Biraz gece, biraz içki ve bir paket sigarayla müzik olsun kafi.. Keyifli geceler..🥂
#smell

Biraz gece, biraz içki ve bir paket sigarayla müzik olsun kafi.. Keyifli geceler..🥂
#smell
Meth içer kafada daha da büyütür kendime zarar veririm. Aldığım methin etkisiyle üzüntüme sebeb olan şeyin hayali gelir odama. Onunla konuşurum ama yalnızca ben konuşurum o konuşmaz. Bu beni daha da delirtir. Bu sefer kendime daha da zarar veririm. Neyse ki yalnız yaşıyorum. Bu durumu burada ilk defa sizlerle paylaşıyorum.
Genelde uyurum. Ağlarım üzüntünün dozuna göre. Müzik dinlerim. Çoğu zaman kendimi buraya attığım da oldu. Müzik açıp soru yanıtlamak benim kafamı dağıtıyor. Bazen hislerimi sorulara yansıtsam da burası benim için günlük gibi bir şey. Sonuç olarak hüzünlü olduğum zaman birçok farklı şey yapıyorum. Bunların her biri de işe yarıyor.
Kabuğuma çekilirim ya da müzik dinlerim içerim.
Teşekkür ederim bebeğim 🖤
Rica ederim bebeim🖤
Cevap
32Cevap
Sahile deniz kenarına gitmeyi seviyorum. Kızkulesinin oralarda oturup kulaklığımla müzik denizi martıları izleyip ağlarım.
Cidden deniz kenarında olmak gibisi yok..
soruyla alakasız bişi sorucam soru hakkım bittide
öğretmenimle instagramda konuşuyodum sweetie dedi kadın olsa çok takmazdım ama erkek yani ne blm biraz garibime gitti bi erkek neden tatlım der?
Doğa gezisi trekking, çimenlerde yuvarlanma, atmosfere çivi çakma, spor business, yemek nam nam, müzik name name sonrası What is ay name sonra sunın sonu 🤣🤣
Bu şekilde olduğum zamanlar hiç bir şey yapasım gelmez. Bir süre dış dünyadan soyutlarım kendimi.
Selam gadası 🙃
Arabama biner müziği açar Kayseri sokaklarında aheste gezerim.
Film izliyorum şarkı dinliyorum ve sigara içiyorum
Kolunu kessek alkol alacak ya 😃 az iç az.
Hüzünlü iken yalnız kalmak istiyorum. Hüznümü paylaşmak istemiyorum.
:D emredersin yengeç
Sen de biliyorsun ki emir değil 😬
Sen de biliyorsun ki, biliyorum :D
Doğru 😂😂
Çok içiyorsun.
Omuzlarımda hissettiğim ağırlığın tarifi yok öyle anlarda, kapanıyorum.
Seviyorum içmeyi evet ama her gün tüketmiyorum..
Haftada beş.
Benden çok saymışsınız sanırım :D
Abartmakta üstüme yok. :)
Aşksızlık krizini kafama takıp üzdüğüm zaman, arabayla tek başıma bir yere giderken yerli yersiz aşırı hız yaparım. Aşırı hız bağımlılığım bitmez!
Bunu dinle anlarsın ama dinle o zaman bana teşekkür edersin 🙂
İçime kapanır paket paket sigara içerim. Ortam müsaitse biraz alkol alır kafamı çakır yapar gevşerim.
ritmi hızlı müzik dinlerim eğer hüzünlüyken ritmi düşük beni daha da karanlığıma çeken şarkı dinlersem çıkamam
Sessizleşiyorum daha daha sessiz bir ben oluyorum okadar sessiz ki düşünme yetimi öldürürcesine nefes alıp vermekten öte bir ben kalmıyor bende
Çoğu şarkı demiş. Bi tek bana mı şarkı dinleyince boğuluyorum gibi geliyor
Kabuğuma daha sıkı çekilir, kepenk kapatır bir süre herkesten uzak dururum.
Müzik dinlerim Yalnız kalırım biraz dolanırım🙂
Yanlız kalmak isterim deniz kıyısında özellikle..
Şu an yaptığımı, otutup kara kara düşünüyorum
Çok sık hüzünlenen biri değilim ama öyle bir anım olursa 2 kadeh rakı ve müzikle zaman geçiririm.
Aynı senin gibi yapıyorum. Bir şişe rakı ya da viski, 2 paket sigara, biraz da müzik. Yetiyor.
Bazen sarki dinlerim bazen gezmeye cikarim bazen uyurum
Ağlarım alkol alırım ayık gelemem kafamın uyuşuk olması lazım ki delir miyim
Belli olmuyor ki bazen dediğin gibi bi kaç kadeh sigara hep var bazende sessiz bir dağ başı
Kore dizisi izliyorum😊
Bilmiyorum hüzünlenmem hiç
Herkese küsüyorum
Müzik dinler ve ağlarım
Müzik açıp ağlarım önce bi güzelce.. Sonra kafamı dağıtmak için bilgisayar oyunu oynarım.
Yalnız kalır müzik dinlerim
Ne güzelde yazmışsın şerefe o zaman
Ağlarım doğal haliyle
Boş boş takılırım.
Yürürüm
Müzik dinlerim...
Ağlarım...
Genelde uyurum hüzüyken rüyamda hüzünlü olmuyorum
Müzik
Sigaraaaa
Şarkı
Ağlarım...