Usandıklarımı dile getirecekken görsele bakıp utandım sonrada bir kahkaha attım onlar gibi:)))

Usandıklarımı dile getirecekken görsele bakıp utandım sonrada bir kahkaha attım onlar gibi:)))
İnsanlardan.. Kırıcı tavırlarından, sahteliklerinden ve verilen boş vaatlerden o kadar usandım ki anlatamam. Bir fırsat bulsam ardıma bakmadan kaçarım hepsinden ama istisnalar da var, beni benden alan ¢
gerçekten sınırımdayım, tükendim.
bilmediğim bir yere gitmek istiyorum. kaygısız ve stresten uzak.
t. c. hem ülke hem de vatandaşıyla sabır törpüsü her gün ayrı bi mücadele, yetti cidden.
Dik durup, doğrulukla yoluma devam ederken, yanlışlara baş kaldırıp itiraz edip düzeltmekten ve mağdurlara yardımcı olmaktan tatlı bir yorgunluk duyduğum doğrudur. 😎🤗🌸
Zamlarrrr
Kimsenin usandığını görmüyorum ben 😅
Millet fakirliğe alıştı en kötüsü bu meteliğe kurşun atacaklar ama atacak kurşunun parasını verecek durumlar olmuyor ve sonrasında yoksulluk altı yaşam mücadelesi
Çok teşekkürler beni seçen ellerin asla tabut tutmasın
Yaa rica ederim aminn 🙏
Amin 🙏
Cevap
10Cevap
Göründükleri gibi olmayan insanlardan usandım.
Bakış açını değiştircen ozaman 😅
İçimizdeki insan sevgisi yüzünden bunlar 😅
Neyden usandigini sormamiski neden usandım demiş evet sen göründükleri gibi olmayan insanlardan neden usandın?
takıldım ya öylesine
Aldığımız yaralardan, gördüğümüz sahte yüzlerden..
Yalnızlıktan sadece ve insanlardan
Aslında haklısın var olana şükretmek lazım, ama ben belirsizlikten usandım. Karanlık bir tünelde nereye çıkacağımı bilmeden yürümekten...
Zaten insan çalışmaktan usanmaz ki, insan çabaları boşa gitmişse, kıymeti bilinmemişse usanır...
İnsanın insana eziyetinden, ön yargılardan, kalbi kararanlardan, açlıktan, yoksulluktan.
Yarım kalmış hayallerden usandım.
Daha yeni başlıyor usanmak yok pes etmek yok
Kendimden usandım.. en çok...
Usaaağğaaandımmmm bu canımdan ammann ammann tütküsündeki gibi😀
Usandığım herşeyden boSanıyorum
Netsizlikten...
Usanmakdan usandım
Gerçi tembel olmaktan da usandım
Kavga gürültüden usandım
Bazı insanlardan hayattan
Adaletsizlikten ve ekonominin zorluğundan
nefes almaktan