Akşamınız güzel olsun...
Bu sıralar yaşıyorum maalesef. Biraz sinir bozucu biraz üzücü bir durum.

Akşamınız güzel olsun...
Bu sıralar yaşıyorum maalesef. Biraz sinir bozucu biraz üzücü bir durum.

Evet öyleyim bu normal bir şey önemli olan seni hatırlıyor mu hatırlamıyor mu hiç hatırlamazsa orada sıkıntı var zaten yoksa sonradan aklına gelmesi kadar normal bir durum yok kafası allal bullak olabilir hayatını kariyerini belirlryecek bir sınava hazırlanıyor olabilir haliyle kafası gidik olabilir böyle durumlarda biraz empati kişinin bu üzüntüsünü giderir diye düşünüyorum.
Şaşırmadım🙂
Açıklamamı iyi anladın değil mi😐
Seneye beyaz önlük demek istedin😌
Okul bitti zaten de dedim ya mezuna kaldım😂
Genelde kim olduğuna göre değişiyor bu durum kişinin. Annemin ilk aklına gelen benim , sevgilimin zaten aklından çıkmıyorum. Ama çoğu arkadaşımın aklına hep sonradan geliyorum ya da hiç gelmiyorum. O yüzden de takılmıyorum. Beni sonradan hatırlayan insanı ben de hiç hatırlamam olur biter. Bir daha gelmeyeceğim dünyada aklımı insanlarda oluşmamış değerim ile bozamam. Beni hak edenler zaten yanımda
Sonradan akla gelen biri olmadım. İkinci plana atılırsam eğer aynı tepkinin bir tık ötesi ile karşılaşır. Ben hiç hatırlamam. Varlığı, yokluğu dahil belli olmaz.
Bazen en büyük ceza görmezden gelmektir. Bunu da iyi başarıyorum.
Gerisini Yonca Evcimik anlatsın...🙂🤷
Bence öyleyim.. Anlık canım cicim yapıp unutup işi düşünce akla gelinen biriyim diye düşünüyorum..
Bundan 10 sene önce dershaneye gidiyorum. Dediler ki doğum günü partisi yapılacak. Bende öğle arasi abimden istedim. 20tl toplandı haber edilecek dendi. Her neyse öğle arası kantine giderken sınıfın kızlarını gördüm neyse yukarı bi çıktım meğersem parti olmuş bitmis. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Bunun üzüntüsüne gece karın ağrısından acile gittim.
Ne kadar büyük bir terbiyesizlik bu...
Bir insan yaşattığını, yaşamadan ölmez. Elbet buna benzer bir durum onlarda yaşadı veya yaşayacak. :(
Travma olarak kalmış sende. Kalmayacak bir durumda değil. Umarım hayatında hep güzellikler seni bulur :)
Çooooooooookkkkkk teşekküüüüürrrrrrrrrrr ederrrrriiiiiiimmmmm😊😊🙏🙏
😊😊😊😊
Cevap
3Cevap
akla gelmek istemeyen biriyim :D teşekkürler
Tüh be :D unuttum diyenin aklında sabahlarım djdks
Ah ah ben ne kıvılcımlar gördüm :D yanmak istiyorlardı ama ateşi harlamadım sjkdjss
Hee Mod yorumu mu :D keyfim yerindeydi dün akşam arıza çıkaracak modda değildim
şeeey yaniii bilemedim azcık dengesizim de ben :D
Kıyılmıyor bana :D
Evet o sebepten etmemişim sjsk
🥳☺️
Akla hiç gelmeyen birisiyim
Evet bugün öyle oldum bazı konularda. @Sosyetic_SheqiiL biliyor 😄😄
😬 ama sonra direkten döndük
♥️
@MustiEmre ne olmuştu dün
Evet ne olmuştu dün 😬
Senin yaptığın yorumuda görmedim ben :D gerçekten aşırı dikkatsizim bu ara sanırım.
Yoklukta iyi giderim diye düşünüyorlar sanırım.
Ne çirkin bir düşünce
Yani genelde özledim diye yapılan u dönüşlerinin tercümesi.
O u yu monte etmek gerekir
En büyük idealimiz 😌😌
İlk akla gelen biriyim. Sonradan bazı AA aklıma geldin gibi diyen menfaatçi kişilerden uzak duruyorum. Mesela bu uğurda 1 senelik arkadaşımı yok saydım.
Sanmıyorum ya belki bazı kişiler tarafından öyleyimdir ama ilk akla getirecek insanlar da var hayatımda
Görünmez hissettiriyor insana
Önemsiz ihmal edilmiş
Menfaat söz konusu olunca ilk akla gelirsin merak etme
Genelde hayır ama bazen oluyor. Arayacaktım unuttum denmesi aramayacaktım denmesinden daha iyi mesrla
Ben kaybedilince pişman olunan biriyim, bunada şükür
Yok. Biri vardı, aklımdan çıkmıyordu. Öyle bir çıktı ki var mı yok mu umurumda olmadı.
Hiç akla gelmeyen biriyim bu daha kötü.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?