Güzel kızlar, kendilerinden daha çirkin olan kızları rakip olarak görmediği için "ay zavallım" diyerek bol keseden över diyorlar.
Ben demiyorum🙊 onlar, bunlar, şunlar diyor bunu tabi ki. Siz ne diyorsunuz?

Güzel kızlar, kendilerinden daha çirkin olan kızları rakip olarak görmediği için "ay zavallım" diyerek bol keseden över diyorlar.
Ben demiyorum🙊 onlar, bunlar, şunlar diyor bunu tabi ki. Siz ne diyorsunuz?

Çirkin veya güzel kavramı kime göre, neye göre. Bu söze kendimce katılmıyorum. Güzel bulamadığım hiçbir kadını övmedim. Lakin güzel bir kadın değildir. Ancak karakteri ve duruşu hayranlık abidesidir. Fiziğe değil ama zekasına, duruşunu ve asaletine hayran kaldığım ve herkesin içinde takdir ettiğim kadınlar oldu.
Ancak takdire şayan kişilikler olduğu için 🙂
Şahsım adına konuşayım; ben kendimi seviyorum ama öyle aşırı güzel de bulmuyorum. Buna rağmen benden daha güzel bir kız görünce övmeden edemiyorum. Çünkü bir insan güzelse bunu söylemek kadar normal bir şey yok benim için. Belki diğerlerine göre ortalama bir güzelliği olabilir ama öyle olsa bile ben hemcinslerimi övmeye daha meyilliyim.
Çünkü zaten hemen herkes birbirinin kuyusunu kazmaya meraklı, bırakalım da kalanımız birbirine destek olsun. Ki güzellik karşılaştırmalı değil, görecelidir. Ve çirkin bir kız ya da erkek olduğuna da inanmıyorum. Kullanıcı adım gibi, ancak bir kalp çirkin olabilir. Dolayısıyla da bu söze katılmıyorum ¢
Eyw Bi'Bot
O gömme oluyor türk kızlarında bu vardır lafa gelince kızlar kendi cinslerini korur ama icraata gelince kendi cinslerinin kuyusunu kazar türk kızları işte
Kadın, kadının arkasında "gerçekten" dursaydı dağlar dümdüz yol olurdu valla ama bu sadece bir ırk için geçerli değil.
Bu fazlasıyla sizin iç meseleniz ya, bir fikrim yok, ben görüş okumaya geldim, siz halledin 😂
https://www.youtube.com/embed/-jZbcAgOzUUAhsjsj uzun zamandır dinlemiyorum bunu yarın sabah güne bu şarkıyla başlıcam😂 kavga izlemeye gelmişsiniz gibi algıladım ama neyseeğ 😝
Benim dışımda kimse bir şey düşünmüyormuş valla kavga edecek insan bile yok🥺
Evet büyük linç yerdi 😂
Cevap
20Cevap
Katılmıyorum hep güzeller övülüyor.
O yüzden mi övülüyorum yani 🥺
Demek o yüzden ahh canım benim sende çok güzelsin diyorlar vay beee ben birazcık gideyim buralardan kalbim kırıldı 😜
Belki de gerçekten güzel olduğun içindir🥰🥰😍
Bunu bilemem de, benim bildiğim her güzel kız çirkin kızla takılır diye duydum : )) güzelliği daha çok ortaya çıksın diye 😄
Güzelliği daha çok ortaya çıkmaz aslında. sadece dışarda kıyaslama yaparlar sağdaki mi soldaki mi daha güzel diye o hep daha güzel olarak seçilir o kadar
Sonra ne oluyor, bir yerleri havaya mı kalkıyor 😂
Bilmiyorum ki hiç öyle bir ortamda bulunmadım ama muhtemelen bir yerleri hep havadadır
Muhtemelen 😂
Bu şehir efsanesini kim söyledi sana tanışıyım onla @BirAnanasAldirdim
İsimini vermek istemeyen bir herananasolog varmış bu düşünceye
çirkin kızları teselli edicek 2 kişi vardır 1. Sevdiğidir 2. Annesidir
3. Ayak işlerini yaptıracak kız arkadaşı
Ama onları şöyle tesseli edebilirim sadece Güzel kızlar egolarunda boğuluyolar ve bj iyi bir şey değil ztn 😊
Bak 4. Oldun shsjs
Bence doğru. Bazen denk geldiğim durum.
Gerek reel ortamda gerek sanaldaki gruplarda görüyorum. 😁 Gereksiz iltifatlar. Artık şey diyecek ya kol kılların ne kadar tatlı öyle.
Evet. Bir karı sadece kendine rakip görmediği karıya iyi davranır, onun dışındaki herkese en iğrenç yüzünü gösterir. Bu güzellik konusunda da böyle, başarı konusunda da
Güzel güzeldir çirkin bakımsızdır çirkin çok itici bir şey asıl güzellik karşınızdakini kırmadan şöyleceklerini dile getirmektir.
Kadınlar tehlikeli varlıklar kendi cinsleriyle aşırı rekabete girer
Güzel birine güzelsin denildiğini pek duymadım. Daha çok eleştiriye maruz kalıyor. İnsanlar kıskanç olmuş.
Evet, çünkü güzel kızlar için risk teşkil etmezler. Sevgilileri ile rahatça tanıştırırlar :D kızlar şeytandır.
Çok bakımlı ile bakımlı vardır. Çok bakımlılar kendilerini motive ediyorlar bence
Çok doğru bunu ben de çok yaptım, ama kötü bir şey değil.
Evet olabilir. Ama ben güzeli de överim. Kıskançlığım yoktur diğerleri gibi ananas hanım 😌
En güzeli 😌
İki yüzlülükten nefret edelim dürüst olunmalı bu konularda
Rabbim bazılarına iki yüz vermiş napsınlar
Hahahaa onların da işi zor
Fotografın ne oldugunu anlamaya calisiyodum soruyu okumadim k. b
Anlayabildin mi bari
Hiç duymadım bile böyle bir sözü. Kadınlar iyi- kötü , güzel -çirkin fark etmiyor pek övmezler birbirlerini. Katılmıyorum yani.
Çirkin övülür güzel gömülür genelde evet :d ben hepsini gömüyorum gerçi
Hayır katılmıyorum. Bence güzellikle çirkinlikle alakası yok durumun.
Birinin de onları motive etmesi gerekiyor jdbd bir bakıma katılıyorum
Yok ya güzelse güzel derim değilse değil, katakulli çevirmenin ne anlamı var jdjgks
çirkin kız yoktur işve cilve yapmayı bilmeyen kız vardır 😃
Motivasyon amaçlı evet
Hayır..🤦🏻♀️
Kimsenin övgüsüne ihtiyacım yok😌
abo bu gerçekşe fenaşınız. dd
Yani
güzele güzel derim sadece
Evet bu dediğin oluyor, yaygın bir durum.
Kadınları anlayamadığım için bilmiyorum.
İlk defa duydum nöyle bişey
Bunu duyduğum iyi oldu djdj
Katılmıyorum
Cirkin kiz yok bnce
,:') hayırr
Katılıyorum.
Dogrudur
Hayir
Hayır saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?