Panik biriyim ben hemen elim ayağıma dolaşır öylece kalakalırım. Soğukkanlı olamıyorum asla. Aniden olan hiçbir şeyi sevmiyorum ve adapte de olamıyorum maalesef. Keşke biraz bu huyun düzelseydi
Benim kriz yönetimim pek iyi değil ve ani gelişen olayları da kolay kontrol edemiyorum. Sakin kaldığım zamanlar da oluyor tabii ama genelde olamıyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Panik biriyim ben hemen elim ayağıma dolaşır öylece kalakalırım. Soğukkanlı olamıyorum asla. Aniden olan hiçbir şeyi sevmiyorum ve adapte de olamıyorum maalesef. Keşke biraz bu huyun düzelseydi
Koruyabiliyorum.. Sevdiğim insanlara zarar gelmesinden endişe ederim evet ama yine de metanetli ve serin kanlı olmak yapımda var.. Keyifli günler..
Evet, çok ekstrem bir olay yoksa kalabiliyorum.
Duruma göre değişir.
Benim kriz yönetimim pek iyi değil ve ani gelişen olayları da kolay kontrol edemiyorum. Sakin kaldığım zamanlar da oluyor tabii ama genelde olamıyorum.
Evet ama biraz heyecanlanıyorum. Çünkü aniden olan şeyler beni sevindiriyor. Değişime bayılıyorum ¢
İçten içe bir sinir panik sarar ama pek çaktırmam ya da çevremdekiler beni hiç tanımıyor bilemedim
Yanımda sakinleştirmem ya da korumam gereken biri varsa soğukkanlı kalırım. Yoksa kendimi bilerek sakinleştirmem tepkimi ortaya koyarım
Olunabilecek en sakin kişi oluyorum
evet ama içten içe de tir tir titrerim
Yok onu yapamam işte
Evet. Soğukkanlı biriyim.
Duruma göre değişir
Evet koruyabiliyorum
Hayır pek sakin kalamıyorum
Çocuğumla alakalı olmadıkça sakin kalırım.
Ani gelişen olaylara bağlı.
Sakin kalamıyorum
Evet