Kişilik & Karakter 1 ay Bana bir nasihat verecek olsaydınız bu ne olurdu? s _Süveyda Takip Et Guru Yaş: 106 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Sizinde hayat yolunuza ışık olan mottonuz var mı? Bana bir nasihat verecek olsaydınız bu ne olurdu? Görüş Yaz 12 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
_Maidetta_Fenomen Takip Et Guru Yaş: 36 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,5b görüş paylaştı. Mum küçüktür ama gölgesi büyüktür Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
u Abdurrahman00tFenomen Takip Et Master Yaş: 25 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,4b görüş paylaştı. Kötü düşünme fkdk Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
u вуηαяcσѕFenomen Takip Et Master Yaş: 35 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 9,2b görüş paylaştı. Az insan, çok huzur Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 ay Geçen gün barış akarsu'nun filmini izlerken denk geldim.."bir şey ol en iyisi ol" ve fark ettim ki bu zamana kadar herşeyden biraz biraz yapmaya çalışmış ve sonunda hiç bişey olamamışım.. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 39,2b görüş paylaştı. Kendinizi sevin. ve kimsenin kararına göre değil kendi kararınıza göre hareket edin Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Cyclaxss Takip Et Yoda Yaş: 24 , eig 99% 1 ay Çok ahlak bekçisi kesilme sen de değilsin zaten Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
m FloraBacchus Takip Et Guru Yaş: 26 , eig 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,5b görüş paylaştı. Herkesi dinle ama kimsenin söylediğini yapma. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
s eWoLution Takip Et Guru Yaş: 28 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 309 görüş paylaştı. Fortis Fortuna Adiuvat ( Tarih cesurda yanadır ) Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay O ayaklarını torpidodan indir kaza olursa sakat kalırsın Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 2 yorumu gör _Süveyda 1 ay Tmm😃 Yorumla FloraBacchus 1 ay Ahshshs. Yorumla
Aşkınsın Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eig 74% 1 ay Kendine Zaman ayır Kendini sev Hayata Hep Gülümse Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
badfingerre Takip Et Bilge Yaş: 37 , eig 100% 1 ay hangi konuda istiyorsun Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Minass1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eig 33% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 337 görüş paylaştı. Kimseye ama kimseye güvenme Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
10Görüş
Mum küçüktür ama gölgesi büyüktür
Kötü düşünme fkdk
Az insan, çok huzur
Geçen gün barış akarsu'nun filmini izlerken denk geldim..
"bir şey ol en iyisi ol"
ve fark ettim ki bu zamana kadar herşeyden biraz biraz yapmaya çalışmış ve sonunda hiç bişey olamamışım..
Kendinizi sevin. ve kimsenin kararına göre değil kendi kararınıza göre hareket edin
Çok ahlak bekçisi kesilme sen de değilsin zaten
Herkesi dinle ama kimsenin söylediğini yapma.
Fortis Fortuna Adiuvat ( Tarih cesurda yanadır )
O ayaklarını torpidodan indir kaza olursa sakat kalırsın
Tmm😃
Ahshshs.
Kendine Zaman ayır Kendini sev Hayata Hep Gülümse
hangi konuda istiyorsun
Kimseye ama kimseye güvenme