Bu platform da dahil olmak üzere hem sanalda hem de reelde sıklıkla gördüğüm bir şey bu. Bir konu oluyor mesela, hiçbir bilgisi olmadığı halde sacmaliyor diyelim. Siz bilginizi kullanarak açıklama yapıp böyle olmadigini söylüyorsunuz. Bir süre yanlış argumanda ısrarcı oluyorlar daha sonra bilgi ile alt edemeyeceklerini anlayınca direkt hakaret ve aşağılamaya basliyorlar. burada defalarca yaşadım mesela. Yanlış bir hukuki bilgiyi düzeltiyorum adam bana sen hukukçu olabilirsin ama bilmiyorsun diyor :) biraz daha uzayinca da direkt hakaret başlıyor. Böyle kadınlar da elbette var ama neden erkekler için bilmediğini kabul etmek bu kadar zor? Neden herhangi bir konuda duzeltilmeyi gurur meselesi haline getiriyorlar?
1 ay
Erkekler neden tartışmayı kazanamayacagini anlayınca hakaret etmeye başlıyor?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Tek bildikleri şey bu. Bununla arşa çıkmaya çalışıyorlar.
Haklısın sanırım hiçbir mantikli açıklamasi yok çünkü
Hakarete başvuran sadece erkekler değil, kadınlar da en az erkekler kadar hakaret ediyor. Taraflı bakma.
Zaten böyle kadınlar da vardır diye yazdım neden kimse bunu görmüyor acaba? Ayrıca konu hakarete basvurulmasindan ziyade, bir konuda yanlış bilgisi düzeltilince veya kendisine zıt fikir belirtilince hakaret edilmesi. Yani bilgiyle iki medeni insan gibi tartışmak yerine hakaret ve asagilama ile üste cikmaya çalışmak. Halbuki tüm bilgi kaynakları tek tıkla herkesin elinin altında şimdi. Açıp okuyup öğrenebilir, karşı argüman sunabilir bana. Ama hakaret ediyor. Psikoloji eğitimi olan arkadaşlar daha iyi bilir ama bu bir hastalık gibi geliyor bana.
Başlıkta sadece erkekleri belirtmenden dolayı olabilir mi?
Erkekler deme. Gereksiz insanlar böyle sadece.
Evet boyle kadınlar da mutlaka vardır zaten bana denk gelmedi sadece. Ben şahsi olarak bu davranışı hep erkeklerden gördüğüm için soruyu böyle sordum lütfen gereksiz erkek düşmanlığı gibi algilanmasin
Yok ya hu öyle algılamadım ama vurgulamak istediğim bu malca davranış cinsiyet temelli değik.
Anladım. Durduk yere kimseyi tetiklemek istemediğim için açıklamak istedim ben de. Biri gtü yiyen feminist varsa dm gelsin yazmış da bu başlığa cevap olarak jsjsjssj
Çık lan hatunun karşısına, boş feminist. 😂😂
😂😂
Gurur değil o
Peki ne o zaman? Gerçekten çok sinir bozucu bir davranış.
Karakter eksikliği
✍️✍️
Nedeni ego işte
Bilmiyorum ben de egolu biri sayılırım yerine göre ama asla fikirlerin carpistirildigi bir tartismada hakarete başvurmam. Bu davranışın altında yatan motivasyonu gerçekten merak ediyorum
Ne? Hoşlandığı kadına bu şekilde davranan erkek var mıdır gerçekten saka olsun bu