok mu?

Olaylar karşısında kendinizi ısrarla haklı çıkarma çabası içerisinde misiniz, yoksa haklı veya haksız olmanın sizin için bir önemi yok mu?

Özür dilemek Erdemliktir nedense bu kadınlar üzerinde işe yaramayan bir şey var haklı bile olsan haksız hep erkek olur asillikten mi? Anlam veremiyorum 🤔 ben bencil birisi değilim haksız isem özür dilerim beni küçük düşürmez aksine beni mutlu eder hatamı kabullenmiş olurum aklımda kalır
Aslında yok ancak bazen insan ister istemez birden bu durumun içerisinde bulabiliyor kendisini. İş ki bunu fark edince hemen toparlamak ve durmak.
Buna lüzum görmem, çünkü ben kendime fesatlarin pis gözüyle bakmıyorum, dünya iyisi bir insan da olsam beni kötü görmek isteyen zaten kötü görür, bu da onun sorunu, beni bağlamaz
Cevap
7Cevap
Hayır haksız isem söylerim ve özür dilerim
Haklı olduğumu düşündüğüm zamanlar evet, haklılığımı ispatlamaya çalışırım ama karşımdaki tarafsız bir argümanla haksızlığımı ispat ederse kabul edip, ona teşekkür ederim.. Kompleksli biri değilim..
Umrumda olmaz. Bir tartışmada tek bir amacım olur, öğrenmek. Haksızsam susup doğrusunu öğrenmeye çalışırım. Ama haklı çıkarsam da sevinmem desem yalan olur ¢
Ben yalnızca haklı olduğum konularda sonuna kadar kendimi savunurum haksızsam susar konunun doğrusunu dinlerim
Hayır haklı çıkarmıyorum. Haksızsam haksızım derim özür dilerim. Bu bir aptallıksa evet ben aptalım
Haklıysam sonuna dek mücadele ederim.
Ama yok haksızsam fazla uzatmadan çekilmesini bilirim.
Haklıysam 10 yıl geçse bile haklı çıkmakta ısrarcı olurum. Haksız isem özürümü diler geri çekilirim.
Çalışmıyorum, gerçek zaten eninde sonunda ortaya çıkar
Bazen inadım tutuyor ama genelde haksızsam kabul ederim
Çoğu zaman haklı çıkarmaya çalışırım
Hayır haksızsam haksız olduğumu kabul eder özürümü dilerim
Haklı isem pek üzerine düşmek istemem
Önce güzel bi üslupla anlatırım baktım anlamıyor hiç uğraşmam. Laftan anlamayana kelam israftır
Maalesef bir haklı yol bulup karşımdakini bıktırana kadar kabul ettiriyorum
Bunu yapmayı bıraktım uzun zaman önce
Evet hep ben haklıyım
Elbette jdjxj
Haklıysam evet...
Noww
Evet 😄
Bazen
hic ugrasamam
Çalışıyorum
calismam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?