İki kişilikli olanlar içten farklı dıştan farklı olan insanlar hakkında düşünceleriniz nelerdir?

İki kişilikli olanlar içten farklı dıştan farklı olan insanlar hakkında düşünceleriniz nelerdir?

Ruh halimi değişimleri, çok yönlü karakterler falan normal de tamamen özü değişen ve bir dediği bir dediğini tutmayan insanlar hakkında duruşsuz, omurgasız olarak düşünüyorum.
Eğer ruhsal hastalıkları yoksa, tahminime göre egolu olduklarını düşünüyorum. ya da iki yüzlü oldukları. ve tabi ki yalan söylediklerini düşünüyorum
böylece insanları kendi çıkarları için kullanabiliyorlar ya da sadece işleri çözülene kadar yanlarında iyi rolü yapıyorlar. bu yüzden değişken insanlar ile pek konuşmamayı tercih ediyorum.
Karakteri tam oturmamıştır aslında. Ne kadar gizlerse gizlesin. Mutlaka bir yerde foyası patla veriyor.
Cevap
7Cevap
Dengesizolduklarını düşünüyorum ve öylelerden uzak duruyorum
Düşünmüyorum bukalemum diyip geçiyorum 🤷🏼♂️ işim gücüm yok bide bukalemum gibi renk değiştiren insanları mı düşüncem 😂🤷🏼♂️
tutarli olmamiz gerektigi fikri yuzunden sabit kisiliklerde kalip icimizdeki diger karakterleri oldurdugumuzde bunu yapmayanlar icin kullandigimiz bir sifat tamlamasidir aslinda yaptigimiz normal olani anormallestirmek o sensin o benim o biziz
Değişik olduklarını ve onlarında kendini çözemediğini düşünüyorum ¢
Çok esnek tipler, her girdiği kalıbın şeklini alıyorlar..
Ayak severim degisken degilim belki de degiskenim Ahahahahahaha
Kişisel bozukluk yaşadığını düşünüyorum.
Benim gibi yıkık olduklarını
Tehlikeli, hem kendisi hem de başkaları için
Yaşanmaz bunlarla aynı evde
en sevmediğim karakter tipi
Yalanların bir huyu vardır
Düşünmeye degmezler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?