Bu yorumunun kişinin onurunu kırıcı sözler olarak kanun hükmünde yer aldığını ve 6 aydan 2 yıla kadar hatta kimisindr daha fazla hapis cezası aldığını biliyor muydun?
@İzmirgeceleri35 hayır Watpad değil ve okuyan var ama daha yeni yeni çünkü geçen ay ilk kitabımı yayınladım bir kaç site de satışta sade kitabesinde bulamazsınız çünkü klasik basım değil butik basım seçtim kağıt maliyeti artdığı için düşük maliyetli basım tercih ettim hem daha tanınmamış taze bir yazarım şu an reklam çalışmalarına başladım büyük bir kitleye ulaşabilmek için daha yolun başındayım anlayacağın 🙏
Hayırlısı olsun tebrik ederim. ucuz kağıda basmakla iyi yapmışsınız. umarım böyle böyle ilerlersin okuyanin çok olsun.. bir şey fark ettim.. bir konunun cevresinde. donen romnaalri seviyorum konu beni suruklemeli... anlatım değil.. bir odaya girdiğinde odayı ballandira ballladira tasvir eden değil.. konuya ilgiyi hep diri tutan kitapları seviyorum.. Zülfü Livaneli serwnad çok hoşuma gitti mesela
@İzmirgeceleri35 teşekkür ederim 🙏 ben illa alın demiyorum ama en az bir bakın derim kitapy*rdu*da iç sayfalara göz at yazıyor önsöz ve ilk bölümü gösteriyor ya beğenirsiniz ya beğenmezsiniz ya ilgi uyandırır ya uyandırmaz okadar basit ☺️
@İzmirgeceleri35 profil resimimde bir sitenin sayfası yazıyor alt kısım da ordan bulabilirsiniz o sayfaya girin Aylin akça yazın hemen karşınıza çıkar kitabın adı sakın yalnız ölme
@İzmirgeceleri35 evet inşallah tutar tutarsa devamı gelecek düzenli olarak kitap çıkaracağım ama ilk önce bir gidişata bakmak gerek bir yerden başlamak gerek ☺️